0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προτείνω να μαζευτούμε οι του ΠΕ04.01 και να συντάξουμε επιστολή κράζοντας κάποιους (θα βρούμε ποιους.. δεν είναι θέμα τώρα) υπογράφοντας ως "διαδικτυακή ομάδα φυσικών (καταστροφών)"
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:35:21 amΠαράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:31:16 amΠροτείνω να μαζευτούμε οι του ΠΕ04.01 και να συντάξουμε επιστολή κράζοντας κάποιους (θα βρούμε ποιους.. δεν είναι θέμα τώρα) υπογράφοντας ως "διαδικτυακή ομάδα φυσικών (καταστροφών)" κραξτε εμας...γι'αυτο ειμαστε εδω!!!ΟΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!και το ηφαιστειο στην Ισλανδια δικια μας δουλεια ηταν!!!Εσένα ειδικά δεν σε κράζω γιατί υπογράφεις με ένα ωραίο τραγούδι από ένα φοβερό συγκρότημα. Εκτός αν είναι το μόνο τραγούδι τους που ακούς, οπότε θα σε κράξω για μπαλαντ-έζα
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:31:16 amΠροτείνω να μαζευτούμε οι του ΠΕ04.01 και να συντάξουμε επιστολή κράζοντας κάποιους (θα βρούμε ποιους.. δεν είναι θέμα τώρα) υπογράφοντας ως "διαδικτυακή ομάδα φυσικών (καταστροφών)" κραξτε εμας...γι'αυτο ειμαστε εδω!!!ΟΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!και το ηφαιστειο στην Ισλανδια δικια μας δουλεια ηταν!!!
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:31:16 amΠροτείνω να μαζευτούμε οι του ΠΕ04.01 και να συντάξουμε επιστολή κράζοντας κάποιους (θα βρούμε ποιους.. δεν είναι θέμα τώρα) υπογράφοντας ως "διαδικτυακή ομάδα φυσικών (καταστροφών)" Το ξεκίνησα εγώ με τους
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:32:20 amπαιδια, ο,τι ειχα να πω πανω στο θεμα, το ειπα, σας καληνυχτω γιατι παιρνει τηλ (τι εχω να ακουσω παλι....μεχρι το πρωι θα μου μιλαει και εχει μονο 2 ωρες αυριο στο σχολειο....φτου γμτ)Τι ειδικότητας είναι και έχει μόνο 2 ώρες;;; Ξενόγλωσση μήπως που κάνει μόνο ιστορία;;;;
παιδια, ο,τι ειχα να πω πανω στο θεμα, το ειπα, σας καληνυχτω γιατι παιρνει τηλ (τι εχω να ακουσω παλι....μεχρι το πρωι θα μου μιλαει και εχει μονο 2 ωρες αυριο στο σχολειο....φτου γμτ)
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:45:49 amΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:32:20 amπαιδια, ο,τι ειχα να πω πανω στο θεμα, το ειπα, σας καληνυχτω γιατι παιρνει τηλ (τι εχω να ακουσω παλι....μεχρι το πρωι θα μου μιλαει και εχει μονο 2 ωρες αυριο στο σχολειο....φτου γμτ)Τι ειδικότητας είναι και έχει μόνο 2 ώρες;;; Ξενόγλωσση μήπως που κάνει μόνο ιστορία;;;;χαχαχα,....οχι. θεατρικη αγωγη κανει σε δημοτικο. (μολις 21 )!!!! (ειπες τιποτα?) περιεργε!!! ολα να τα μαθαινεις! φυσικος δεν εισαι? στην παρατηρηση στηριζεσαι....
ευτυχως που συντονιστης ειναι η ioanna γιατι ολα τα μνμτα μας θα ειχαν διαγραφει!!!! ( αν ηταν αλλος, δεν το συζητω, και μαλιστα χωρις προειδοποιηση)
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:58:34 amευτυχως που συντονιστης ειναι η ioanna γιατι ολα τα μνμτα μας θα ειχαν διαγραφει!!!! ( αν ηταν αλλος, δεν το συζητω, και μαλιστα χωρις προειδοποιηση)Χμμμ και λέει μάλιστα 89.. να υποθέσω ημερομήνια γέννησης.. 21 ετών δηλαδή; χμμμμ
Άσχετο.Θέλω να ανοίξω ένα θέμα με τίτλο: "εθισμός στο pde" Να το ανοίξω στην "κοινότητα του pde", στους Φυσικούς ή στους Φιλόλογους;;
Αυτό είναι! Λώρα μόλις μου έδωσες ιδέα!Παιδιά (του ΠΕ04.01) πάμε για επιστολή διαμαρτυρίας:"Όχι άλλες χαμένες ώρες διδασκαλίας φιλοσοφίας από τους φιλόλογους! ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΩΝ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ) "Περιμένω υπογραφές
Αγαπητέ ιωαννη η θεατρολογία συνεχίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ να διδάσκεται από πε02...όπως και τα μαθήματα αλλων 'δευτερευουσων' ειδικοτήτων, όπως αρεσκονται πολλοί , αισχρά,να τις αποκαλούν! επίσης μην ξεχνάς -επειδή αναφέρθηκες στο ΑΣΕΠ- ότι ΔΕΝ εξετάζονται ολοι στη διδακτική, παρά μόνο όσοι το επιλέξουν.
στην τελική για μένα ολες οι ειδκότητες ειναι συναδελφοι μου...απλα για σας συναδελφοι ειναι μονο οι φιλολογοι...στειλατε εκει μια ανωνυμοδιαδιικτυακη επιστολη και περιμενετε ολοι να βαλουν τα κλαματα απο συμπρασταση...φυσικα δεν αναφερομαι σε ολους τους φιλολογους, παρα μόνο σε οσους θεωρουν το σχολειο τσιφλικι των βασικων ειδικοτητων...