0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα Γιαννενα σπουδαζω.Συμφωνω για τον ΑΣΕΠ, αλλα σκεφτομαι να κανω κ κατι αλλο παραλληλα!
Εννοω , παραλληλα με την προετοιμασια για τον ΑΣΕΠ, να συνεχισω καπως τις σπουδες μου..
Μαρκο, συμφωνω! Αυτο που λες το σκεφτηκα κ εγω και μου αρεσει σαν ιδεα...Ομως..,λενε..., οτι ειδικα στα παιδαγωγικα τμηματα οι θεσεις μεταπτυχιακω που δινονται ειναι "πουλημενες"...και αυτο με αποθαρρυνει καπως...
Μ' αρέσει να βλέπω ανθρώπους να μαθαίνουν και να σπουδάζουν γιατί τους αρέσει να μαθαίνουν.Προσοχή όμως: αν θέλεις να κάνεις ένα μεταπτυχιακό το οποίο θα σου δώσει ΚΑΙ μόρια σε ΑΣΕΠ να βρεις κάποιο που να δίνει όντως μόρια...
Καλησπερα! Eιμαι φοιτητρια στο Μαθηματικο και εντος του προσεχους ακαδημαικου ετους προσδοκω να παρω το πτυχιο μου!O προβληματισμος μου ειναι ο εξης: τι κανω μετα τη σχολη?? Kανω σκεψεις για καποιο μεταπτυχιακο στη σχολη μου στον κλαδο της Στατιστικης.. Πιστευετε θα ηταν καλη κινηση?? Γενικοτερα εχετε να μου προτεινετε καποιο μεταπτυχιακο που να μπορει να συνδιαστει με την ειδικοτητα μου..? Ή καποια αλλη σχολη..(δεν αποκλειω το ενδεχομενω 2ης σχολης)(Να διευκρινησω οτι κυριως με ενδιαφερει ο κλαδος της εκπαιδευσης)