0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα σας...μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..ειμαι διορισμενη σε ιδωτικο σχολειο με 2ετη συμβαση.Την Παρασκευη με καλεσανε ως αναπληρωτρια ειδικης αγωγης!Το ερωτημα μου ειναι αν θα μπορεσω να κανω χρηση του νομου 3577 και να μου αναγνωριστει η προύπηρεσια μου στο δημοσιο αν θα παραμεινω φετος στο ιδωτικο σχολειο..παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μου πει γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη..Ευχαριστω!
Επειδη προερχομαι απο το χωρο της ειδικης σγωγης μπορω να κανω μια ερωτηση?Για ποιο λογο επιθυμειτε να μεταπηδησετε στη γενικη αγωγη?Αν δεν επιθυμουσατε να δουλεψετε με αυτα τα παιδια τοτε γιατι πηγατε?Το κινητρο σας ηταν να δουλεψετε στην ειδικη μονο για διορισμο?Γιατι εγω ακουω συνεχεια οτι αυτοι που εκαναν τα σεμιναρια δεν το εκαναν για το διορισμο αλλα απο τη μεγαλη τους αγαπη να προσφερουν σε αυτα τα παιδια.Αν καποιος μου πει οτι το εκανε απο αναγκη για να εχει εργασια να το δεχτω αλλα τοτε ποιος ο λογος να θελει να μεταπηδησει στην γενικη αφου ο σκοπος του επετευχθη?Ποιος λοιπον θα με πεισει οτι δεν εκανε τα σεμιναρια ως πλαγια οδο για την γενικη?Και γιατι τοσο καιρο που μιλουν για καταργηση των σεμιναριων εσεις υπεραμυνεστε οτι το κανετε για να προσφερετε στην ειδικη αγωγη?Τελος αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι αν εχετε επιγνωση της αναστατωσης που μπορει να προκαλεσετε στις ηδη ευαισθητες ψυχες και ζωες των μαθητων σας που ηδη δυσκολευτηκαν να περασουν το σταδιο προσαρμογης και τωρα πρεπει να το ξαναβιωσουν. Και καλα το υπουργειο. Αυτο ετσι και αλλιως ειναι αναλγητο, αδιαφορο και ανεπαρκες. Αλλα και οι εκπαιδευτικοι? Που ειναι οι ευσυνειδησια ενος ανθρωπου που διαπραττει λειτουργημα? Που ειναι η αγαπη και το ενδιαφερον που υποστηριζατε οτι ειχατε γι'αυτα τα παιδια?