*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές που πληρώνονται από το ΕΣΠΑ.  (Αναγνώστηκε 17813 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vjohn

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές που πληρώνονται από το ΕΣΠΑ.
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:14:58 pm »
Συναδελφοι

Μην σας πιασουν κοροιδα Οσοι προσληφθηκατε πληρους ωραριου ειτε σας εγινε αναθεση μαθηματων 21 ωρων ειτε λιγοτερων αυτο δεν αφορα εσας αλλα ειναι προβλημα του ΠΥΣΔΕ που δεν συνεδριασε για να σας αναθεσει επιπλεον ωρες Επειδη μου ετυχε και μενα πηγα στη διευθυνση και ενω ο υπευθυνος μισθοδοσιας του σχολειου μου ειπε πως θα πληρωθω για τις ωρες που δουλεψα τον Σεπτεμβρη στη βθμια μου ειπαν μια και ειμαι πληρους ωραριου ειτε τις δουλεψω ειτε οχι θα πληρωθω κανονικα. Στο κατω κατω εγω δεν ευθυνομαι για την βραδυτητα των αρμοδιων Δεν αρνηθηκα τις 21 ωρες Ας μου τις διναν απτην αρχη Μην τυχον και σας κοροιδεψουν Μην τους αφηνετε να μας εμπαιζουν Ελεος Αφησαμε οικογενειες πισω μας Ελεος Αντιδραστε μιληστε
Δεν ισχύει όμως αυτό που λες γενικά. Αν ο αναπληρωτής δουλεύει για πχ 16 ώρες, δεν συνεπάγεται ότι θα πάρει ολόκληρο το μισθό. Για ψάξ'το στη νομοθεσία.
Δεν παίζει ρόλο πόσες ώρες θα κάνεις αφού είσαι ΑΚΩ... θα πληρωθείς κανονικά και με όλα τα ένσημα...δεν έχει σχέση με τους ωρομίσθιους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:23:02 »

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:50:33 pm »
Είμαστε πολλοί αναπληρωτές (αναφέρομαι στη δευτεροβάθμια) οι οποίοι ενώ προσληφθήκαμε ως ΑΚΩ έχουμε 14, 12, 16 ώρες. Δε μας έχουν δώσει ώρες, αφού δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εδώ ακόμη τακτοποιούν τους  μόνιμους. Ανησυχώ και εγώ για τη μισθοδοσία μου και φυσικά για τη συμπλήρωση ωραρίου. Σε ποιο σχολείο και ποια περιοχή θα με στείλουν. Πολλή ταλαιπωρία φέτος, έλλειψη οργάνωσης, και προχειρότητες.
Ας μας πουν και άλλοι συνάδελφοι αν αντιμετωπίζουν παρόμοια κατάσταση και ποιες πληροφορίες έχουν από τη δευτεροβάθμιά τους.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 10:16:02 am »
τοποθετηθηκα α/βαθμια κι εχω 20 ωρες, ρωτησα στη διευθυνση τι γινεται με τις 4 ωρες που υπολειπονται και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 11:20:54 am »
Ξαναλέω ότι μου φαίνεται δύσκολο αναπληρωτές πλήρους ωραρίου με 12 και 14 ώρες να πάρουν όλο το μισθό. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν τον πήραν.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:23:02 »

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 11:33:55 am »
τοποθετηθηκα α/βαθμια κι εχω 20 ωρες, ρωτησα στη διευθυνση τι γινεται με τις 4 ωρες που υπολειπονται και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα.
Νομίζω ότι το πιο ασφαλές είναι να κάνεις μια αίτηση στην πρωτοβάθμια, ζητώντας να σου βρουν ώρες και να συμπληρώνεις το ωράριό σου, εφ'οσον προσλήφθηκες ως ΑΚΩ, τονίζοντας ότι η έλλειψη ωρών δεν οφείλεται σε δική σου υπαιτιότητα. Έτσι, πετάς το μπαλάκι στην πρωτοβάθμια να σου βρει ώρες ή αλλιώς να σε πληρώνει κανονικά με όσες ώρες σου βρήκε.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 11:46:11 am »
Νομίζω ότι το πιο ασφαλές είναι να κάνεις μια αίτηση στην πρωτοβάθμια, ζητώντας να σου βρουν ώρες και να συμπληρώνεις το ωράριό σου, εφ'οσον προσλήφθηκες ως ΑΚΩ, τονίζοντας ότι η έλλειψη ωρών δεν οφείλεται σε δική σου υπαιτιότητα. Έτσι, πετάς το μπαλάκι στην πρωτοβάθμια να σου βρει ώρες ή αλλιώς να σε πληρώνει κανονικά με όσες ώρες σου βρήκε.

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2010, 02:40:57 pm »
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος talaipwros

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 08, 2010, 12:45:59 am »
καλησπερα, γνωρίζει μήπως κάποιος αν οι αναπληρωτες αγγλικης που κληθηκαν στην πρωτοβαθμια και στελεχωσαν κυρίως πιλοτικά, θα πληρώνονται απο το ΕΣΠΑ?

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 09, 2010, 12:23:47 am »

Ο αναπληρωτής πλήρους πληρώνεται με όλο το μηνιάτικο είτε κάνει 5 είτε 10 είτε 16 είτε 21 ώρες. Αυτά είναι γνωστά και να μην παραπληροφορούμε.

Αποσυνδεδεμένος kimolia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 09, 2010, 09:45:50 pm »

Ο αναπληρωτής πλήρους πληρώνεται με όλο το μηνιάτικο είτε κάνει 5 είτε 10 είτε 16 είτε 21 ώρες. Αυτά είναι γνωστά και να μην παραπληροφορούμε.

Kι αν βγάζει το πρόγραμμα του σε 4 μέρες παίρνει 4 ένσημα? το ρωτάω γιατί είμαι αναπληρώτρια μειωμένου ωραρίου και το 12ωρο το βγάζω σε 4 μέρες.

Αποσυνδεδεμένος Ofilia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 03:45:54 pm »
Μήπως γνωρίζει κανείς να να μου πει τι γίνεται με τους αναπληρωτές που πληρώνονται από ΕΣΠΑ? Πολλά ακούγονται ότι θα αργήσουν να μας πληρώσουν. Εμένα σήμερα ο διευθυντής μου μού ζήτησε τις ώρες που έχω κάνει...αυτό μου θυμίζει εποχές ωρομισθίας...λέτε????????? ???

Αποσυνδεδεμένος sw1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 04:24:08 pm »
Ένας αναπληρωτης κανονικού ωραρίου πρέπει να βρίσκεται κάθε μέρα στο σχολείο? γίνεται να  βγεί το πρόγραμμά του έτσι ώστε να 'εχει 3 ή 4 μέρες μάθημα την εβδομάδα? Το λέω αυτό διότι κάποιοι από εμάς αν και ΑΚΩ δεν συμπληρώνουμε ωράριο. Οπότε τις άλλες μέρες τί θα κάνουμε? Είμαστε υποχρεωμένοι παρόλα αυτά να βρισκόμαστε καθημερινά στο σχολείο?...μήπως είναι και λίγο στην διακριτική ευχέρεια του διευθυντή ή είμαστε υποχρεωμένοι βάσει νόμου? Δεν είναι κρίμα να ξεσπιτωνόμαστε για 10 και 12 ώρες και να πληρώνουμε ενοικια και τις υπολοιπες μέρες να καθόμαστε?

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 05:23:11 pm »
Ένας αναπληρωτης κανονικού ωραρίου πρέπει να βρίσκεται κάθε μέρα στο σχολείο? γίνεται να  βγεί το πρόγραμμά του έτσι ώστε να 'εχει 3 ή 4 μέρες μάθημα την εβδομάδα? Το λέω αυτό διότι κάποιοι από εμάς αν και ΑΚΩ δεν συμπληρώνουμε ωράριο. Οπότε τις άλλες μέρες τί θα κάνουμε? Είμαστε υποχρεωμένοι παρόλα αυτά να βρισκόμαστε καθημερινά στο σχολείο?...μήπως είναι και λίγο στην διακριτική ευχέρεια του διευθυντή ή είμαστε υποχρεωμένοι βάσει νόμου? Δεν είναι κρίμα να ξεσπιτωνόμαστε για 10 και 12 ώρες και να πληρώνουμε ενοικια και τις υπολοιπες μέρες να καθόμαστε?

ο αναπληρωτής πλήρους ωραρίου έχει 21 ώρες!
οπότε,αυτό που λες δεν υπάρχει!
όσον αφορά στην καθημερινή παρουσία,ναι είναι υποχρεωτική!
αλλά,κάνεις και μάθημα!με 21 ώρες,όλο και κάποια ή κάποιες θα έχεις κάθε μέρα! ;)

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 05:25:49 pm »
Μήπως γνωρίζει κανείς να να μου πει τι γίνεται με τους αναπληρωτές που πληρώνονται από ΕΣΠΑ? Πολλά ακούγονται ότι θα αργήσουν να μας πληρώσουν. Εμένα σήμερα ο διευθυντής μου μού ζήτησε τις ώρες που έχω κάνει...αυτό μου θυμίζει εποχές ωρομισθίας...λέτε????????? ???

Είσαι ΑΜΩ για να καταγράφεις ώρες έτσι;; Δυστυχώς αυτό είναι η αγωνία όλων μας. Πως θα πληρωνόμαστε μέσω ΕΣΠΑ. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά. Μάλλον θα περιμένουμε και θα δούμε.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)