0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως ένας από τους βασικούς παραλήπτες της επιστολής θα έπρεπε να είναι και τα πανεπιστήμιακά τμήματα Ιστορίας;
Συνάδελφοι, η επιστολή παραμένει ανυπόγραφη; Δε νομίζω ότι κανένας φορέας ή εκπομπή θα ενδιαφερθεί τόσο, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός (αρκετών) συναδέλφων και ονόματα. Η καθηγήτρια της γαλλικής που απάντησε ανέφερε το όνομά της, δίνοντας αυτομάτως ένα συν στην απάντησή της.
Παράθεση από: Ioannis! στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 06:20:42 pmΣυνάδελφοι, η επιστολή παραμένει ανυπόγραφη; Δε νομίζω ότι κανένας φορέας ή εκπομπή θα ενδιαφερθεί τόσο, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός (αρκετών) συναδέλφων και ονόματα. Η καθηγήτρια της γαλλικής που απάντησε ανέφερε το όνομά της, δίνοντας αυτομάτως ένα συν στην απάντησή της. Αγαπητέ, σου έχω μια πρόταση. Να διαμορφώσεις την επιστολή από κοινού με τους ΞΓ και να την υπογράψουμε από κοινού, εφόσον βγαίνει νόημα. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχε νόημα να μας πουν οι ΞΓ (ιδίως οι αγγλικών, γιατί οι γαλλικών απ'οτι ξέρω δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς την ΙΣτορία) αν θα υπέγραφαν την επιστολή. Προφανώς δεν έχω κάτι με τους ΞΓ, αντιθέτως, ως ένα βαθμό είμαι κι εγω εφόσον το διδακτορικό το έχω από την Νέα Υόρκη. Για να απαντήσω και σε αυτόν που με ρώτησε για το stay the course.Επιπλέον, σύμφωνώ και με το τρίωρο των αγγλικών, την κατάργηση των θρησκευτικών κλπ. Αλλά εδώ δεν είναι αυτός ο στόχος. Προς το παρόν οι ΞΓ μας έχουν αποπροσανατολίσει από το στόχο. Οι σύλλογοι φιλολόγων είναι ανύπαρκτοι - δεν έχει απαντήσει κανείς, σε μένα τουλάχιστον και δεν ξέρω αν τους έστειλε και κάποιος άλλος. Η ΟΛΜΕ δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι. ΚΑι το Α
Παράθεση από: epidauros στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 07:22:52 pmΠαράθεση από: Ioannis! στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 06:20:42 pmΣυνάδελφοι, η επιστολή παραμένει ανυπόγραφη; Δε νομίζω ότι κανένας φορέας ή εκπομπή θα ενδιαφερθεί τόσο, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός (αρκετών) συναδέλφων και ονόματα. Η καθηγήτρια της γαλλικής που απάντησε ανέφερε το όνομά της, δίνοντας αυτομάτως ένα συν στην απάντησή της. Αγαπητέ, σου έχω μια πρόταση. Να διαμορφώσεις την επιστολή από κοινού με τους ΞΓ και να την υπογράψουμε από κοινού, εφόσον βγαίνει νόημα. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχε νόημα να μας πουν οι ΞΓ (ιδίως οι αγγλικών, γιατί οι γαλλικών απ'οτι ξέρω δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς την ΙΣτορία) αν θα υπέγραφαν την επιστολή. Προφανώς δεν έχω κάτι με τους ΞΓ, αντιθέτως, ως ένα βαθμό είμαι κι εγω εφόσον το διδακτορικό το έχω από την Νέα Υόρκη. Για να απαντήσω και σε αυτόν που με ρώτησε για το stay the course.Επιπλέον, σύμφωνώ και με το τρίωρο των αγγλικών, την κατάργηση των θρησκευτικών κλπ. Αλλά εδώ δεν είναι αυτός ο στόχος. Προς το παρόν οι ΞΓ μας έχουν αποπροσανατολίσει από το στόχο. Οι σύλλογοι φιλολόγων είναι ανύπαρκτοι - δεν έχει απαντήσει κανείς, σε μένα τουλάχιστον και δεν ξέρω αν τους έστειλε και κάποιος άλλος. Η ΟΛΜΕ δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι. ΚΑι το Α
Νομίζω ότι από τα μηνύματά μου θα έπρεπε να έχεις ήδη καταλάβει.Και η φράση ήταν το μότο της διακυβέρνησης Μπους!!