0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vickym στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:24:01 pmΟι Αμω γύρισαν την πλάτη στο Υπουργείο Παιδείας: 1 στους 3 δεν παρουσιάστηκαν!Συγγνώμη αλλά εγώ θα έβαζα άλλο τίτλο:Οι ΠΕ05 και ΠΕ07 δήλωσαν ΑΜΩ, αλλά αφού προσλήφθηκαν κατάλαβαν ότι είχαν δηλώσει μακριά από το σπίτι τους! και δεν πήγαν. Επειδή προφανώς δεν συμφέρει.Και τα συμπεράσματά μου:Η μεγάλη πλειοψηφία των ΠΕ05 και ΠΕ07 δήλωσε ΑΜΩ. Κι αυτό φαίνεται από τους πίνακες των προσληφθέντων...Πολλοί εκπ/κοι δήλωναν ΑΜΩ μακριά απ'το σπίτι τους χωρίς να λογαριάζουν ότι ο μισθός του ΑΜΩ θα είναι 250 ως 800 ευρώ. Ας πρόσεχαν.
Οι Αμω γύρισαν την πλάτη στο Υπουργείο Παιδείας: 1 στους 3 δεν παρουσιάστηκαν!
Και ετσι να ειναι RECOBA δεν ειναι ατακα το "καλα να παθουν"!Ειμαστε ολοι εκπαιδευτικοι, ερμαια της ελλειπούς ενημέρωσης από το Υπουργείο που δεν ξεκαθαρισε ποιοί ειναι οι όροι εργασιας για τους ΑΚΩ. Μπραβο στους συναδέλφους που δεν έπεσαν στην παγίδα που μας έστησαν όταν δηλώναμε. Κανείς "δεν ήξερε" να μας ενημερώσει, δηλώσαμε, και τώρα σκάει το παραμύθι!!! Να μείνουν άδειες οι τάξεις και να αναγκαστεί να καλέσει ΑΜΩ!!!
Η αντίδραση των ηρωικών αυτών ΑΜΩ του ΠΕ07 θα αναγκάσει την Άννα να καλέσει σχεδόν αποκλειστικά ΑΚΩ στο μέλλον...ΑΜΩ του ΠΕ07, θα σας θυμόμαστε με συγκίνηση... Αλήθεια, να πάμε ΑΚΩ;;;
Οι ΠΕ05 και ΠΕ07 δήλωσαν ΑΜΩ, αλλά αφού προσλήφθηκαν κατάλαβαν ότι είχαν δηλώσει μακριά από το σπίτι τους! και δεν πήγαν. Επειδή προφανώς δεν συμφέρει.Και τα συμπεράσματά μου:•Η μεγάλη πλειοψηφία των ΠΕ05 και ΠΕ07 δήλωσε ΑΜΩ. Κι αυτό φαίνεται από τους πίνακες των προσληφθέντων...•Πολλοί εκπ/κοι δήλωναν ΑΜΩ μακριά απ'το σπίτι τους χωρίς να λογαριάζουν ότι ο μισθός του ΑΜΩ θα είναι 250 ως 800 ευρώ. Ας πρόσεχαν.RECOBAΧωρίς να σχολιάσω καν το ειρωνικό υφάκι >: (ο καθένας είναι υπευθυνος για όσα λέει και πράττει έτσι κι αλλιώς)... θα θελα να ενημερώσω, οτι η πλειοψηφία όσων κλήθηκαν ως ΑΜΩ ΠΕ05 κ ΠΕ 07 είναι άτομα που βρισκόταν στους πίνακες 60 % - 40 % διοριστέων αυτής της χρονιάς (και για να μη θεωρηθεί, ότι με τσίμπισε μύγα ...εγώ ΔΕΝ ήμουν σ αυτούς) και είναι λογικό να μην υπολογίσουν με τόση προσοχή (κακώς βέβαια αλλα κι εσείς το ίδιο θα κάνατε ίσως ...μη γελιέστε ) τη φοβερή έμπνευση την αννούλας να πάρει μονάχα 15 ξεχασμένους από πέρυσι και να μεινουν όλοι ξεκρέμαστοι...το χειρότερο σενάριο θα ήταν να τους πάρουν ΑΚΩ...θα θελα λοιπόν να μη βιάζεται κανείς να βγάζει συμπεράσματα και να κρίνει με εμπάθεια, γιατί ως γνωστόν ο κάθε κλάδος έχει τις ιδιαιτερότητες του με κοινό στοιχείο οτι λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι:-\
Τι λέει ο συνάδελφος? Δηλώσαμε λέει ό,τι να'ναι?Προφανώς και δηλώσαμε ό,τι να'ναι,δεδομένου ότι δε γνωρίζουμε επίσημα από το υπουργείο τα της μισθοδοσίας των αμω.Προφανώς και δηλώσαμε ό,τι να'ναι,με την ελπίδα να μας πάρουν για 16 ώρες και όχι για 6.Προφανώς και δηλώσαμε ό,τι να'ναι με το φόβο μη μείνουμε χωρίς δουλειά,ένσημα,ασφάλεια,ταμείο ανεργίας.Μη βγάλουμε και τους έρμους τους εκπαιδευτικούς τώρα φάουλ για τις μαλακίες του υπουργείου!
Παράθεση από: TEM στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 10:37:43 pmΤι λέει ο συνάδελφος? Δηλώσαμε λέει ό,τι να'ναι?Προφανώς και δηλώσαμε ό,τι να'ναι,δεδομένου ότι δε γνωρίζουμε επίσημα από το υπουργείο τα της μισθοδοσίας των αμω.Προφανώς και δηλώσαμε ό,τι να'ναι,με την ελπίδα να μας πάρουν για 16 ώρες και όχι για 6.Προφανώς και δηλώσαμε ό,τι να'ναι με το φόβο μη μείνουμε χωρίς δουλειά,ένσημα,ασφάλεια,ταμείο ανεργίας.Μη βγάλουμε και τους έρμους τους εκπαιδευτικούς τώρα φάουλ για τις μαλακίες του υπουργείου!Με άγνοια, ελπίδα και φόβο ε μάλλον δεν δηλώσατε σωστά! το μόνο άλλοθι είναι ο φόβος τα υπόλοιπα δεν είναι βάσιμα!