*

Αποστολέας Θέμα: Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά;  (Αναγνώστηκε 30521 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά;
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:01:04 pm »
μπαμ! >:(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:42:30 »

Αποσυνδεδεμένος argy1010

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:02:58 pm »
Τα λεφτά τα φάγανε :
Οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι μεγαλοπρομηθευτές και τα λαμόγια οι πολιτικοί.
Ας μας πει ο Πάγκαλος πότε δούλεψε στη ζωή του και έβγαλε λεφτά για να έχει 58 ακίνητα.
Σα δε ντρέπονται λίγο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:08:30 pm »
Και παρεπιμπτόντως σκέφτομαι πως οι φορτηγατζήδες μας βάλαν τα γυαλιά....άντε να κάνουμε εμείς κάτι αντίστοιχο...γεια χαραντάν!! Τώρα όμως ξέρουν οι Έλληνες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες....εμάς τι μας κάνανε ξέρει κανείς....;;;  ??? ???
ΚΑΝΕΝΑΣ!!

Οι εκπαιδευτικοί αποτελούνται από πολύ χαμηλών τόνων άτομα, λίγο νωχελικά, λίγο δειλά. Δεν έχουν νεύρο, τεστοστερόνη (για τους άντρες). Κι αυτοί που έχουν ήταν όσοι πήγαν στο Υπεπθ και χάλασαν την  πόρτα, δηλαδή λίγοι στους 17000 αδιόριστους.
Είπα να μην το πω πριν...αλλά έτσι είναι...η πολλή κουλτούρα μας έφαγε...μόνο που ξεχνάμε πως οι αγώνες γίνανε στα πεζοδρόμια και πως για να έχουν αυτοί σύνταξη (λέμε τώρα....) δικαίωμα απεργίας και εργασιακά δικαιώματα (όσα απέμειναν τελοσπάντων.....) κάποιοι χάσαν μέχρι και την ζωή τους.....

ΥΓ: Παρεπιμπτόντως....στο σπάσιμο της πόρτας ήμουν εκεί....αλλά για του λόγου το αληθές...αυτός που άρπαξε πρώτος την πόρτα δεν ήταν εκπαιδευτικός (ακόμη και οι πιο μαχητικοί μας δύσκολα φτάνουν εκεί.... ::)) αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου των γονιών παιδιών ΑΜΕΑ....και απλά ακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί.... ??? ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:09:47 pm »
Δεν ξέρω με ποιους μαζί τα έφαγε τα λεφτά ο συγκεκριμένος φασιστοεγγονός, αλλά τα γιαούρτια θα τα φάει  μόνος του!
Για να συμμαζευτούν λίγο οι ξεχειλωμένες φάτσες και οι μοσχαροκεφαλές που βγαίνουν και μας λένε ότι τα λεφτά τα έφαγαν οι μισθωτοί και οι συμβασιούχοι. Τη siemens μαζί την κάναμε μιζενς κ. Πάγκαλε; Τα ομόλογα μαζί τα σο-δομήσαμε;
Τις off-shore και τα
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:42:30 »

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:15:33 pm »
Δεν ξέρω με ποιους μαζί τα έφαγε τα λεφτά ο συγκεκριμένος φασιστοεγγονός, αλλά τα γιαούρτια θα τα φάει  μόνος του!
Για να συμμαζευτούν λίγο οι ξεχειλωμένες φάτσες και οι μοσχαροκεφαλές που βγαίνουν και μας λένε ότι τα λεφτά τα έφαγαν οι μισθωτοί και οι συμβασιούχοι. Τη siemens μαζί την κάναμε μιζενς κ. Πάγκαλε; Τα ομόλογα μαζί τα σο-δομήσαμε;
Τις off-shore και τα

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:18:58 pm »
γιατί τι την χρειαζόμαστε την 'επίσημη' φωνή να το πει αυτό; εμείς το λέμε και είμαστε πολλοί.
Δεν θα πω πολλά...τα είπαν όλα οι φορτηγατζήδες...."να καεί,να καεί το μπ................λο η

Αποσυνδεδεμένος Markazone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:19:57 pm »
Και παρεπιμπτόντως σκέφτομαι πως οι φορτηγατζήδες μας βάλαν τα γυαλιά....άντε να κάνουμε εμείς κάτι αντίστοιχο...γεια χαραντάν!! Τώρα όμως ξέρουν οι Έλληνες για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες....εμάς τι μας κάνανε ξέρει κανείς....;;;  ??? ???
ΚΑΝΕΝΑΣ!!

Οι εκπαιδευτικοί αποτελούνται από πολύ χαμηλών τόνων άτομα, λίγο νωχελικά, λίγο δειλά. Δεν έχουν νεύρο, τεστοστερόνη (για τους άντρες). Κι αυτοί που έχουν ήταν όσοι πήγαν στο Υπεπθ και χάλασαν την  πόρτα, δηλαδή λίγοι στους 17000 αδιόριστους.
Είπα να μην το πω πριν...αλλά έτσι είναι...η πολλή κουλτούρα μας έφαγε...μόνο που ξεχνάμε πως οι αγώνες γίνανε στα πεζοδρόμια και πως για να έχουν αυτοί σύνταξη (λέμε τώρα....) δικαίωμα απεργίας και εργασιακά δικαιώματα (όσα απέμειναν τελοσπάντων.....) κάποιοι χάσαν μέχρι και την ζωή τους.....

ΥΓ: Παρεπιμπτόντως....στο σπάσιμο της πόρτας ήμουν εκεί....αλλά για του λόγου το αληθές...αυτός που άρπαξε πρώτος την πόρτα δεν ήταν εκπαιδευτικός (ακόμη και οι πιο μαχητικοί μας δύσκολα φτάνουν εκεί.... ::)) αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου των γονιών παιδιών ΑΜΕΑ....και απλά ακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί.... ??? ??? ???

Φαντάσου λοιπόν...το ξέρω εκεί ήμουν κι εγώ από το πρωί που είχε κανονιστεί η διαμαρτυρία. Γονέας ταρακούνησε για λίγο την πόρτα και στο άκουσμα της σιδερένιας πόρτας ενστικτωδώς έπιασαν οι δικοί μας την πόρτα. Πάλι καλά!
Αριστοτέλης - στα Ηθικά Νικομάχεια - χαρακτήριζε τον πράο άνθρωπο ως εξής: "Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται. Όποιος δεν θυμώνει ποτέ είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει"..

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:27:15 pm »
γιατί τι την χρειαζόμαστε την 'επίσημη' φωνή να το πει αυτό; εμείς το λέμε και είμαστε πολλοί.
Δεν θα πω πολλά...τα είπαν όλα οι φορτηγατζήδες...."να καεί,να καεί το μπ................λο η
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:33:06 pm »
Τις off-shore και τα

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:33:56 pm »
ΚΑΝΕΝΑΣ!!

Markazone,  πως την εννοεις δηλαδή την τεστοστερόνη? (γιατι προσφατα τη μετρησα και ειναι στο φυσιολογικο! ;D)
Να παμε εκει και να τους τα σπασουμε ολα, γιαλια καρφια? Μεσα ειμαι και γω και πολλοι συναδελφοι μας.

αλλά βλεπω και στις πορειες ποσοι ειμαστε. μια χουφτα. που να βρεις τη δυναμη να φωναξεις? πως θα ακουστεις? και ποιος θα σε ακουσει?
οταν ολοι εδω μεσα περιφερονται γραφοντας ωραια λογια αλλα στο πεζοδρομιο καπνος ολοι. και το πτυχιο μου εκαψα (φωτοτυπια δηλαδη) και φυλλαδια μοιρασα (εβαλα και το τηλ μου για ιδιαιτερα) αλλα, ημουν μεσα στους αγωνες και ειμαι και γω και καποιοι αλλοι. Δε φτανουμε.
εσεις που τρεχατε σαν τη Χαιδω στις ραχουλες, εσεις που πληρωνατε βενζινη (και χωρις πλαφον παρακαλω), που αφηνατε αντρες, γυναικες και παιδια πισω
που εισασταν το Σαββατο? (δε μιλω για σενα και το ξερεις)
αλλά οχι να μας θιγεις τον αντρισμο μας!
εσεις οι γυναικες δηλ? τι κανετε? μονο με μας να τα βαζετε ξερετε? με το συστημα οχι. αυτη ειναι δουλεια των αντρων?
αναψα τσιγαρο παλι.....

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:37:31 pm »
7 μοναδες πανω! κοιμαται ο κοσμος. Αλεκαρα μου τωρα προεκλογικα θα μου αδυνατισεις παλι.....προσεχε !! ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:46:55 pm από MARKOS »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:39:33 pm »
ΚΑΝΕΝΑΣ!!

Markazone,  πως την εννοεις δηλαδή την τεστοστερόνη? (γιατι προσφατα τη μετρησα και ειναι στο φυσιολογικο! ;D)
Να παμε εκει και να τους τα σπασουμε ολα, γιαλια καρφια? Μεσα ειμαι και γω και πολλοι συναδελφοι μας.

αλλά βλεπω και στις πορειες ποσοι ειμαστε. μια χουφτα. που να βρεις τη δυναμη να φωναξεις? πως θα ακουστεις? και ποιος θα σε ακουσει?
οταν ολοι εδω μεσα περιφερονται γραφοντας ωραια λογια αλλα στο πεζοδρομιο καπνος ολοι. και το πτυχιο μου εκαψα (φωτοτυπια δηλαδη) και φυλλαδια μοιρασα (εβαλα και το τηλ μου για ιδιαιτερα) αλλα, ημουν μεσα στους αγωνες και ειμαι και γω και καποιοι αλλοι. Δε φτανουμε.
εσεις που τρεχατε σαν τη Χαιδω στις ραχουλες, εσεις που πληρωνατε βενζινη (και χωρις πλαφον παρακαλω), που αφηνατε αντρες, γυναικες και παιδια πισω
εσεις οι γυναικες δηλ? τι κανετε? μονο με μας να τα βαζετε ξερετε? με το συστημα οχι. αυτη ειναι δουλεια των αντρων?
αναψα τσιγαρο παλι.....

Τι έγινε το Σάββατο;;;;

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:42:11 pm »
ΚΑΝΕΝΑΣ!!

αναψα τσιγαρο παλι.....

Μαρκούλη...χαλάρωσε...μην το παίρνεις προσωπικά! Πάντως είναι αλήθεια πως η Παιδεία είναι αντιστρόφως ανάλογη με την βία....αλλά εδώ δεν μιλάμε για βία...μιλάμε για το αίσθημα του δικαίου που θα πρεπε να ξυπνάει σε όλους μας και να αντιδρούμε....αναπτύσσεται κι αυτό υποτίθεται με την παιδεία....ΑΛΛΑ ΠΟΥΝ'ΤΟ;;;;;!!! Εδώ μας φτύνουνε και λέμε ψιχαλίζει....αφού κανένας δεν είναι στους δρόμους....!
Εσύ είσαι στους 100 που τρέχουν...για τους υπόλοιπους χτυπαέι η καμπάνα........ ??? ???
Εξάλλου....δεν θίγουμε τον αντρισμό του προέδρου...αυτό είναι κανόνας... ;) ;)

Όσο για Καψή,Πρετεντέρη και όλα τα σιχάματα....τώρα να δείτε που θα εκφυλιστεί κι άλλο η παιδεία της νέας γενιάς και συνεπώς η κριτική της σκέψη...πόση ακόμη τηλεθέαση θα έχουν!!
Ρομποτάκια όλοι....κάτι ήξερε ο αδερφός μου τελικά και έκανε μεταπτυχιακό στην ρομποτική... ??? ??? ??? ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:45:49 pm »
LK,  διαμαρτυρια. Ποσοι ηταν να ρωτας.....(καλα κανεις και δεν το ρωτας γιατι θα απογοητευθεις!!)

λοιπον, ραχουλες τυπου Γκωλφο και παπαριες προσωπικα ΔΕΝ τα μασαω! Αν δεν μπορεις δεν το κανεις. Αυτο αποδεικνυεται περιτρανα με τη σταση μερικων. κλαιγεσαι? που? στο pde? ε, αντε παραταμε, εχω αλλα πιο σημαντικα να ασχοληθω απο τη βενζινη σου, αφου ουτε συ ο ιδιος δεν νοιαζεσαι....(και δε μιλω για τους επαρχιωτες)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182728
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144