0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει στο Ηράκλειο ΣΔΕ;;Ξέρω ότι στην Κρήτη τα ΣΔΕ είναι ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΤΥΛΙΣΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ
Ακριβώς!Το ΣΔΕ Τυλίσου ανήκει στο Ηράκλειο. Είναι το κεντρικό του τμήμα. Δεν ξέρω με τι λογική κάλεσαν.Πάντως είναι σίγουρο ότι έγινε για την ειδικότητα των αγγλικών.
Είναι παράλογο .Τα "οριστικά αποτελέσματα" για την Αγγλική Γλώσσα έχουν ανακοινωθεί για όλη την Κρήτη. Το σωστό θα ήταν να έβγαζαν και νέους πίνακες μετά την αποστολή των δικαιολογητικών γιατί με την εξέταση των δικαιολογητικών μπορεί να έχει αλλάξει σειρά . Τα γράφω "οριστικά αποτελέσματα" γιατί τα οριστικά αποτελέσματα θα έπρεπε να βγούνε μέτα την αποστολή και εξέταση των δικαιολογητικών . Παλιίοτερα υπήρχε η συνέντευξη τώρα ύπαρχουν άλλα κόλπα!!Παράθεση από: pepita στις Οκτωβρίου 18, 2010, 03:12:49 pmΑκριβώς!Το ΣΔΕ Τυλίσου ανήκει στο Ηράκλειο. Είναι το κεντρικό του τμήμα. Δεν ξέρω με τι λογική κάλεσαν.Πάντως είναι σίγουρο ότι έγινε για την ειδικότητα των αγγλικών.
απο το ιδεκε . οταν μου τηλεφωνησαν μου ειπαν οτι οτι τα οριστικα βγηκαν την παρασκευη δεν ρωτησα γιατι δεν εναρτηθηκαν αλλα ρωτησα ποσα μορια πηρα με το μεταπτυχιακο μου, μου απαντησαν 5, επειδη ηταν στη διδακτικη και οχι στην εκπαιδευση ενηλικων. Ειμαι ΠΕ06, Στερα Ελλαδα