0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lucinda στις Ιανουαρίου 10, 2012, 01:33:10 amΦιλική συμβουλή: βρες κάτι άλλο να κάνεις στη ζωή σου και μην ελπίζεις σε διορισμό ή έστω προσωρινή πρόσληψη ως φιλόλογος. Οι πίνακες είναι ατελείωτοι και οι προσλήψεις ελάχιστες. Οι δε διορισμοί είναι περασμένα μεγαλεία.To θεμα ειναι αυτοι που φοιτουν στην φιλοσοφικη δεν τα γνωριζουν αυτα ; Αρα προς τι ερωτηση;
Φιλική συμβουλή: βρες κάτι άλλο να κάνεις στη ζωή σου και μην ελπίζεις σε διορισμό ή έστω προσωρινή πρόσληψη ως φιλόλογος. Οι πίνακες είναι ατελείωτοι και οι προσλήψεις ελάχιστες. Οι δε διορισμοί είναι περασμένα μεγαλεία.
καλησπερα σε ολους!τελειωσα το ιστορικο-αρχαιολογικο και εχω πολλες αποριες,μηπως μπορει καποιος να μου πει τι κανω απο εδω και περα?δηλωνω καπου το πτυχιο μου?ασεπ ποτε θα γινει?μπηκα στην ιδιωτικη επετηρίδα για να ψαξω σε καποιο ιδιωτικο αλλα κανενας μας δεν σπουδασε γι αυτο που και αυτο ειναι τρομερα δυσκολο(το να δουλεψεις σε ιδιωτικο) επισης περα απο τον ασεπ υπαρχει κατι αλλο που να μπορω να κανω τουλαχιστον να ειμαι ησυχη οτι εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου, συγνωμη για το βομβαρδισμο ερωτησεων αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω μεχρι στο υπουργειο πηρα τηλ. και μου απαντουσαν γενικα και αοριστα