0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς τι η τόση βεβαιότητα ότι θα πρασινίσει η Ελλάδα;;; Και στην τελική, αν π.χ. οι Έλληνες είναι 10 και προσέλθουν στις κάλπες οι 3 και οι υπόλοιποι απέχουν και αυτοί οι 3 ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, είναι αξιόπιστο το δείγμα;; Ας μην παίζουμε το παιχνίδι του Πρετεντέρη και της παρέας του...
Φυσικά και όλα τα γκάλοπ είναι στημένα, λίγη στατιστική να γνωρίζει κανείς καταλαβαίνει ότι ανάλογα πώς επιλέγουν το δείγμα και τις ερωτήσεις βγάζουν το αποτέλεσσμα που έχει παραγγείλει το τάδε κανάλι και η δείνα κλαδική. Για την ακρίβεια όλη η δημόσια σφαίρα είναι στημένη και όλα όσα μας λένε ψέμματα. Μας έλεγαν ότι είχαμε τρελή ανάπτυξη και μας έβαλαν σε "αναπτυξιακή τροχιά".. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ, είχαμε μια οικονομία που πήγαινε καρφωτά για ύφεση και αυτοί το ήξεραν και έβαζαν το τσιράκια τους τα media να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κοσμάκη και να παίζει τις μασέλες του στο χρηματιστήριο. Τώρα μας λένε ότι έχουμε ύφεση... ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ... κάποιοι πλουτίζουν και "τοποθετούνται" στην αγορά και πέρνουν κοψοχρονιά τη δημόσια περιουσία για "ανάπτυξη". Μας έβαζαν και πανηγυρίζαμε για τους ολυμπιακούς και τα αθλητικά ιδεώδη της κόκα-κόλα και τελικά ακόμη αυτά πληρώνουμε...Φυσικά και είναι όλα ψέματα και αν θες να αρχίσει την επανάσταση σπάσε την τηλεόρασή σου και άρχισε να διαβάζεις...ps, Mη νομίσετε ότι είμαι καμία ΚΝίτισα με ταγάρι φίλη του Αλέξη του βουτυροχλεχλέ που ακούω Φαραντούρη για να φτιάχνομαι και τα λέω αυτά και με ερωτεύεστε ορισμένοι... Καμία σχέση! Δεν είμαι εγώ επαναστάτρια, αυτοί είναι πολύ σιχαμένοι!
Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:53:20 amΠρος τι η τόση βεβαιότητα ότι θα πρασινίσει η Ελλάδα;;; Και στην τελική, αν π.χ. οι Έλληνες είναι 10 και προσέλθουν στις κάλπες οι 3 και οι υπόλοιποι απέχουν και αυτοί οι 3 ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, είναι αξιόπιστο το δείγμα;; Ας μην παίζουμε το παιχνίδι του Πρετεντέρη και της παρέας του...Αυτα λενε τα γκαλοπ. Και μη μου πειτε οτι ολα τα γκαλοπ ειναι στημενα...Ως προς τους 3 που λες οτι θα πανε να ψηφισουν το αποτελεσμα μετραει. Ξερεις ομως φετος εχει επανελθει το 50% π.χ. στους Δημαρχους για να εκλεγουν την πρωτη κυριακη. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙ
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:02:55 amΠαράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:53:20 amΠρος τι η τόση βεβαιότητα ότι θα πρασινίσει η Ελλάδα;;; Και στην τελική, αν π.χ. οι Έλληνες είναι 10 και προσέλθουν στις κάλπες οι 3 και οι υπόλοιποι απέχουν και αυτοί οι 3 ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, είναι αξιόπιστο το δείγμα;; Ας μην παίζουμε το παιχνίδι του Πρετεντέρη και της παρέας του...Αυτα λενε τα γκαλοπ. Και μη μου πειτε οτι ολα τα γκαλοπ ειναι στημενα...Ως προς τους 3 που λες οτι θα πανε να ψηφισουν το αποτελεσμα μετραει. Ξερεις ομως φετος εχει επανελθει το 50% π.χ. στους Δημαρχους για να εκλεγουν την πρωτη κυριακη. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙhttp://www.youtube.com/watch?v=tHrsZsem10E