0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Demek στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 02:12:10 pmΣυναδελφοιΜην σας πιασουν κοροιδα Οσοι προσληφθηκατε πληρους ωραριου ειτε σας εγινε αναθεση μαθηματων 21 ωρων ειτε λιγοτερων αυτο δεν αφορα εσας αλλα ειναι προβλημα του ΠΥΣΔΕ που δεν συνεδριασε για να σας αναθεσει επιπλεον ωρες Επειδη μου ετυχε και μενα πηγα στη διευθυνση και ενω ο υπευθυνος μισθοδοσιας του σχολειου μου ειπε πως θα πληρωθω για τις ωρες που δουλεψα τον Σεπτεμβρη στη βθμια μου ειπαν μια και ειμαι πληρους ωραριου ειτε τις δουλεψω ειτε οχι θα πληρωθω κανονικα. Στο κατω κατω εγω δεν ευθυνομαι για την βραδυτητα των αρμοδιων Δεν αρνηθηκα τις 21 ωρες Ας μου τις διναν απτην αρχη Μην τυχον και σας κοροιδεψουν Μην τους αφηνετε να μας εμπαιζουν Ελεος Αφησαμε οικογενειες πισω μας Ελεος Αντιδραστε μιληστε Δεν ισχύει όμως αυτό που λες γενικά. Αν ο αναπληρωτής δουλεύει για πχ 16 ώρες, δεν συνεπάγεται ότι θα πάρει ολόκληρο το μισθό. Για ψάξ'το στη νομοθεσία.
ΣυναδελφοιΜην σας πιασουν κοροιδα Οσοι προσληφθηκατε πληρους ωραριου ειτε σας εγινε αναθεση μαθηματων 21 ωρων ειτε λιγοτερων αυτο δεν αφορα εσας αλλα ειναι προβλημα του ΠΥΣΔΕ που δεν συνεδριασε για να σας αναθεσει επιπλεον ωρες Επειδη μου ετυχε και μενα πηγα στη διευθυνση και ενω ο υπευθυνος μισθοδοσιας του σχολειου μου ειπε πως θα πληρωθω για τις ωρες που δουλεψα τον Σεπτεμβρη στη βθμια μου ειπαν μια και ειμαι πληρους ωραριου ειτε τις δουλεψω ειτε οχι θα πληρωθω κανονικα. Στο κατω κατω εγω δεν ευθυνομαι για την βραδυτητα των αρμοδιων Δεν αρνηθηκα τις 21 ωρες Ας μου τις διναν απτην αρχη Μην τυχον και σας κοροιδεψουν Μην τους αφηνετε να μας εμπαιζουν Ελεος Αφησαμε οικογενειες πισω μας Ελεος Αντιδραστε μιληστε
τοποθετηθηκα α/βαθμια κι εχω 20 ωρες, ρωτησα στη διευθυνση τι γινεται με τις 4 ωρες που υπολειπονται και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 10:16:02 amτοποθετηθηκα α/βαθμια κι εχω 20 ωρες, ρωτησα στη διευθυνση τι γινεται με τις 4 ωρες που υπολειπονται και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα.Νομίζω ότι το πιο ασφαλές είναι να κάνεις μια αίτηση στην πρωτοβάθμια, ζητώντας να σου βρουν ώρες και να συμπληρώνεις το ωράριό σου, εφ'οσον προσλήφθηκες ως ΑΚΩ, τονίζοντας ότι η έλλειψη ωρών δεν οφείλεται σε δική σου υπαιτιότητα. Έτσι, πετάς το μπαλάκι στην πρωτοβάθμια να σου βρει ώρες ή αλλιώς να σε πληρώνει κανονικά με όσες ώρες σου βρήκε.
Ο αναπληρωτής πλήρους πληρώνεται με όλο το μηνιάτικο είτε κάνει 5 είτε 10 είτε 16 είτε 21 ώρες. Αυτά είναι γνωστά και να μην παραπληροφορούμε.
Ένας αναπληρωτης κανονικού ωραρίου πρέπει να βρίσκεται κάθε μέρα στο σχολείο? γίνεται να βγεί το πρόγραμμά του έτσι ώστε να 'εχει 3 ή 4 μέρες μάθημα την εβδομάδα? Το λέω αυτό διότι κάποιοι από εμάς αν και ΑΚΩ δεν συμπληρώνουμε ωράριο. Οπότε τις άλλες μέρες τί θα κάνουμε? Είμαστε υποχρεωμένοι παρόλα αυτά να βρισκόμαστε καθημερινά στο σχολείο?...μήπως είναι και λίγο στην διακριτική ευχέρεια του διευθυντή ή είμαστε υποχρεωμένοι βάσει νόμου? Δεν είναι κρίμα να ξεσπιτωνόμαστε για 10 και 12 ώρες και να πληρώνουμε ενοικια και τις υπολοιπες μέρες να καθόμαστε?
Μήπως γνωρίζει κανείς να να μου πει τι γίνεται με τους αναπληρωτές που πληρώνονται από ΕΣΠΑ? Πολλά ακούγονται ότι θα αργήσουν να μας πληρώσουν. Εμένα σήμερα ο διευθυντής μου μού ζήτησε τις ώρες που έχω κάνει...αυτό μου θυμίζει εποχές ωρομισθίας...λέτε???