0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο το Ρέθυμνο μας είπαν ότι η διαμ θέλει να πληρώσει όλες τις φάσεις μαζί μάλλον τέλος Νοέμβρη θα πέσει πείνα φέτος
Παράθεση από: xriskids στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:43:56 pmΑπο το Ρέθυμνο μας είπαν ότι η διαμ θέλει να πληρώσει όλες τις φάσεις μαζί μάλλον τέλος Νοέμβρη θα πέσει πείνα φέτος Τί γίνεται με τις πληρωμές;;; Σε ινστιτούτο που υπάγεται στο υπουργείο παιδείας είπαν στους υπαλλήλους ότι τους επόμενους 2 μήνες δεν θα τους πληρώσουν.
Για καλό το κάνουν βρε οι άνθρωποι.....Σου λέει θα τους τα δώσω όλα μαζί το Δεκέμβριο,να φτουρήσουν κιόλας...Αμέσως να την κατηγορήσετε την υπουργό.....Α ρε μαύρο που θα πέσει.Πίσσα!!
Παράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 09, 2010, 09:10:42 pmΓια καλό το κάνουν βρε οι άνθρωποι.....Σου λέει θα τους τα δώσω όλα μαζί το Δεκέμβριο,να φτουρήσουν κιόλας...Αμέσως να την κατηγορήσετε την υπουργό.....Α ρε μαύρο που θα πέσει.Πίσσα!!Χαχαχαχαχαχαχ...Lila μου φτιάχνεις τη διάθεση!
Παράθεση από: Deyna στις Οκτωβρίου 09, 2010, 09:28:02 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 09, 2010, 09:10:42 pmΓια καλό το κάνουν βρε οι άνθρωποι.....Σου λέει θα τους τα δώσω όλα μαζί το Δεκέμβριο,να φτουρήσουν κιόλας...Αμέσως να την κατηγορήσετε την υπουργό.....Α ρε μαύρο που θα πέσει.Πίσσα!!Χαχαχαχαχαχαχ...Lila μου φτιάχνεις τη διάθεση!Ναι είδες πώς τα λέω;;;;;;Tι να κάνω με αυτούς που μπλέξαμε....Περιμένω δε με μεγάλη ανυπομονησία να δω πόσα θα πάρουμε!!!Εκεί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!!!!Δεστο θετικά:αν τα πάρουμε όλα μαζί το Δεκέμβριο,θα σκάσει κανένα τριχίλιαρο.Μέχρι τότε τι κάνουμε..Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βρω κανένα part-time απογευματινό,μπας και μπει κανένα πενηντάρικο στην τσέπη μας,θα ξεχάσουμε και το χρώμα του σε λίγο.....