0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 18, 2010, 04:15:57 pmαπο το ιδεκε . οταν μου τηλεφωνησαν μου ειπαν οτι οτι τα οριστικα βγηκαν την παρασκευη δεν ρωτησα γιατι δεν εναρτηθηκαν αλλα ρωτησα ποσα μορια πηρα με το μεταπτυχιακο μου, μου απαντησαν 5, επειδη ηταν στη διδακτικη και οχι στην εκπαιδευση ενηλικων. Ειμαι ΠΕ06, Στερα ΕλλαδαΣ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα κάνω και μια ακομη αδιάκριτη ερώτηση (για να βγάλω συμπέρασμα). Εσύ το μεταπτυχιακό το είχες δηλώσει για 10 ή 5;
απο το ιδεκε . οταν μου τηλεφωνησαν μου ειπαν οτι οτι τα οριστικα βγηκαν την παρασκευη δεν ρωτησα γιατι δεν εναρτηθηκαν αλλα ρωτησα ποσα μορια πηρα με το μεταπτυχιακο μου, μου απαντησαν 5, επειδη ηταν στη διδακτικη και οχι στην εκπαιδευση ενηλικων. Ειμαι ΠΕ06, Στερα Ελλαδα
Καλήσπερα παιδιά. Μα τι λέτε....., είναι δυνατό... καλούν χωρίς να βγάλουν τους πίνακες?
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 18, 2010, 04:15:57 pmαπο το ιδεκε . οταν μου τηλεφωνησαν μου ειπαν οτι οτι τα οριστικα βγηκαν την παρασκευη δεν ρωτησα γιατι δεν εναρτηθηκαν αλλα ρωτησα ποσα μορια πηρα με το μεταπτυχιακο μου, μου απαντησαν 5, επειδη ηταν στη διδακτικη και οχι στην εκπαιδευση ενηλικων. Ειμαι ΠΕ06, Στερα Ελλαδαοσες ωρες θα παρεις σου ειπαν?
αρα δεν σου ειπαν να παρουσιαστεις στο ΣΔΕ ακομα?
Τα παραρτήματα ποτε θα ξεκινήσουν άραγε;; Μάρτιο και φέτος;;
Tις ίδιες μέρες που θα παρουσιαστούν οι ωρομίσθιοι και για τα κεντρικά ΣΔΕ και για τα παραρτήματα. Τα κενά στάλθηκαν την ίδια μέρα. Όταν ειδοποιούν για ένα ΣΔΕ ξέρουν π.χ. ότι υπάρχουν 2 κενά για το κεντρικό και 2 για τα παραρτήματα. Παίρνουν λοιπόν τηλ. μέχρι να βρουν τα 4 άτομα.