0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι!Με πήραν αναπληρώτρια σε ενα από τα 800 ολοήμερα δημοτικά σχολεία. Το εργαστήριο όμως είναι επιεικώς απαράδεκτο. Πως θα γίνει η δουλειά μας σωστά; Τα 10 laptop για ποιον προορίζονται; Γιατί τουλάχιστον στο σχολείο που με τοποθέτησαν τα έχουν καβατζάρει από τώρα οι δάσκαλοι. Και κάτι άλλο.. Τι έχουμε κάνει και δεχόμαστε πόλεμο από τους δασκάλους; Νιώθω ότι είμαι στο σχολείο μόνο και μόνο για να κάνουν αυτοί τα κενά τους.
Παράθεση από: roulampout στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 04:58:34 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι!Με πήραν αναπληρώτρια σε ενα από τα 800 ολοήμερα δημοτικά σχολεία. Το εργαστήριο όμως είναι επιεικώς απαράδεκτο. Πως θα γίνει η δουλειά μας σωστά; Τα 10 laptop για ποιον προορίζονται; Γιατί τουλάχιστον στο σχολείο που με τοποθέτησαν τα έχουν καβατζάρει από τώρα οι δάσκαλοι. Και κάτι άλλο.. Τι έχουμε κάνει και δεχόμαστε πόλεμο από τους δασκάλους; Νιώθω ότι είμαι στο σχολείο μόνο και μόνο για να κάνουν αυτοί τα κενά τους. Δεν ξέρω πως το έχετε στην Άρτα συναδέλφισσα, αλλά εδώ στην Κόρινθο όταν βγαίνετε στο διαδίκτυο καί γράφετε ανακρίβειες για τους συναδέλφους σας και τα λάπτοπ που "τα έχουν καβατζάρει από τώρα" , δεν είναι να απορεί κανείς για τον "πόλεμο" που δέχεστε.
Ο Διευθυντής μου είπε ότι υπάρχει εντολή τα λαπτοπ να τα χρησιμοποιούν οι καθηγητές πληροφορικής και το μάθημα νέες τεχνολογίες να γίνεται μέσα στις τάξεις...
Τα Laptop είναι για τους δασκάλους. Ζητήστε ευγενικά να σας τα δώσουν, αν μπορούν, όχι ότι είναι δικά σας και τα έχουν "καβατζώσει". Εγώ ζήτησα να μου δώσουν 4-5 για να τα έχω στο εργαστήριο και θα μου τα δώσουν (όταν έρθουν δυστυχώς). Αλλά είναι για τους δασκάλους, όπως έχει αρχικά ανακοινωθεί, κι όχι για το εργαστήριο. Δυστυχώς το εργαστήριο μου εμένα έχει 7 pc με XP και γίνεται ένας χαμός, άρα τα 14 που ανέφερε συνάδελφος είναι πολυτέλεια!
Δεν νομίζω οτι ισχύει κάτι τέτοιο. Η πρόταση 80 για τα 10 laptops τρέχει κανονικά. Επειδή το παρακολουθώ και το "τρέχω" στο σχολείο μου, το μόνο περίεργο είναι πως έχει πέσει η σελίδα με τις οδηγίες απο χθες. Αλλά φαντάζομαι πως πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα. Πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Και πως σας το αιτιολόγησε;