0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 09, 2010, 09:40:05 pmΠαράθεση από: Deyna στις Οκτωβρίου 09, 2010, 09:28:02 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 09, 2010, 09:10:42 pmΓια καλό το κάνουν βρε οι άνθρωποι.....Σου λέει θα τους τα δώσω όλα μαζί το Δεκέμβριο,να φτουρήσουν κιόλας...Αμέσως να την κατηγορήσετε την υπουργό.....Α ρε μαύρο που θα πέσει.Πίσσα!!Χαχαχαχαχαχαχ...Lila μου φτιάχνεις τη διάθεση!Ναι είδες πώς τα λέω;;;;;;Tι να κάνω με αυτούς που μπλέξαμε....Περιμένω δε με μεγάλη ανυπομονησία να δω πόσα θα πάρουμε!!!Εκεί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!!!!Δεστο θετικά:αν τα πάρουμε όλα μαζί το Δεκέμβριο,θα σκάσει κανένα τριχίλιαρο.Μέχρι τότε τι κάνουμε..Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βρω κανένα part-time απογευματινό,μπας και μπει κανένα πενηντάρικο στην τσέπη μας,θα ξεχάσουμε και το χρώμα του σε λίγο.....Και εγω το ίδιο σκεφτομαι....
Παράθεση από: Deyna στις Οκτωβρίου 09, 2010, 09:28:02 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 09, 2010, 09:10:42 pmΓια καλό το κάνουν βρε οι άνθρωποι.....Σου λέει θα τους τα δώσω όλα μαζί το Δεκέμβριο,να φτουρήσουν κιόλας...Αμέσως να την κατηγορήσετε την υπουργό.....Α ρε μαύρο που θα πέσει.Πίσσα!!Χαχαχαχαχαχαχ...Lila μου φτιάχνεις τη διάθεση!Ναι είδες πώς τα λέω;;;;;;Tι να κάνω με αυτούς που μπλέξαμε....Περιμένω δε με μεγάλη ανυπομονησία να δω πόσα θα πάρουμε!!!Εκεί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!!!!Δεστο θετικά:αν τα πάρουμε όλα μαζί το Δεκέμβριο,θα σκάσει κανένα τριχίλιαρο.Μέχρι τότε τι κάνουμε..Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βρω κανένα part-time απογευματινό,μπας και μπει κανένα πενηντάρικο στην τσέπη μας,θα ξεχάσουμε και το χρώμα του σε λίγο.....
Παράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 09, 2010, 09:10:42 pmΓια καλό το κάνουν βρε οι άνθρωποι.....Σου λέει θα τους τα δώσω όλα μαζί το Δεκέμβριο,να φτουρήσουν κιόλας...Αμέσως να την κατηγορήσετε την υπουργό.....Α ρε μαύρο που θα πέσει.Πίσσα!!Χαχαχαχαχαχαχ...Lila μου φτιάχνεις τη διάθεση!
Για καλό το κάνουν βρε οι άνθρωποι.....Σου λέει θα τους τα δώσω όλα μαζί το Δεκέμβριο,να φτουρήσουν κιόλας...Αμέσως να την κατηγορήσετε την υπουργό.....Α ρε μαύρο που θα πέσει.Πίσσα!!
Εγω ειμαι πε02 ,παρουσιαστικα χθες και ο διευθυντης του σχολειου ειπε μεχρι Δεκεμβρη να μην περιμενουμε χρηματα...
Μας ζητησε λογιαρισμο τραπεζας συγκεκριμενης...αλλα πατε λεει οσοι δεν εχετε λογαριασμο εκει αρχες Νοεμβρη που ειναι οι εκλογες να βγαλετε...ουτως ή αλλως πριν το Δεκ.δε θα μπουν λεφτα...ισως για σας ειναι αλλιως...τωρα που το ξερει ,σιγουρα ξερει παραπανω απο μενα...η δουλεια του ειναι...
τα δεδομένα των 3 προηγούμενων χρόνων λένε ότι η πρώτη πληρωμή συνήθως αργει...εκτός αν έχεις προσληφθει πρώτη φάση και έχεις πέσει σε καλό γραφείο και σου βάλει χρήματα αν όχι την πρώτη οκτώβρη μέχρι τις 15. πρέπει κάπως να έχουμε κλείσει 1 μήνα εργασίας...οπότε εσύ αφού παρουσιάστηκες 8 οκτώβρη είναι λογικό...αν και πραγματικά παράλογο...να μην σε πληρώσουν 1 νοέμβρη αφού δεν θα έχεις κλείσει μήνα αλλά 1 δεκέμβρη...όλα αυτά για την πρώτη πληρωμή..οι επόμενες θα είναι κανονικά την πρώτη κάθε μήνα
AnnaB έπεσες σε καλό γραφείο.
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 09, 2010, 11:51:52 pmΕγω ειμαι πε02 ,παρουσιαστικα χθες και ο διευθυντης του σχολειου ειπε μεχρι Δεκεμβρη να μην περιμενουμε χρηματα... ...πες του Δ/ντη σου οτι είναι μεγάλος μ......ς