0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιός τέλοσπάντων τον ψηφίζει?
Μα όλοι τα θυμόμαστε. Εγώ απορώ πραγματικά πώς υπάρχει πολιτικά αυτός ο άνθρωπος. Ποιός τέλοσπάντων τον ψηφίζει?Ακούστηκε κάτι για ποιό λόγο δε κατεβαίνουν άτομα στις πορείες κλπ, εγώ προσωπικά κατέβηκα σε 2 τη χρονιά που μας πέρασε, στη μια ήμασταν 3 κι ο κούκος, βέβαια, αλλά στην άλλη υπήρχε πάρα πολύς κόσμος.Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να μην υπάρχει η απαξίωση των "χιλιομέτρων" που κάναμε/κάνουμε κάποιοι από εδώ, πολύ περισσότερο από άτομα που ίσως δε τα έχουν διανύσει, δε τα διανύουν και κατά πάσα πιθανότητα δε θα τα διανύσουν.
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 10:16:18 pm Ποιός τέλοσπάντων τον ψηφίζει?μεταξύ μας πήρε μόνο 1.481 σταυρούς στις τελευταίες εκλογές αλλά τον έσωσε ο Γιωργάκης
Ο τύπος είναι ανεκδιήγητος. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το βουβάλι. Σε όσα συλλαλητήρια κατέβηκα πέρυσι, υπήρχε μαζική συμμετοχή, δεν ήταν όμως μόνο εκπαιδευτικών. Ήταν τα μεγάλα συλλαλητήρια, που, θέλω να πιστεύω, καυεβήκαμε όλοι ( 10/3, 5/5, ημέρα δολοφονίας των υπαλλήλων της τράπεζας ). Συνάδελφε, σαφώς και δεν απαξιώνει κανείς τα χιλιόμετρα που έχετε κάνει, ούτε τον προσωπικό σας αγώνα. Απλά, σκέφτομαι μήπως, απλή σκέψη, μπορεί να κάνω και λάθος, θα ήταν προτιμότερο να μην πάει να δουλέψει κανείς ως ωρομίσθιος. Να βλέπαμε τι θα γινόταν με τόσα κενά. Να μην δεχόταν κανείς αυτήν την μορφή δουλειάς-δουλείας. Εγώ προσωπικά ας πούμε, δεν θα είχα τη δυνατότητα να επωμιστώ κάτι τέτοιο οικονομικά, δηλαδή να βάζω και από την τσέπη μου κάθε μήνα, χωρίς να πληρώνομαι. Δεν έχω όμως οικονομική βοήθεια από κάπου, αντίθετα έχω ένα σωρό έξοδα που τρεχουν, οπότε μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου μόνο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Απλά σκεφτόμουν, αν μια χρονιά αρνούνταν όλοι αυτές τις θέσεις-λιγοστές ώρες-μόρια και χρήματα ψίχουλα, τι θα γινόταν;; Μήπως τους ταρακουνούσαμε;; Δεν ξέρω, λέω, μήπως...
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 10:16:18 pmΜα όλοι τα θυμόμαστε. Εγώ απορώ πραγματικά πώς υπάρχει πολιτικά αυτός ο άνθρωπος. Ποιός τέλοσπάντων τον ψηφίζει?Ακούστηκε κάτι για ποιό λόγο δε κατεβαίνουν άτομα στις πορείες κλπ, εγώ προσωπικά κατέβηκα σε 2 τη χρονιά που μας πέρασε, στη μια ήμασταν 3 κι ο κούκος, βέβαια, αλλά στην άλλη υπήρχε πάρα πολύς κόσμος.Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να μην υπάρχει η απαξίωση των "χιλιομέτρων" που κάναμε/κάνουμε κάποιοι από εδώ, πολύ περισσότερο από άτομα που ίσως δε τα έχουν διανύσει, δε τα διανύουν και κατά πάσα πιθανότητα δε θα τα διανύσουν.αν αναφερεσαι σε μενα (γιατι μπορει και να κανω λαθος) εγω συναδελφε ΔΕΝ απαξιωνω τα χιλιομετρα! Τα απαξιωνουν οι ιδιοι που τα εκαναν με τη σταση τους με τη μη συμμετοχη τους στους αγωνες. Αν εχουν ησυχη τη συνειδηση τους, προσωπικα μου περισσευει.
Μα αυτό λέω, συνάδελφε. Για φαντάσου μια χρονιά να αρνούνταν ΟΛΟΙ !! Ωραίο μου ακούγεται...Λες να υπάρχουν άτομα που κατεβαίνουν σε πορείες για κοινωνικές γνωριμίες;;; Υποθέτω υπάρχουν πιο πρόσφοροι τρόποι...
Πάντως, κρίνοντας από την εμφάνισή του, μάλλον μόνος του τα έφαγε ο Πάγκαλος!Σε άλλες εποχές, τους εξοστρακίζανε.. τώρα απλά συνεχίζουν να εκλέγονται (με ψευτοεκλογές) και να κυβερνούν.
http://www.youtube.com/watch?v=lyhKxlU9JvE ....
Αμφισβητώ τη λογική που λέει οτι μια συγκέντρωση είναι ντε και καλά αγώνας, και όποιος κατέβει σε μια συγκέντρωση έγινε αυτομάτως αγωνιστής.(σου υπενθυμίζω πως φέτος κατέβηκα δυο φορές, δε σημαίνει τίποτα αυτό).Το ζήτημα είναι ο λόγος για τον οποίο θα κατέβει κάποιος. Πχ, κάποιος που θα κατέβει για κοινωνικές γνωριμίες, δε γνωρίζω αν θα είναι αγωνιστής. Κάποιος που θα κατέβει πχ για να προκαλέσει επεισόδια και πάλι δε νομίζω οτι είναι αγωνιστής.
Kι εδώ δείτε παιδεία...http://www.youtube.com/watch?v=IiYiTZM42mAΑποστομωτική απάντηση, δε μπορείτε να πείτε...
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:33:54 pmΠάντως, κρίνοντας από την εμφάνισή του, μάλλον μόνος του τα έφαγε ο Πάγκαλος!Σε άλλες εποχές, τους εξοστρακίζανε.. τώρα απλά συνεχίζουν να εκλέγονται (με ψευτοεκλογές) και να κυβερνούν.πανε οι παλιες καλες εποχες...αλλα ας ελπισουμε στο η ιστορια επαναλαμβανεται.δεν μπορει καποια στιγμη θα ωριμασει ολο αυτο στο μυαλο του ελληνα και θα αρχισει τους εξωστρακισμους.που θα παει;;ο μονος λογος που δεν το εχει κανει ως τωρα ειναι γιατι αισθανεται ως ενα βαθμο κι ο ιδιος υπευθυνος για την κατασταση.υποφερουμε ισως απο τυψεις.γι'αυτο δεν ξεσηκωνομαστε...