0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ι love ASEP !!!
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:42:00 pmνα πω και εγω τον πονο μου; αν διοριστω (καποτε ) και μου ζητησουν να κανω και βιολογια τι να κανω που εχω παρει ενα μαθημα ολο κι ολο και αυτο πριν την οικουμενικη(για να παμε και στην ιστορια ), πως να αρνηθω, αφου πιθανον να εχω ενα σχολειο μονος μου σε μια ακριτικη περιοχη(ως πε04)ως ωρομισθιος αρνηθηκα βιολογια γ λυκειου, και ωσπου να με καλεσουν απο αλλη διευθυνση περασε ενας(πολυτιμος) μηναςτετοιες μ@λ@κιες εκανα και ακομα να διοριστω(εκλεισα και τμημα πδς στο ξεκινημα του γιατι ερχονταν 1-2 με το ζορι)με τη βιολογια τι θα κανω, εφιαλτες βλεπω!!!!φυσικοι και φιλολογοι εχουμε την πιο μεγαλη υλη και στον ασεπ, πιο ευκολα θα εμπαινα σαν μαθηματικοςΕσύ πήρες κι ένα μάθημα...εγώ που δεν πήρα ποτέ ούτε ένα τι να πω και έπρεπε να τρελαθώ στο διάβασμα για το ΑΣΕΠ για αυτή τη βιολογία(συμπάσχουσα ΠΕ0401)
να πω και εγω τον πονο μου; αν διοριστω (καποτε ) και μου ζητησουν να κανω και βιολογια τι να κανω που εχω παρει ενα μαθημα ολο κι ολο και αυτο πριν την οικουμενικη(για να παμε και στην ιστορια ), πως να αρνηθω, αφου πιθανον να εχω ενα σχολειο μονος μου σε μια ακριτικη περιοχη(ως πε04)ως ωρομισθιος αρνηθηκα βιολογια γ λυκειου, και ωσπου να με καλεσουν απο αλλη διευθυνση περασε ενας(πολυτιμος) μηναςτετοιες μ@λ@κιες εκανα και ακομα να διοριστω(εκλεισα και τμημα πδς στο ξεκινημα του γιατι ερχονταν 1-2 με το ζορι)με τη βιολογια τι θα κανω, εφιαλτες βλεπω!!!!φυσικοι και φιλολογοι εχουμε την πιο μεγαλη υλη και στον ασεπ, πιο ευκολα θα εμπαινα σαν μαθηματικος
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:18:47 amΙ love ASEP !!! βγαινει και σε σταμπα για μπλουζακια?
Εσάς δεν σας κλέβει κανένας ώρες;
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:18:47 amΙ love ASEP !!! Ή τόνισες τα τελευταία δύο γράμματα -καταλάθος βέβαια-, ή ως κρυφοξενόγλωσσος πρέπει να προσέξεις την ορθρογραφία σου!
Προτείνω να μαζευτούμε οι του ΠΕ04.01 και να συντάξουμε επιστολή κράζοντας κάποιους (θα βρούμε ποιους.. δεν είναι θέμα τώρα) υπογράφοντας ως "διαδικτυακή ομάδα φυσικών (καταστροφών)"
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:31:16 amΠροτείνω να μαζευτούμε οι του ΠΕ04.01 και να συντάξουμε επιστολή κράζοντας κάποιους (θα βρούμε ποιους.. δεν είναι θέμα τώρα) υπογράφοντας ως "διαδικτυακή ομάδα φυσικών (καταστροφών)" κραξτε εμας...γι'αυτο ειμαστε εδω!!!ΟΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!και το ηφαιστειο στην Ισλανδια δικια μας δουλεια ηταν!!!
παιδια, ο,τι ειχα να πω πανω στο θεμα, το ειπα, σας καληνυχτω γιατι παιρνει τηλ (τι εχω να ακουσω παλι....μεχρι το πρωι θα μου μιλαει και εχει μονο 2 ωρες αυριο στο σχολειο....φτου γμτ)