*

Αποστολέας Θέμα: Τελικά η φετινή προϋπηρεσία προσμετράται...υπό όρους!  (Αναγνώστηκε 44416 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Τελικά η φετινή προϋπηρεσία προσμετράται...υπό όρους!
« Απάντηση #168 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 11:10:56 am »
ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ...

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ...ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ...Ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...Η ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #169 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:59:43 pm »
Καταρχάς το πιο πιθανό είναι να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα και να τελειώνει το θέμα με το Δημόσιο. Προς το παρόν μόνο με αυτά που έχουμε στα χέρια μας μπορούμε να πορευτούμε και όχι με υποθέσεις. Η Διαμαντοπούλου πάντως δεν έχει κάνει πίσω σε τίποτα μέχρι στιγμής.

Θα μου επιτρέψεις, αλλά μάλλον το έχεις χοντρείνει το θέμα της καταστροφολογίας. Το κυνήγι μαγγισσών συνεχίζεται.
Προέβλεπες λιγότερους αναπληρωτές, οι περισσότεροι ΑΜΩ, ειδική λίγες θέσεις, προυπηρεσία άχρηστη κ.λ.π.
Ευτυχώς μέχρι τώρα έχεις διαψευστεί. Χωρίς παρεξήγηση γιατί επιμένεις να μαυρίζεις τα πάντα; Είσαι στο πνεύμα της εποχής ή είναι το φυσικό σου;

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 12:48:24 pm »
τελικά άκρη βγάλαμε? μετράει η προυπηρεσία η φετινή αν δουλέψεις ως ΑΜΩ??

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 12:59:18 pm »
Καταρχάς το πιο πιθανό είναι να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα και να τελειώνει το θέμα με το Δημόσιο. Προς το παρόν μόνο με αυτά που έχουμε στα χέρια μας μπορούμε να πορευτούμε και όχι με υποθέσεις. Η Διαμαντοπούλου πάντως δεν έχει κάνει πίσω σε τίποτα μέχρι στιγμής.

Θα μου επιτρέψεις, αλλά μάλλον το έχεις χοντρείνει το θέμα της καταστροφολογίας. Το κυνήγι μαγγισσών συνεχίζεται.
Προέβλεπες λιγότερους αναπληρωτές, οι περισσότεροι ΑΜΩ, ειδική λίγες θέσεις, προυπηρεσία άχρηστη κ.λ.π.
Ευτυχώς μέχρι τώρα έχεις διαψευστεί. Χωρίς παρεξήγηση γιατί επιμένεις να μαυρίζεις τα πάντα; Είσαι στο πνεύμα της εποχής ή είναι το φυσικό σου;
Εσύ βλέπεις κάποια πιο αισιόδοξη προοπτική για τη χώρα; Λέω αυτά που λένε όλοι οι σχετικοί, και η πλειοψηφία του κόσμου σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Όπως και για μειωμένους αναπληρωτές έλεγε το Υπουργείο, όχι εγώ. Η προυπηρεσία όντως περνάει σε δεύτερη μοίρα με το νέο σύστημα. Διαφωνείς σε κάτι;
Και εσύ γενικά δεν έχεις την παραμικρή αίσθηση για το τι συμβαίνει γύρω και που πάνε τα πράγματα ή είσαι τώρα απασχολημένη με κάτι άλλο;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 06, 2010, 01:17:39 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 01:02:47 pm »
τελικά άκρη βγάλαμε? μετράει η προυπηρεσία η φετινή αν δουλέψεις ως ΑΜΩ??
Οι πίνακες έχουν κλειδώσει ως προς την προυπηρεσία. Η όποια προυπηρεσία κατά την μεταβατική περίοδο θα μετρήσει αν κάποιος μπορέσει να μπει στους πίνακες του '12.

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 01:20:12 pm »
τι εννοείς ''αν μπορέσει να μπεί'' στους πίνακες του 2012?

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 01:29:30 pm »
τι εννοείς ''αν μπορέσει να μπεί'' στους πίνακες του 2012?
Πρέπει να είσαι επιτυχών στον ΑΣΕΠ του '12 ή σε κάποιον από τους 2 προηγούμενους.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 06, 2010, 02:53:58 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 01:33:41 pm »
θα μετρήσει μόνο όμως για επιπλέον βαθμό στον ΑΣΕΠ απ'ότι καταλαβαίνω.. όχι για την προυπηρεσία (το 40%) που ίσχυε ως τώρα

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 01:51:46 pm »
θα μετρήσει μόνο όμως για επιπλέον βαθμό στον ΑΣΕΠ απ'ότι καταλαβαίνω.. όχι για την προυπηρεσία (το 40%) που ίσχυε ως τώρα
Δεν θα υπάρχει πια 40%. Όλοι οι διορισμοί και οι προσλήψεις, ακόμα και ωρομισθίων, θα γίνονται από τον ίδιο πίνακα, ο οποίος θα συντάσσεται κυρίως με βάση τις βαθμολογίες στο ΑΣΕΠ και δευτερευόντως θα δίνουν κάποια μόρια ακαδημαικά προσόντα και προυπηρεσία. Η προυπηρεσία θα έχει μικρότερη βαρύτητα, πχ οι 8 πρώτοι μήνες ενώ τώρα δίνουν 8 μόρια, στο νέο σύστημα θα δίνουν 0,8.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 02:05:45 pm »
Παιδιά....Ήμαρτον!!! Υπάρχουν άτομα που ακόμη δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται με τον νέο νόμο...;;;; ??? ??? ???
Και μετά θέλουμε αντίδραση και συμμετοχή σε πορείες και απεργίες....;;; Εδώ δεν έχει πάει το μήνυμα στον εγκέφαλο ακόμη!! Και αν κάποιος δεν είναι 22-25 ετών (που το δικαιολογώ να μην ξέρουν καλά σ'αυτές τις ηλικίες) δεν δικαιολογείται να συζητάει ακόμη Οκτώβρη μήνα ενώ το νομοσχέδιο ψηφίστηκε Απρίλιο το πώς θα προσμετράται η προυπηρεσία!!!!
Μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε.....
ΥΓ1: xriana1...μπορεί κι εμένα να μην μ'αρέσει πολύ η κινδυνολογία...αλλά το ξέρεις πως αυτήν την στιγμή δεν έχουν πληρωθεί οι αναπληρωτές Α' φάσης ούτε ευρουλάκι....;;;!! ΤΙΠΟΤΑ! Μπήκε ο καινούριος μήνας (γιατί πληρώνονταν στη 1 του μήνα) και τίποτα....και έπεται κι άλλη καθυστέρηση απ'ο,τι τους είπαν...εσένα πώς σου φαίνονται αυτά.....;;;; Πως μπερδεύτηκε το παιδί στο Υπουργείο που πιστώνει τους λογαριασμούς των εεργαζομένων....;;; ??? ??? ???
ΥΓ2: Green....για να μην παραπληροφορούμε (αυτούς που παραδόξως δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι ισχύει...) στους πίνακες του 2012 μπαίνουν αυτομάτως και όσοι έχουν επιτυχία σε έναν τουλάχιστον απ'τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ...όχι μόνο όσοι θα επιτύχουν στον ΑΣΕΠ του 2012...αυτό ισχύει γι αυτούς που δεν είχαν ποτέ επιτυχία...!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 02:40:03 pm »
Λώρα έχω καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται ήδη από τον Απρίλιο.. θέλω απλά να επιβεβαιώσω άλλη μια φορά αυτά που ξέρω. αλλιώς δε θα ανοίγαμε κιόλας αυτό το θέμα. και το κάνω γιατί έχω μεγάλο δίλημμα μιας κι έχω νεογέννητο μωρό και πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω. με πήραν στην α'φάση και τελικά είμαι από τους χαμένους, μιας και με στέλνουν σε κενά της επαρχίας, ενώ είχα πρώτες προτιμήσεις Θεσ/νίκη.. και βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να αποδεχτώ την 34η μου επιλογή στην επαρχία, γιατί λένε, τα κενά της Θεσ/νίκης άνοιξαν πιό μετά.. οπότε εγώ που είμαι μπροστά στον πίνακα πάω επαρχία και άλλοι που είναι μέχρι και 500 θέσεις πίσω από μένα, πάνε κέντρο Θεσ/νίκης. ε λοιπόν, μ'αυτές τις συνθήκες πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω και που θ'αφήνω το μωρό μου. και στην τελική αν αξίζει τον κόπο όλο αυτό μπροστά στο παιδί σου.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 02:53:26 pm »
Μα το είπα βρε Λώρα, "Πρέπει να είσαι επιτυχών στον ΑΣΕΠ του '12 ή σε κάποιον από τους 2 προηγούμενους".

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 02:58:11 pm »
Λώρα έχω καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται ήδη από τον Απρίλιο.. θέλω απλά να επιβεβαιώσω άλλη μια φορά αυτά που ξέρω. αλλιώς δε θα ανοίγαμε κιόλας αυτό το θέμα. και το κάνω γιατί έχω μεγάλο δίλημμα μιας κι έχω νεογέννητο μωρό και πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω. με πήραν στην α'φάση και τελικά είμαι από τους χαμένους, μιας και με στέλνουν σε κενά της επαρχίας, ενώ είχα πρώτες προτιμήσεις Θεσ/νίκη.. και βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να αποδεχτώ την 34η μου επιλογή στην επαρχία, γιατί λένε, τα κενά της Θεσ/νίκης άνοιξαν πιό μετά.. οπότε εγώ που είμαι μπροστά στον πίνακα πάω επαρχία και άλλοι που είναι μέχρι και 500 θέσεις πίσω από μένα, πάνε κέντρο Θεσ/νίκης. ε λοιπόν, μ'αυτές τις συνθήκες πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω και που θ'αφήνω το μωρό μου. και στην τελική αν αξίζει τον κόπο όλο αυτό μπροστά στο παιδί σου.
Γενικότερα όπως είπα η προυπηρεσία θα έχει σημαντικά μικρότερη βαρύτητα. Αν βέβαια σε κάποιες ειδικότητες θα υπάρξουν πολλοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ και τελικά η κατάταξη, και επομένως και οι μελλοντικές προσλήψεις, θα παίζονται στο μισό μόριο, τότε και π.χ. 3 μήνες λιγότερη προυπηρεσία μπορεί να είναι σημαντικοί.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 02:58:17 pm »
Αν ανατρέξεις στις πρώτες σελίδες του θέματος θα δεις πως άνοιξε όχι για διευκρινίσεις...αλλά επειδή πάλι κάποιοι παρερμήνευσαν την ηλιθιότητα που είπε ο Αλεβίζος της ειδικής αγωγής! Ουσιαστικά δεν υπήρχε καν λόγος να ανοίξει το θέμα....φαινόταν πως είπε βλακεία ο άνθρωπος,αλλά και βλακεία να μην είχε πει αναφερόταν στην ειδική αγωγή...Τόσο καιρό θα πρεπε να χουμε εκπαιδευτεί στην βλακεία μερικών απ'το Υπουργείο!!  
Από κει και πέρα...αυτό που λες είναι άλλο θέμα και σεβαστό....! Πάντως η προυπηρεσία μετράει ως δεκαδική προσαύξηση στον ΑΣΕΠ...τώρα αν εσύ δεν θες να δώσεις ξανά το 2012 (το "ξανά" το λέω εφόσον έχεις δώσει ήδη) είτε μείνεις με τον βαθμό που ήδη έχεις....για μένα μια μεγαλύτερη προσαύξηση  μπορεί ενδεχομένως να σε σώσει....φαντάζεσαι να χάσεις για μία ή δύο μονάδες τον διορισμό επειδή σε πέρασαν άλλοι για λίγο στην προσαύξηση....;;;
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182578
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687