*

Αποστολέας Θέμα: Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά;  (Αναγνώστηκε 30573 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Triainoforos

• Επισκέπτης
Απ: Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά;
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:02:55 am »
Προς τι η τόση βεβαιότητα ότι θα πρασινίσει η Ελλάδα;;; Και στην τελική, αν π.χ. οι Έλληνες είναι 10 και προσέλθουν στις κάλπες οι 3 και οι υπόλοιποι απέχουν και αυτοί οι 3 ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, είναι αξιόπιστο το δείγμα;; ??? Ας μην παίζουμε το παιχνίδι του Πρετεντέρη και της παρέας του...

Αυτα λενε τα γκαλοπ. Και μη μου πειτε οτι ολα τα γκαλοπ ειναι στημενα...
Ως προς τους 3 που λες οτι θα πανε να ψηφισουν το αποτελεσμα μετραει. Ξερεις ομως φετος εχει επανελθει το 50% π.χ. στους Δημαρχους για να εκλεγουν την πρωτη κυριακη. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:13:21 »

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:04:15 am »
o Σαμαράς δεν πείθει κανέναν;;;;;;;ουτε μια προσωπικότητα πια; ουτε ενας ηγετής μόνο to jeep?που καταντήσαμε

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:08:38 am »
Ναι, κατά την ταπεινή μου άποψη, βεβαίως και είναι στημένα και τα γκάλοπ.

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:16:57 am »
Φυσικά και όλα τα γκάλοπ είναι στημένα, λίγη στατιστική να γνωρίζει κανείς καταλαβαίνει ότι ανάλογα πώς επιλέγουν το δείγμα και τις ερωτήσεις βγάζουν το αποτέλεσσμα που έχει παραγγείλει το τάδε κανάλι και η δείνα κλαδική. Για την ακρίβεια όλη η δημόσια σφαίρα είναι στημένη και όλα όσα μας λένε ψέμματα. Μας έλεγαν ότι είχαμε τρελή ανάπτυξη και μας έβαλαν σε "αναπτυξιακή τροχιά".. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ, είχαμε μια οικονομία που πήγαινε καρφωτά για ύφεση και αυτοί το ήξεραν και έβαζαν το τσιράκια τους τα media να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κοσμάκη και να παίζει τις μασέλες του στο χρηματιστήριο.
Τώρα μας λένε ότι έχουμε ύφεση... ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ... κάποιοι πλουτίζουν και "τοποθετούνται" στην αγορά και πέρνουν κοψοχρονιά τη δημόσια περιουσία για "ανάπτυξη".
Μας έβαζαν και πανηγυρίζαμε για τους ολυμπιακούς και τα αθλητικά ιδεώδη της κόκα-κόλα και τελικά ακόμη αυτά πληρώνουμε...
Φυσικά και είναι όλα ψέματα και αν θες να αρχίσεις την επανάσταση σπάσε την τηλεόρασή σου και άρχισε να διαβάζεις...

ps, Mη νομίσετε ότι είμαι καμία ΚΝίτισα με ταγάρι φίλη του Αλέξη του βουτυροχλεχλέ που ακούω Φαραντούρη για να φτιάχνομαι και τα λέω αυτά και με ερωτεύεστε ορισμένοι... Καμία σχέση! Δεν είμαι εγώ επαναστάτρια, αυτοί είναι πολύ σιχαμένοι!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:19:30 am από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:13:21 »

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:21:51 am »
Φυσικά και όλα τα γκάλοπ είναι στημένα, λίγη στατιστική να γνωρίζει κανείς καταλαβαίνει ότι ανάλογα πώς επιλέγουν το δείγμα και τις ερωτήσεις βγάζουν το αποτέλεσσμα που έχει παραγγείλει το τάδε κανάλι και η δείνα κλαδική. Για την ακρίβεια όλη η δημόσια σφαίρα είναι στημένη και όλα όσα μας λένε ψέμματα. Μας έλεγαν ότι είχαμε τρελή ανάπτυξη και μας έβαλαν σε "αναπτυξιακή τροχιά".. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ, είχαμε μια οικονομία που πήγαινε καρφωτά για ύφεση και αυτοί το ήξεραν και έβαζαν το τσιράκια τους τα media να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κοσμάκη και να παίζει τις μασέλες του στο χρηματιστήριο.
Τώρα μας λένε ότι έχουμε ύφεση... ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ... κάποιοι πλουτίζουν και "τοποθετούνται" στην αγορά και πέρνουν κοψοχρονιά τη δημόσια περιουσία για "ανάπτυξη".
Μας έβαζαν και πανηγυρίζαμε για τους ολυμπιακούς και τα αθλητικά ιδεώδη της κόκα-κόλα και τελικά ακόμη αυτά πληρώνουμε...
Φυσικά και είναι όλα ψέματα και αν θες να αρχίσει την επανάσταση σπάσε την τηλεόρασή σου και άρχισε να διαβάζεις...

ps, Mη νομίσετε ότι είμαι καμία ΚΝίτισα με ταγάρι φίλη του Αλέξη του βουτυροχλεχλέ που ακούω Φαραντούρη για να φτιάχνομαι και τα λέω αυτά και με ερωτεύεστε ορισμένοι... Καμία σχέση! Δεν είμαι εγώ επαναστάτρια, αυτοί είναι πολύ σιχαμένοι!

Οχι βρε αυτες ειναι αξυριστες!
Τι ειδικοτητα εισαι? ΑΜΩ? ΑΚΩ?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:22:01 am »
ΑΚΡΙ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:23:04 am »
spasiklaki, με κάλυψες απόλυτα.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 01:46:55 am »
ΑΜΩ φυσικά! Πάντα ακολουθώ τις νέες τάσεις στο χώρο της εκπαίδευσης! Έχω (Παγ)καλο στον εγκέφαλο μάλλον...
Μην ανοίγετε τέτοια θέματα με πολιτική γιατί ξυπνάει μέσα μου ο Μπακούνιν και θυμάμαι τα "γαλλικά" μου ως ΠΕΟ5

O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 09:34:34 am »
Ο Παγκαλος ρε παιδια δεν ηταν που ειπε οτι ο αερας θα παρασυρει/καταστρεψει την ελληνικη σημαια απο τα Ιμια και δε θα την αντικαταστησουμε?
τι ψαχνετε να βρειτε ηθικη σε τετοια ατομα?
πιο ευκολα βρισκεται ψυλλος στ'αχυρα!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος psaras

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 09:43:24 am »
spasiklaki στη βουλή!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:57:30 am »
Συνάδελφοι στη βουλή να στείλετε αυτούς που έλιωσαν τις σόλες τους στα τραπεζάκια στις σχολές με τις κονκάρδες στο πέτο, αυτούς που πήραν τις καλές τις υποτροφίες και τώρα είναι διορισμένοι σε περίοπτες θέσεις. Όλοι ξέρετε κάποιον τέτοιον που σε λίγο θα σας ζητήσει να τον στείλετε στη
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:06:34 pm από spasiklaki »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:05:34 pm »
Προς τι η τόση βεβαιότητα ότι θα πρασινίσει η Ελλάδα;;; Και στην τελική, αν π.χ. οι Έλληνες είναι 10 και προσέλθουν στις κάλπες οι 3 και οι υπόλοιποι απέχουν και αυτοί οι 3 ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, είναι αξιόπιστο το δείγμα;; ??? Ας μην παίζουμε το παιχνίδι του Πρετεντέρη και της παρέας του...

Ως προς τους 3 που λες οτι θα πανε να ψηφισουν το αποτελεσμα μετραει. Ξερεις ομως φετος εχει επανελθει το 50% π.χ. στους Δημαρχους για να εκλεγουν την πρωτη κυριακη. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙ

http://www.youtube.com/watch?v=tHrsZsem10E         ;D
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:07:55 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=tHrsZsem10E         ;D
Να 'σαι καλά! Μου έφτιαξες τη μέρα! Καλημέρα!  :D  ;D

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:09:09 pm »
Αυτός πλάκα πλάκα απ'όλους, έχει πει τις περισσότερες αλήθειες..αλλά τί να σου κάνει ο καψερός, τα ζώα θέλουν γιδοβοσκούς το Κολωνακίου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)