0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε πάρει τηλ.στο ΙΔΕΚΕ; Είμαι σε επιλέξιμη θέση. Δεν ξέρω να τους πάρω τηλ. ή να περιμένω;; Πολύ καθυστερουν..
mpesq κι εσενα 11 ωρες σου εδωσαν? τα μορια που θα παρουμε φετος απο το σδε θα μας προστεθουν αν πιασουμε την βαση στον επομενο ασεπ? εγω ανησυχω με το εξης...με βαση το γεγονος οτι ωρομισθιοι απο φετος θα ειμαστε μεχρι 4 ωρες...μην δουλευουμε αδικα παραπανω κ στο τελος παρουμε μορια μονο για 4 ωρες απο τα σδε..!!!
Παράθεση από: eleni agglikhs στις Οκτωβρίου 19, 2010, 02:03:05 pmmpesq κι εσενα 11 ωρες σου εδωσαν? τα μορια που θα παρουμε φετος απο το σδε θα μας προστεθουν αν πιασουμε την βαση στον επομενο ασεπ? εγω ανησυχω με το εξης...με βαση το γεγονος οτι ωρομισθιοι απο φετος θα ειμαστε μεχρι 4 ωρες...μην δουλευουμε αδικα παραπανω κ στο τελος παρουμε μορια μονο για 4 ωρες απο τα σδε..!!!οτι παρεις καλο απο μορια ειναι καλο, ειμαστε ενασ κλαδος που η συντριπτικη πλειονοτητα εχει μεταπτυχιακο και μορια απο ολοημερα, ολα στον ασεπ θα παιχτουν εστω και ενα μοριο.
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 19, 2010, 02:18:23 pmΠαράθεση από: eleni agglikhs στις Οκτωβρίου 19, 2010, 02:03:05 pmmpesq κι εσενα 11 ωρες σου εδωσαν? τα μορια που θα παρουμε φετος απο το σδε θα μας προστεθουν αν πιασουμε την βαση στον επομενο ασεπ? εγω ανησυχω με το εξης...με βαση το γεγονος οτι ωρομισθιοι απο φετος θα ειμαστε μεχρι 4 ωρες...μην δουλευουμε αδικα παραπανω κ στο τελος παρουμε μορια μονο για 4 ωρες απο τα σδε..!!!οτι παρεις καλο απο μορια ειναι καλο, ειμαστε ενασ κλαδος που η συντριπτικη πλειονοτητα εχει μεταπτυχιακο και μορια απο ολοημερα, ολα στον ασεπ θα παιχτουν εστω και ενα μοριο.παρε τηλεφωνο. πιεσε την κατασταση......
Παράθεση από: eleni agglikhs στις Οκτωβρίου 19, 2010, 02:03:05 pmmpesq κι εσενα 11 ωρες σου εδωσαν? τα μορια που θα παρουμε φετος απο το σδε θα μας προστεθουν αν πιασουμε την βαση στον επομενο ασεπ? εγω ανησυχω με το εξης...με βαση το γεγονος οτι ωρομισθιοι απο φετος θα ειμαστε μεχρι 4 ωρες...μην δουλευουμε αδικα παραπανω κ στο τελος παρουμε μορια μονο για 4 ωρες απο τα σδε..!!!Ο νόμος δεν ορίζει πουθενά πως η ωρομισθία πρέπει να είναι σώνει και καλά 4 ώρες...λέει πως από 5-15 ώρες προσλαμβάνεται ΑΜΩ...αλλά αυτό έχει να κάνει με τα οικονομικά του κράτους...αν δεν έχουν να πληρώνουν ΑΜΩ (γιατί βγαίνει κατάτι πιο ακριβά γι αυτούς) κανένας δεν τους εμποδίζει να πάρουν ωρομισθίους των 10-12 ωρών....διαβαστε ξανά τον νόμο και θα δείτε πως δεν υπάρχει περιοριστική διευκρίνιση...Και μάλιστα μέχρι στιγμής οι ΑΜΩ είναι όλοι του ΕΣΠΑ....το Υπουργείο δεν νομίζω να βρει άλλα λεφτά για να μετατρέψει τους περσινούς ωρομίσθιους σε ΑΜΩ που θα του βγουν πιο ακριβά....