0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Weakforce,συναδερφε,φυσικα και η προτεραιοτητα μου ειναι το γνωστικο μου αντικειμενο,και ευχομαι να διοριστω φετος επιτελους για να διδαξω.Μου αρεσει παρα πολυ το δημοτικο και εκει θελω να προσληφθω.Δεν καταλαβες μαλλον το μηνυμα μου,γι αυτο και οι συναδερφοι σου απαντησαν εξηγωντας.Οταν δεν εχεις λεφτα να περασεις το μηνα,γιατι οδοιπορικα γιοκ,και εχεις και οικογενεια πισω,δεν εχεις περιθωριο να σκεφτεις την διαδοση της Γαλλικης κουλτουρας.Δεν εχει λοιπον να κανει με την "μυτη",αν και ερχομαι να συμφωνησω στο οτι καποιες μονιμες παλιες την εχουν ακομη! και αρνουνται τα διπλανα δημοτικα,αλλα με το στομαχι
Σημείωση:Και παρ' όλ' αυτά, σύμφωνα με συζητήσεις στο φόρουμ, οι φιλόλογοι (πάλι?) μάλλον θα πάρουν τη μερίδα του λέοντος στους διορισμούς (μαζί με φυσικούς, μαθηματικούς). Οι υπόλοιποι, ξενόγλωσσοι και μη, ό,τι περισσέψει. Συγγνώμη για τη διακοπή και την οφφ-τοπικ παρατήρηση (αν και όλα συνδέονται)... συνεχίστε το αλληλοφάγωμα για το ένα μάθημα που κάποιοι το "άρπαξαν" κι άλλοι το "έχασαν".
gallikou ωραία η ιδέα σου! Να επιμορφωθούμε όλοι! Να επιμορφωθώ και εγώ στις ξένες γλώσσες που εχω πάθος με αυτές (εκτος απο αγγλικά εχω κάνει ιταλικά και γερμανικά)! Επίσης εχω πάθος με τους υπολογιστές - φαίνεται άλλωστε ). Εποφθαλμιώ τη θέση σας! Αλλάζουμε? Μάλιστα αν έπαιρνα τη θέση πληροφορικάριου ακόμα καλύτερα!
Παράθεση από: dessi στις Ιούνιος 25, 2011, 04:46:08 μμgallikou ωραία η ιδέα σου! Να επιμορφωθούμε όλοι! Να επιμορφωθώ και εγώ στις ξένες γλώσσες που εχω πάθος με αυτές (εκτος απο αγγλικά εχω κάνει ιταλικά και γερμανικά)! Επίσης εχω πάθος με τους υπολογιστές - φαίνεται άλλωστε ). Εποφθαλμιώ τη θέση σας! Αλλάζουμε? Μάλιστα αν έπαιρνα τη θέση πληροφορικάριου ακόμα καλύτερα! Προφανώς έκανα πλάκα..., μόνο και μόνο για να αποδείξω ότι πίσω απο τα παιδαγωγικά επιχειρήματα υπάρχει η αγωνία ανθρώπων να διοριστούν και τίποτα άλλο... Μόνο που όπως έχω ξαναγράψει, κι εμείς να αρνηθούμε τις Ιστορίες, ΔΕΝ πρόκειται να διορίσει περισσότερους φιλολόγους. Εξάλλου ο κλάδος μας έκανε ο, τι καλύτερο μπορούσε για να ανατρέψει τις αποφάσεις του υπουργείου... Δυστυχώς το μόνο που κατάφερε ήταν μια μικρή αναβολή του όλου σχεδίου.