0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχάς το πιο πιθανό είναι να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα και να τελειώνει το θέμα με το Δημόσιο. Προς το παρόν μόνο με αυτά που έχουμε στα χέρια μας μπορούμε να πορευτούμε και όχι με υποθέσεις. Η Διαμαντοπούλου πάντως δεν έχει κάνει πίσω σε τίποτα μέχρι στιγμής.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:34:28 amΚαταρχάς το πιο πιθανό είναι να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα και να τελειώνει το θέμα με το Δημόσιο. Προς το παρόν μόνο με αυτά που έχουμε στα χέρια μας μπορούμε να πορευτούμε και όχι με υποθέσεις. Η Διαμαντοπούλου πάντως δεν έχει κάνει πίσω σε τίποτα μέχρι στιγμής.Θα μου επιτρέψεις, αλλά μάλλον το έχεις χοντρείνει το θέμα της καταστροφολογίας. Το κυνήγι μαγγισσών συνεχίζεται.Προέβλεπες λιγότερους αναπληρωτές, οι περισσότεροι ΑΜΩ, ειδική λίγες θέσεις, προυπηρεσία άχρηστη κ.λ.π.Ευτυχώς μέχρι τώρα έχεις διαψευστεί. Χωρίς παρεξήγηση γιατί επιμένεις να μαυρίζεις τα πάντα; Είσαι στο πνεύμα της εποχής ή είναι το φυσικό σου;
τελικά άκρη βγάλαμε? μετράει η προυπηρεσία η φετινή αν δουλέψεις ως ΑΜΩ??
τι εννοείς ''αν μπορέσει να μπεί'' στους πίνακες του 2012?
θα μετρήσει μόνο όμως για επιπλέον βαθμό στον ΑΣΕΠ απ'ότι καταλαβαίνω.. όχι για την προυπηρεσία (το 40%) που ίσχυε ως τώρα
Λώρα έχω καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται ήδη από τον Απρίλιο.. θέλω απλά να επιβεβαιώσω άλλη μια φορά αυτά που ξέρω. αλλιώς δε θα ανοίγαμε κιόλας αυτό το θέμα. και το κάνω γιατί έχω μεγάλο δίλημμα μιας κι έχω νεογέννητο μωρό και πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω. με πήραν στην α'φάση και τελικά είμαι από τους χαμένους, μιας και με στέλνουν σε κενά της επαρχίας, ενώ είχα πρώτες προτιμήσεις Θεσ/νίκη.. και βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να αποδεχτώ την 34η μου επιλογή στην επαρχία, γιατί λένε, τα κενά της Θεσ/νίκης άνοιξαν πιό μετά.. οπότε εγώ που είμαι μπροστά στον πίνακα πάω επαρχία και άλλοι που είναι μέχρι και 500 θέσεις πίσω από μένα, πάνε κέντρο Θεσ/νίκης. ε λοιπόν, μ'αυτές τις συνθήκες πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω και που θ'αφήνω το μωρό μου. και στην τελική αν αξίζει τον κόπο όλο αυτό μπροστά στο παιδί σου.