*

Αποστολέας Θέμα: Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά;  (Αναγνώστηκε 30466 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά;
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 10:16:18 pm »
Μα όλοι τα θυμόμαστε. Εγώ απορώ πραγματικά πώς υπάρχει πολιτικά αυτός ο άνθρωπος. Ποιός τέλοσπάντων τον ψηφίζει?

Ακούστηκε κάτι για ποιό λόγο δε κατεβαίνουν άτομα στις πορείες κλπ, εγώ προσωπικά κατέβηκα σε 2 τη χρονιά που μας πέρασε, στη μια ήμασταν 3 κι ο κούκος, βέβαια, αλλά στην άλλη υπήρχε πάρα πολύς κόσμος.
Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να μην υπάρχει η απαξίωση των "χιλιομέτρων" που κάναμε/κάνουμε κάποιοι από εδώ, πολύ περισσότερο από άτομα που ίσως δε τα έχουν διανύσει, δε τα διανύουν και κατά πάσα πιθανότητα δε θα τα διανύσουν.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:50:08 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 10:30:09 pm »
Ποιός τέλοσπάντων τον ψηφίζει?

μεταξύ μας πήρε μόνο 1.481 σταυρούς στις τελευταίες εκλογές αλλά τον έσωσε ο Γιωργάκης ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 10:31:51 pm από rozy4 »

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 10:31:09 pm »
 Ο τύπος είναι ανεκδιήγητος. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το βουβάλι. Σε όσα συλλαλητήρια κατέβηκα πέρυσι, υπήρχε μαζική συμμετοχή, δεν ήταν όμως μόνο εκπαιδευτικών. Ήταν τα μεγάλα συλλαλητήρια, που, θέλω να πιστεύω, καυεβήκαμε όλοι ( 10/3, 5/5, ημέρα δολοφονίας των υπαλλήλων της τράπεζας ). Συνάδελφε, σαφώς και δεν απαξιώνει κανείς τα χιλιόμετρα που έχετε κάνει, ούτε τον προσωπικό σας αγώνα. Απλά, σκέφτομαι μήπως, απλή σκέψη, μπορεί να κάνω και λάθος, θα ήταν προτιμότερο να μην πάει να δουλέψει κανείς ως ωρομίσθιος. Να βλέπαμε τι θα γινόταν με τόσα κενά. Να μην δεχόταν κανείς αυτήν την μορφή δουλειάς-δουλείας. Εγώ προσωπικά ας πούμε, δεν θα είχα τη δυνατότητα να επωμιστώ κάτι τέτοιο οικονομικά, δηλαδή να βάζω και από την τσέπη μου κάθε μήνα, χωρίς να πληρώνομαι. Δεν έχω όμως οικονομική βοήθεια από κάπου, αντίθετα έχω ένα σωρό έξοδα που τρεχουν, οπότε μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου μόνο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Απλά σκεφτόμουν, αν μια χρονιά αρνούνταν όλοι αυτές τις θέσεις-λιγοστές ώρες-μόρια και χρήματα ψίχουλα, τι θα γινόταν;; Μήπως τους ταρακουνούσαμε;; Δεν ξέρω, λέω, μήπως... ???

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 10:45:57 pm »
Μα όλοι τα θυμόμαστε. Εγώ απορώ πραγματικά πώς υπάρχει πολιτικά αυτός ο άνθρωπος. Ποιός τέλοσπάντων τον ψηφίζει?

Ακούστηκε κάτι για ποιό λόγο δε κατεβαίνουν άτομα στις πορείες κλπ, εγώ προσωπικά κατέβηκα σε 2 τη χρονιά που μας πέρασε, στη μια ήμασταν 3 κι ο κούκος, βέβαια, αλλά στην άλλη υπήρχε πάρα πολύς κόσμος.
Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να μην υπάρχει η απαξίωση των "χιλιομέτρων" που κάναμε/κάνουμε κάποιοι από εδώ, πολύ περισσότερο από άτομα που ίσως δε τα έχουν διανύσει, δε τα διανύουν και κατά πάσα πιθανότητα δε θα τα διανύσουν.

αν αναφερεσαι σε μενα (γιατι μπορει και να κανω λαθος)  εγω συναδελφε ΔΕΝ  απαξιωνω τα χιλιομετρα! Τα απαξιωνουν οι ιδιοι που τα εκαναν με τη σταση τους με τη μη συμμετοχη τους στους αγωνες. Αν εχουν ησυχη τη συνειδηση τους, προσωπικα μου περισσευει.  

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 10:48:55 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:50:08 »

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 11:22:03 pm »
Ποιός τέλοσπάντων τον ψηφίζει?

μεταξύ μας πήρε μόνο 1.481 σταυρούς στις τελευταίες εκλογές αλλά τον έσωσε ο Γιωργάκης ;)

1481... μάλιστα. Για κάποιο λόγο και πάλι πολλοί μου φαίνονται.
Τον έσωσε, βέβαια. Συλλεκτικό κομμάτι.

Ο τύπος είναι ανεκδιήγητος. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το βουβάλι. Σε όσα συλλαλητήρια κατέβηκα πέρυσι, υπήρχε μαζική συμμετοχή, δεν ήταν όμως μόνο εκπαιδευτικών. Ήταν τα μεγάλα συλλαλητήρια, που, θέλω να πιστεύω, καυεβήκαμε όλοι ( 10/3, 5/5, ημέρα δολοφονίας των υπαλλήλων της τράπεζας ). Συνάδελφε, σαφώς και δεν απαξιώνει κανείς τα χιλιόμετρα που έχετε κάνει, ούτε τον προσωπικό σας αγώνα. Απλά, σκέφτομαι μήπως, απλή σκέψη, μπορεί να κάνω και λάθος, θα ήταν προτιμότερο να μην πάει να δουλέψει κανείς ως ωρομίσθιος. Να βλέπαμε τι θα γινόταν με τόσα κενά. Να μην δεχόταν κανείς αυτήν την μορφή δουλειάς-δουλείας. Εγώ προσωπικά ας πούμε, δεν θα είχα τη δυνατότητα να επωμιστώ κάτι τέτοιο οικονομικά, δηλαδή να βάζω και από την τσέπη μου κάθε μήνα, χωρίς να πληρώνομαι. Δεν έχω όμως οικονομική βοήθεια από κάπου, αντίθετα έχω ένα σωρό έξοδα που τρεχουν, οπότε μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου μόνο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Απλά σκεφτόμουν, αν μια χρονιά αρνούνταν όλοι αυτές τις θέσεις-λιγοστές ώρες-μόρια και χρήματα ψίχουλα, τι θα γινόταν;; Μήπως τους ταρακουνούσαμε;; Δεν ξέρω, λέω, μήπως... ???

Δε θα τις αρνούνταν όλοι, δυστυχώς. Είναι πάρα πολλοί οι υποψήφιοι. Είναι πολλοί που αρνούνται (οχι για λόγους αγώνα κλπ) αλλά πάλι βρίσκονται. Πολλοί πηγαίνουν για τη προϋπηρεσία και για τα ένσημα. Εκεί φτάσαμε, δυστυχώς.

αν αναφερεσαι σε μενα (γιατι μπορει και να κανω λαθος)  εγω συναδελφε ΔΕΝ  απαξιωνω τα χιλιομετρα! Τα απαξιωνουν οι ιδιοι που τα εκαναν με τη σταση τους με τη μη συμμετοχη τους στους αγωνες. Αν εχουν ησυχη τη συνειδηση τους, προσωπικα μου περισσευει. 

Αμφισβητώ τη λογική που λέει οτι μια συγκέντρωση είναι ντε και καλά αγώνας, και όποιος κατέβει σε μια συγκέντρωση έγινε αυτομάτως αγωνιστής.
(σου υπενθυμίζω πως φέτος κατέβηκα δυο φορές, δε σημαίνει τίποτα αυτό).
Το ζήτημα είναι ο λόγος για τον οποίο θα κατέβει κάποιος. Πχ, κάποιος που θα κατέβει για κοινωνικές γνωριμίες, δε γνωρίζω αν θα είναι αγωνιστής. Κάποιος που θα κατέβει πχ για να προκαλέσει επεισόδια και πάλι δε νομίζω οτι είναι αγωνιστής.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 11:28:35 pm »
 Μα αυτό λέω, συνάδελφε. Για φαντάσου μια χρονιά να αρνούνταν ΟΛΟΙ !! Ωραίο μου ακούγεται...Λες να υπάρχουν άτομα που κατεβαίνουν σε πορείες για κοινωνικές γνωριμίες;;;  ::) Υποθέτω υπάρχουν πιο πρόσφοροι τρόποι... ;)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 11:37:42 pm »
Μα αυτό λέω, συνάδελφε. Για φαντάσου μια χρονιά να αρνούνταν ΟΛΟΙ !! Ωραίο μου ακούγεται...Λες να υπάρχουν άτομα που κατεβαίνουν σε πορείες για κοινωνικές γνωριμίες;;;  ::) Υποθέτω υπάρχουν πιο πρόσφοροι τρόποι... ;)

Μπορώ να το φανταστώ αλλά δυστυχώς μόνο στη φαντασία μου θα μείνει.
Για τον ίδιο λόγο που λίγοι αλήτες, ποιός ξέρει για ποιούς λόγους, μπορούν να σκοτώσουν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο 4 ανθρώπους και να μη κάνει κανείς τίποτα, χιλιάδες υποψήφιοι δε μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους. Δε σκέφτονται, και δε λειτουργούν ως ομάδα. Θεωρούν οτι ο ρόλος τους εκεί είναι άλλος, και απλά "μπαίνουν" στο ρόλο. Στη μεν πορεία στο ρόλο του "εγώ πηγαίνω εκεί για να φωνάξω το δίκιο μου, οχι να σταματήσω αλήτες" και στο πίνακα στο ρόλο του "εγώ μπαίνω για να πάω να πάρω κάποια μόρια/ένσημα, οχι για να αντιδράσω στο υπουργείο".

Για τις γνωριμίες, μη το αποκλείεις κιόλας.

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 11:39:35 pm »

Αποσυνδεδεμένος athena81

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 11:41:55 pm »
Πάντως, κρίνοντας από την εμφάνισή του, μάλλον μόνος του τα έφαγε ο Πάγκαλος!
Σε άλλες εποχές, τους εξοστρακίζανε.. τώρα απλά συνεχίζουν να εκλέγονται (με ψευτοεκλογές) και να κυβερνούν.
πανε οι παλιες καλες εποχες...αλλα ας ελπισουμε στο η ιστορια επαναλαμβανεται.δεν μπορει καποια στιγμη θα ωριμασει ολο αυτο στο μυαλο του ελληνα και θα αρχισει τους εξωστρακισμους.που θα παει;;ο μονος λογος που δεν το εχει κανει ως τωρα ειναι γιατι αισθανεται ως ενα βαθμο κι ο ιδιος υπευθυνος για την κατασταση.υποφερουμε ισως απο τυψεις.γι'αυτο δεν ξεσηκωνομαστε...
δουλειά είναι να κάνεις κάτι και να πληρώνεσαι, ενώ σπορ είναι το να κάνεις το ίδιο και να πληρώνεις.μαντέψτε τι απ'τα δυο είναι η ωρομισθία

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 11:50:27 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=lyhKxlU9JvE   .... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=3kfJHHn_ygA

Κοίτα από 2:50 και μετά...  :D

Κι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=xXeDUy6Csyo
 ;D

Kι εδώ δείτε παιδεία...

http://www.youtube.com/watch?v=IiYiTZM42mA

Αποστομωτική απάντηση, δε μπορείτε να πείτε...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 11:55:55 pm από GiannisV »

Αποσυνδεδεμένος millhaven

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 11:59:45 pm »

Αμφισβητώ τη λογική που λέει οτι μια συγκέντρωση είναι ντε και καλά αγώνας, και όποιος κατέβει σε μια συγκέντρωση έγινε αυτομάτως αγωνιστής.
(σου υπενθυμίζω πως φέτος κατέβηκα δυο φορές, δε σημαίνει τίποτα αυτό).
Το ζήτημα είναι ο λόγος για τον οποίο θα κατέβει κάποιος. Πχ, κάποιος που θα κατέβει για κοινωνικές γνωριμίες, δε γνωρίζω αν θα είναι αγωνιστής. Κάποιος που θα κατέβει πχ για να προκαλέσει επεισόδια και πάλι δε νομίζω οτι είναι αγωνιστής.

Έχεις απόλυτο δίκιο...
Δεν μας ξελασπώνει η συμμετοχή σε  μια πορεία ούτε λέει κάτι όταν στην καθημερινότητά μας φερόμαστε σαν κάφροι και δεν σηκώνουμε κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:05:02 am »
Εμένα με παρηγορεί πάντως το γεγονός οτι πήρε λίγους σταυρούς.

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:11:02 am »

Kι εδώ δείτε παιδεία...

http://www.youtube.com/watch?v=IiYiTZM42mA

Αποστομωτική απάντηση, δε μπορείτε να πείτε...
μην ξεχνάτε πως αυτόν τον κύριο ένα μεγάλο κομμάτι του λαού τον θεωρεί  (γενναίο) πολιτικό……….γιαυτο υποστηρίζω πως ..... έχουμε ότι μας αξίζει.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:11:47 am »
Πάντως, κρίνοντας από την εμφάνισή του, μάλλον μόνος του τα έφαγε ο Πάγκαλος!
Σε άλλες εποχές, τους εξοστρακίζανε.. τώρα απλά συνεχίζουν να εκλέγονται (με ψευτοεκλογές) και να κυβερνούν.
πανε οι παλιες καλες εποχες...αλλα ας ελπισουμε στο η ιστορια επαναλαμβανεται.δεν μπορει καποια στιγμη θα ωριμασει ολο αυτο στο μυαλο του ελληνα και θα αρχισει τους εξωστρακισμους.που θα παει;;ο μονος λογος που δεν το εχει κανει ως τωρα ειναι γιατι αισθανεται ως ενα βαθμο κι ο ιδιος υπευθυνος για την κατασταση.υποφερουμε ισως απο τυψεις.γι'αυτο δεν ξεσηκωνομαστε...

Η πολτική εξουσία με τους παρατρεχάμενους και βολεψάκιδες σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό δεν μπορεί να είναι παραπάνω από 1 εκατομμύριο... Οι υπόλοιποι δεν ξεσηκώνονται επειδή δεν υπάρχει φορέας - κόμμα από τον αριστερό χώρο (οι μόνοι που δεν κυβέρνησαν άμεσα), που μπορεί γι' αυτούς να αποτελέσει εναλλακτική λύση...
Εδώ το αίτημα της διαφάνειας και του πολέμου κατά του ρουσφετιού το οικειοποιείται το ΠΑΣΟΚ(!!!!) και οι αριστερές δυνάμεις δείχνουν να τραυλίζουν αγκαλιάζοντας και όλα τα μεγάλα βύσματα των ΔΕΚΟ, αλλά και τα μικρά και ταλαίπωρα βύσματα της αδιοριστίας, που παλεύουν να παρακάμψουν από αδυναμία ή κουτοπονηρία τον ΑΣΕΠ...

Το πιο αριστερό αίτημα στην χώρα μας είναι το αίτημα για  αξιοκρατία και  διαφάνεια.

Και το φωνάζουν όλοι αυτοί που το καταστρατήγισαν όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα οι αριστερές δυνάμεις ήταν πιο μπροστά από την εποχή τους (υπερβολικά μπροστά μάλιστα).
Τώρα είναι εκτός τόπου και χρόνου...

Είθε, οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν στο εγγύς μέλλον να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες, ώστε να αναδυθεί κάτι καινούργιο, ελπιδοφόρο και φρέσκο.
Πολλή μούχλα έχει πέσει τριγύρω μας...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182720
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144