0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1.είναι ένα μεταπτυχιακό πάνω στην εκπαίδευση γενικότερα και όχι αποκλειστικά στην εκπαίδευση ενηλίκων2.το διδακτορικό θεωρώ ότι δεν έχει καμμία σχέση με την εκπαίδευση ενηλίκων,ειδικεύεται στη λατινικη φιλολογία
Παράθεση από: eirinaki81 στις Οκτωβρίου 22, 2010, 02:17:17 pm1.είναι ένα μεταπτυχιακό πάνω στην εκπαίδευση γενικότερα και όχι αποκλειστικά στην εκπαίδευση ενηλίκων2.το διδακτορικό θεωρώ ότι δεν έχει καμμία σχέση με την εκπαίδευση ενηλίκων,ειδικεύεται στη λατινικη φιλολογίααλλά εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ!!!αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη,ΟΛΑ γίνονται!!!!!!Aν είναι αυτά στην εκπαίδευση ενηλίκων...τι να πω!Τα έχει δηλώσει κάποιος άλλος συνάδελφος;
1.είναι ένα μεταπτυχιακό πάνω στην εκπαίδευση γενικότερα και όχι αποκλειστικά στην εκπαίδευση ενηλίκων2.το διδακτορικό θεωρώ ότι δεν έχει καμμία σχέση με την εκπαίδευση ενηλίκων,ειδικεύεται στη λατινικη φιλολογίααλλά εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ!!!αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη,ΟΛΑ γίνονται!!!!!!
Κορίτσια,κατά τη γνώμη πρέπει να μετρούν μόνο τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά που σχετίζονται άμεσα με την εκπαίδευση ενηλίκων π.χ. συνεχιζόμενη εκπαίδευση του ΠΑΜΑΚ, το εκπαίδευση ενηλίκων και δια βίου μάθηση του ΕΚΠΑ ή του ΕΑΠ και άλλα παρεμφερή.Δε μπορούμε να γενικεύουμε και όλα να τα θεωρούμε στην εκπαίδευση ενηλίκων,γίνεται μπέρδεμα!!
Παράθεση από: eirinaki81 στις Οκτωβρίου 22, 2010, 03:16:48 pmΚορίτσια,κατά τη γνώμη πρέπει να μετρούν μόνο τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά που σχετίζονται άμεσα με την εκπαίδευση ενηλίκων π.χ. συνεχιζόμενη εκπαίδευση του ΠΑΜΑΚ, το εκπαίδευση ενηλίκων και δια βίου μάθηση του ΕΚΠΑ ή του ΕΑΠ και άλλα παρεμφερή.Δε μπορούμε να γενικεύουμε και όλα να τα θεωρούμε στην εκπαίδευση ενηλίκων,γίνεται μπέρδεμα!!Γνωστή μου χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια το μεταπτυχιακό "Σπουδές στην Εκπαίδευση" του ΕΑΠ ως μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση ενηλίκων. Το ΙΔΕΚΕ το αναγνωρίζει ως συναφές....δεν ξέρω αν έχει έχει κάποια σχετική θεματική ενότητα.
Παράθεση από: mariasak στις Οκτωβρίου 22, 2010, 03:33:20 pmΠαράθεση από: eirinaki81 στις Οκτωβρίου 22, 2010, 03:16:48 pmΚορίτσια,κατά τη γνώμη πρέπει να μετρούν μόνο τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά που σχετίζονται άμεσα με την εκπαίδευση ενηλίκων π.χ. συνεχιζόμενη εκπαίδευση του ΠΑΜΑΚ, το εκπαίδευση ενηλίκων και δια βίου μάθηση του ΕΚΠΑ ή του ΕΑΠ και άλλα παρεμφερή.Δε μπορούμε να γενικεύουμε και όλα να τα θεωρούμε στην εκπαίδευση ενηλίκων,γίνεται μπέρδεμα!!Γνωστή μου χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια το μεταπτυχιακό "Σπουδές στην Εκπαίδευση" του ΕΑΠ ως μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση ενηλίκων. Το ΙΔΕΚΕ το αναγνωρίζει ως συναφές....δεν ξέρω αν έχει έχει κάποια σχετική θεματική ενότητα. σιγουρα εχει παρει την θεματικη ενοτητα εκπαιδευση ενηλικων και σιγουρα η διατριβη της που δινει και τις περισσοτερες μοναδες για την απονομη του τιτλου μετραει
Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν μπορώ να μπω σε ένα μεταπτυχιακό με τίτλο π.χ. περιβαλλοντική εκπαίδευση και να παίρνω μορια στην εκπαίδευση ενηλίκων ακόμη και αν έχω κάνει κάποια μαθήματα στην εκπαίδευση ενηλίκων.Το ιδεκε είναι υπεύθυνο που δεν ορίζει ένα πλαίσιο για τους υποψηφίους και αφήνει τόσα ερωτηματικα.