0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η Δ αθήνας δεν έχει πληρωθεί...στα λόγια μάλλον μας πλήρωσαν...τόσο στο 4 γραφείο όσο και στη διεύθυνση...
Tι γίνεται ρε γ......το,όλοι πληρώνονται εκτός από μενα;;;;Πόσο γκαντέμω μπορεί να μαι;;;;;;;;Eγώ φταίω που τους είπα"παιδιά μη βιαστείτε,από χόμπι δουλεύω"
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 01, 2010, 08:03:41 pmTι γίνεται ρε γ......το,όλοι πληρώνονται εκτός από μενα;;;;Πόσο γκαντέμω μπορεί να μαι;;;;;;;;Eγώ φταίω που τους είπα"παιδιά μη βιαστείτε,από χόμπι δουλεύω" Lila 76 επειδή είμαστε στο ίδιο γραφείο, τους πήρα τηλ χθές και μίλησα με τον εκκαθαριστή. Μου είπε μάλλον θα πληρωθούμε όλοι μαζί στις 13 Νοέμβρη. Μου ανέφερε ότι πρέπει να δώσει το ok η εφορία. Προσωπική μου γνώμη πως αν δεν πληρωθούμε μέχρι τότε, πάμε για Δεκέμβρη στο δικό μας γραφείο.
Tι γίνεται ρε γ......το,όλοι πληρώνονται εκτός από μενα;;;;Πόσο γκαντέμω μπορεί να μαι;;;;;;;;Eγώ φταίω 13 Νοέμβρη πέφτει Σάββατο!!!Ψέμματα λένε.Αυτό με την εφορία δεν το καταλαβαίνω....Και γιατί σε άλλους έδωσε το οκ και πληρώθηκαν και σε μας δεν το δίνουν;;;
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 05:10:28 pmTι γίνεται ρε γ......το,όλοι πληρώνονται εκτός από μενα;;;;Πόσο γκαντέμω μπορεί να μαι;;;;;;;;Eγώ φταίω 13 Νοέμβρη πέφτει Σάββατο!!!Ψέμματα λένε.Αυτό με την εφορία δεν το καταλαβαίνω....Και γιατί σε άλλους έδωσε το οκ και πληρώθηκαν και σε μας δεν το δίνουν;;;Το ΟΚ πρέπει να το δώσει το δημόσιο ταμείο, που πληρώνει. Το λέμε εφορία, γιατί συστεγάζεται με την εφορία. Δεν δίνει το ΟΚ, γιατί δεν έχει προλάβει να κοιτάξει αν είναι εντάξει τα χαρτιά ή τα χαρτιά δεν είναι εντάξει. Εάν τα χαρτιά είναι εντάξει, τότε είναι ζήτημα ημερών. Αν λείπουν χαρτιά... τότε καλό κουράγιο. Ξέρω περίπτωση που ένα σχολείο δεν πληρώθηκε, γιατί κάποιος δεν είχε προσκομίσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, οπότε δεν μπορούσαν να φύγουν τα λεφτά και των υπολοίπων... Ας μην βρίζουμε πάντα τους άλλους, μερικές φορές κάνουμε και εμείς οι ίδιοι βλακείες.