0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:38:03 pmΚαι παρεπιμπτόντως σκέφτομαι πως οι φορτηγατζήδες μας βάλαν τα γυαλιά....άντε να κάνουμε εμείς κάτι αντίστοιχο...γεια χαραντάν!! Τώρα όμως ξέρουν οι Έλληνες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες....εμάς τι μας κάνανε ξέρει κανείς....;;; ΚΑΝΕΝΑΣ!! Οι εκπαιδευτικοί αποτελούνται από πολύ χαμηλών τόνων άτομα, λίγο νωχελικά, λίγο δειλά. Δεν έχουν νεύρο, τεστοστερόνη (για τους άντρες). Κι αυτοί που έχουν ήταν όσοι πήγαν στο Υπεπθ και χάλασαν την πόρτα, δηλαδή λίγοι στους 17000 αδιόριστους.
Και παρεπιμπτόντως σκέφτομαι πως οι φορτηγατζήδες μας βάλαν τα γυαλιά....άντε να κάνουμε εμείς κάτι αντίστοιχο...γεια χαραντάν!! Τώρα όμως ξέρουν οι Έλληνες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες....εμάς τι μας κάνανε ξέρει κανείς....;;; ΚΑΝΕΝΑΣ!!
Δεν ξέρω με ποιους μαζί τα έφαγε τα λεφτά ο συγκεκριμένος φασιστοεγγονός, αλλά τα γιαούρτια θα τα φάει μόνος του! Για να συμμαζευτούν λίγο οι ξεχειλωμένες φάτσες και οι μοσχαροκεφαλές που βγαίνουν και μας λένε ότι τα λεφτά τα έφαγαν οι μισθωτοί και οι συμβασιούχοι. Τη siemens μαζί την κάναμε μιζενς κ. Πάγκαλε; Τα ομόλογα μαζί τα σο-δομήσαμε;Τις off-shore και τα
Παράθεση από: fivo στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:19:42 pmγιατί τι την χρειαζόμαστε την 'επίσημη' φωνή να το πει αυτό; εμείς το λέμε και είμαστε πολλοί. Δεν θα πω πολλά...τα είπαν όλα οι φορτηγατζήδες...."να καεί,να καεί το μπ................λο η
γιατί τι την χρειαζόμαστε την 'επίσημη' φωνή να το πει αυτό; εμείς το λέμε και είμαστε πολλοί.
Παράθεση από: Markazone στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:55:19 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:38:03 pmΚαι παρεπιμπτόντως σκέφτομαι πως οι φορτηγατζήδες μας βάλαν τα γυαλιά....άντε να κάνουμε εμείς κάτι αντίστοιχο...γεια χαραντάν!! Τώρα όμως ξέρουν οι Έλληνες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες....εμάς τι μας κάνανε ξέρει κανείς....;;; ΚΑΝΕΝΑΣ!! Οι εκπαιδευτικοί αποτελούνται από πολύ χαμηλών τόνων άτομα, λίγο νωχελικά, λίγο δειλά. Δεν έχουν νεύρο, τεστοστερόνη (για τους άντρες). Κι αυτοί που έχουν ήταν όσοι πήγαν στο Υπεπθ και χάλασαν την πόρτα, δηλαδή λίγοι στους 17000 αδιόριστους.Είπα να μην το πω πριν...αλλά έτσι είναι...η πολλή κουλτούρα μας έφαγε...μόνο που ξεχνάμε πως οι αγώνες γίνανε στα πεζοδρόμια και πως για να έχουν αυτοί σύνταξη (λέμε τώρα....) δικαίωμα απεργίας και εργασιακά δικαιώματα (όσα απέμειναν τελοσπάντων.....) κάποιοι χάσαν μέχρι και την ζωή τους.....ΥΓ: Παρεπιμπτόντως....στο σπάσιμο της πόρτας ήμουν εκεί....αλλά για του λόγου το αληθές...αυτός που άρπαξε πρώτος την πόρτα δεν ήταν εκπαιδευτικός (ακόμη και οι πιο μαχητικοί μας δύσκολα φτάνουν εκεί.... ) αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου των γονιών παιδιών ΑΜΕΑ....και απλά ακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί....
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:32:31 pmΠαράθεση από: fivo στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:19:42 pmγιατί τι την χρειαζόμαστε την 'επίσημη' φωνή να το πει αυτό; εμείς το λέμε και είμαστε πολλοί. Δεν θα πω πολλά...τα είπαν όλα οι φορτηγατζήδες...."να καεί,να καεί το μπ................λο η
Παράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:09:47 pmΔεν ξέρω με ποιους μαζί τα έφαγε τα λεφτά ο συγκεκριμένος φασιστοεγγονός, αλλά τα γιαούρτια θα τα φάει μόνος του! Για να συμμαζευτούν λίγο οι ξεχειλωμένες φάτσες και οι μοσχαροκεφαλές που βγαίνουν και μας λένε ότι τα λεφτά τα έφαγαν οι μισθωτοί και οι συμβασιούχοι. Τη siemens μαζί την κάναμε μιζενς κ. Πάγκαλε; Τα ομόλογα μαζί τα σο-δομήσαμε;Τις off-shore και τα
Παράθεση από: Markazone στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:55:19 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:38:03 pmΚαι παρεπιμπτόντως σκέφτομαι πως οι φορτηγατζήδες μας βάλαν τα γυαλιά....άντε να κάνουμε εμείς κάτι αντίστοιχο...γεια χαραντάν!! Τώρα όμως ξέρουν οι Έλληνες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες....εμάς τι μας κάνανε ξέρει κανείς....;;; ΚΑΝΕΝΑΣ!! Οι εκπαιδευτικοί αποτελούνται από πολύ χαμηλών τόνων άτομα, λίγο νωχελικά, λίγο δειλά. Δεν έχουν νεύρο, τεστοστερόνη (για τους άντρες). Κι αυτοί που έχουν ήταν όσοι πήγαν στο Υπεπθ και χάλασαν την πόρτα, δηλαδή λίγοι στους 17000 αδιόριστους.Markazone, πως την εννοεις δηλαδή την τεστοστερόνη? (γιατι προσφατα τη μετρησα και ειναι στο φυσιολογικο! )Να παμε εκει και να τους τα σπασουμε ολα, γιαλια καρφια? Μεσα ειμαι και γω και πολλοι συναδελφοι μας.αλλά βλεπω και στις πορειες ποσοι ειμαστε. μια χουφτα. που να βρεις τη δυναμη να φωναξεις? πως θα ακουστεις? και ποιος θα σε ακουσει?οταν ολοι εδω μεσα περιφερονται γραφοντας ωραια λογια αλλα στο πεζοδρομιο καπνος ολοι. και το πτυχιο μου εκαψα (φωτοτυπια δηλαδη) και φυλλαδια μοιρασα (εβαλα και το τηλ μου για ιδιαιτερα) αλλα, ημουν μεσα στους αγωνες και ειμαι και γω και καποιοι αλλοι. Δε φτανουμε.εσεις που τρεχατε σαν τη Χαιδω στις ραχουλες, εσεις που πληρωνατε βενζινη (και χωρις πλαφον παρακαλω), που αφηνατε αντρες, γυναικες και παιδια πισωπου εισασταν το Σαββατο? (δε μιλω για σενα και το ξερεις)αλλά οχι να μας θιγεις τον αντρισμο μας! εσεις οι γυναικες δηλ? τι κανετε? μονο με μας να τα βαζετε ξερετε? με το συστημα οχι. αυτη ειναι δουλεια των αντρων?αναψα τσιγαρο παλι.....