0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώτα, οριστιστικά αποτελέσματα έχουν βγεί στην ειδικότητα σου στο ΣΔΕ που έκανες αίτηση ; Παίρνουν τηλέφωνο τους πρώτους σε κατάταξη στο κατάλογο των προσωρινών ή οριστικών αποτελεσμάτων ;Παράθεση από: Γιώτα06 στις Οκτωβρίου 19, 2010, 02:37:01 pm Καλησπερα σε ολους...ειμαι αγγλικων και την παρασκευη δεχτηκα τηλεφωνημα απο ιδεκε για τα σδε...με ρωτησαν αν δεχομαι να αναλαβω οταν ξεκινησουμε καθως ειμαι πρωτη στην καταταξη στην ειδικοτητα μου ...μαθηματα δεν ξεκινησαμε ακομη .. μου ειπανε πως θα ξαναγινουν τηλεφωνα για την ουσιαστικη εναρξη της χρονιας και θα παρουσιαστουμε για να αναλαβουμε υπηρεσια....και με αλλα παιδια που δουλευαμε περυσι μαζι τα ιδια εγιναν...δεν καταλαβαινω προς τι η αναστατωση στο φορουμ ? συμβαση δεν πηρε κανενας ακομη ..αλλωστε σε καποιες περιπτωσεις εξεταζουν ακομη ενστασεις....οπως πχ στους φιλολογους στην περιφερεια που ειμαι εγω ( θεσσαλια) ...οποτε τιποτα ουσιωδως δεν εχει ξεκινησει...απλα κανουν τηλ στους πρωτους της καθε λιστας για να ανιχνευσουν ποιοι σιγουρα μπορουν γιατι φετος κληθηκαν και πολλοι αναπληρωτες απο το ΥΠΕΠΘ...εκει νομιζω ειναι η αληθεια...
Καλησπερα σε ολους...ειμαι αγγλικων και την παρασκευη δεχτηκα τηλεφωνημα απο ιδεκε για τα σδε...με ρωτησαν αν δεχομαι να αναλαβω οταν ξεκινησουμε καθως ειμαι πρωτη στην καταταξη στην ειδικοτητα μου ...μαθηματα δεν ξεκινησαμε ακομη .. μου ειπανε πως θα ξαναγινουν τηλεφωνα για την ουσιαστικη εναρξη της χρονιας και θα παρουσιαστουμε για να αναλαβουμε υπηρεσια....και με αλλα παιδια που δουλευαμε περυσι μαζι τα ιδια εγιναν...δεν καταλαβαινω προς τι η αναστατωση στο φορουμ ? συμβαση δεν πηρε κανενας ακομη ..αλλωστε σε καποιες περιπτωσεις εξεταζουν ακομη ενστασεις....οπως πχ στους φιλολογους στην περιφερεια που ειμαι εγω ( θεσσαλια) ...οποτε τιποτα ουσιωδως δεν εχει ξεκινησει...απλα κανουν τηλ στους πρωτους της καθε λιστας για να ανιχνευσουν ποιοι σιγουρα μπορουν γιατι φετος κληθηκαν και πολλοι αναπληρωτες απο το ΥΠΕΠΘ...εκει νομιζω ειναι η αληθεια...
Σήμερα έμαθα απο το ΙΔΕΚΕ ότι οι οριστικοί πίνακες θα αναρτηθούν στις 27-29 Οκτωβρίου.
αυτο μου ειπε οτι μπορουσα να τον στειλω σημερα τον φακελο μου.αυτο φανταζομαι δικαιολογειται με δεδομενο οτι στην πολη μου δεν ειμαστε πολλοι υποψηφιοι και τωρα ψαχνουν να βρουν προσωπικο!!!ασ το διαολ. πια
1.είναι ένα μεταπτυχιακό πάνω στην εκπαίδευση γενικότερα και όχι αποκλειστικά στην εκπαίδευση ενηλίκων2.το διδακτορικό θεωρώ ότι δεν έχει καμμία σχέση με την εκπαίδευση ενηλίκων,ειδικεύεται στη λατινικη φιλολογίααλλά εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ!!!αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη,ΟΛΑ γίνονται!!!!!!