0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pal στις Οκτωβρίου 15, 2010, 07:01:34 pmΚαι με την περυσινή διαδικασία πρέπει να σου πω ότι υπήρχε μεγαλύτερη αδιαφάνεια...γιατί ήταν και η συνεντευξούλα που πολλοί γνώριζαν..και έπαιρναν το 20.να συμπληρώσω οτι δεν ήταν μόνο η συνέντευξη και το 20 αλλά οι ίδιοι της συνέντευξης σε μοριοδοτούσαν για τα προσόντα σου. εκεί να δεις τι γινόταν. στην συνέντευξη απέφευγαν να βάλουν μικρό βαθμό αλλά μπορεί να σου χάριζαν ένα proficiency λεώ εγώ .....
Και με την περυσινή διαδικασία πρέπει να σου πω ότι υπήρχε μεγαλύτερη αδιαφάνεια...γιατί ήταν και η συνεντευξούλα που πολλοί γνώριζαν..και έπαιρναν το 20.
Είσαι σίγουρος; Εμένα με καλούσαν πάντα από το ΙΔΕΚΕ.Ούτε μία φορά ο διευθυντής.
Παράθεση από: pepita στις Οκτωβρίου 15, 2010, 07:46:00 pmΕίσαι σίγουρος; Εμένα με καλούσαν πάντα από το ΙΔΕΚΕ.Ούτε μία φορά ο διευθυντής.Προς Θεού, δεν ήταν μομφή προς εσένα, ούτε καν σε γνωρίζω.Ξέρω όμως τρανταχτά παραδείγματα..του έκαναν και ένα δωράκι του Διευθυντή (για να μιλήσω και λαϊκά)και έπαιρναν και τα μοριά τους!!
Αν τελικά μας πάρουν ωρομίσθιους στα ΣΔΕ θα υπάρξει κάποια ενημέρωση- επιμόρφωση σχετικά με το τι θα διδάξουμε γιατί απ'ό,τι ξέρω δεν υπάρχει συγκεκρινένο βιβλίο και ύλη που πρέπει να ακολουθούμε...! Λέω εγώ τώρα...!
Φέτος λοιπόν τους ωρομίσθιους θα τους πάρουν απο πίνακες. Αυτούς που έχουν τον χαρακτηρισμό επιστημονικό πως θα τους πάρουν; !!!
Παράθεση από: libera στις Οκτωβρίου 15, 2010, 10:19:56 pmΑν τελικά μας πάρουν ωρομίσθιους στα ΣΔΕ θα υπάρξει κάποια ενημέρωση- επιμόρφωση σχετικά με το τι θα διδάξουμε γιατί απ'ό,τι ξέρω δεν υπάρχει συγκεκρινένο βιβλίο και ύλη που πρέπει να ακολουθούμε...! Λέω εγώ τώρα...!θα σε απογοητεύσω... η επιμόρφωση έγινε στις αρχές καλοκαιριού. ενημέρωση, ότι σε ενημερώσει ο διευθυντής και οι συνάδελφοι σου. Λίγο εώς πολύ παράλογο... αλλά έτσι έγινε πέρυσι.