0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! Συζητώντας σήμερα με μια γνωστή μου μου είπε πως της μετέφεραν από "εγκυρες πηγές"( οτι εξετάζεται ο επόμενος διαγωνισμός ΑΣΕΠ να είναι και ο τελευταίος για τους απόφοιτους του τμηματος Ιστορίας κ Αρχαιολογίας, δεν θα έχουν δηλαδή το δικαιωμα να συμμετάσχουν από εκει και πέρα. Το θέμα μου μυρίζει ραδιο αρβύλα και αρχικά δεν ήθελα να το αναπαράγω αλλά θα ήθελα να ξέρω αν εχει ακούσει και καποιος άλλος κάτι ανάλογο.
Παράθεση από: eftychia* στις Οκτωβρίου 01, 2010, 03:22:55 pmΚαλησπέρα σε όλους! Συζητώντας σήμερα με μια γνωστή μου μου είπε πως της μετέφεραν από "εγκυρες πηγές"( οτι εξετάζεται ο επόμενος διαγωνισμός ΑΣΕΠ να είναι και ο τελευταίος για τους απόφοιτους του τμηματος Ιστορίας κ Αρχαιολογίας, δεν θα έχουν δηλαδή το δικαιωμα να συμμετάσχουν από εκει και πέρα. Το θέμα μου μυρίζει ραδιο αρβύλα και αρχικά δεν ήθελα να το αναπαράγω αλλά θα ήθελα να ξέρω αν εχει ακούσει και καποιος άλλος κάτι ανάλογο. Είναι δυνατόν να βγάλουν το Ιστορικό - Αρχαιολογικό και νβα αφήσουν το ΦΠΨ τους πανάσχετους;;;
Είναι δυνατόν να βγάλουν το Ιστορικό - Αρχαιολογικό και νβα αφήσουν το ΦΠΨ τους πανάσχετους;;;
Παράθεση από: Belisha στις Ιουλίου 19, 2012, 10:56:47 pmΠαράθεση από: eftychia* στις Οκτωβρίου 01, 2010, 03:22:55 pmΚαλησπέρα σε όλους! Συζητώντας σήμερα με μια γνωστή μου μου είπε πως της μετέφεραν από "εγκυρες πηγές"( οτι εξετάζεται ο επόμενος διαγωνισμός ΑΣΕΠ να είναι και ο τελευταίος για τους απόφοιτους του τμηματος Ιστορίας κ Αρχαιολογίας, δεν θα έχουν δηλαδή το δικαιωμα να συμμετάσχουν από εκει και πέρα. Το θέμα μου μυρίζει ραδιο αρβύλα και αρχικά δεν ήθελα να το αναπαράγω αλλά θα ήθελα να ξέρω αν εχει ακούσει και καποιος άλλος κάτι ανάλογο. Είναι δυνατόν να βγάλουν το Ιστορικό - Αρχαιολογικό και νβα αφήσουν το ΦΠΨ τους πανάσχετους;;;Προφανέστατα, η πανάσχετη της υπόθεσης είσαι εσύ. Γιατί κυρίως δεν καταλαβαίνεις μέσα στην πλάνη σου τη σοβαρότητα της κατάστασης. Και επειδή είσαι εριστικότατη και παντελώς ανενημέρωτη, οφείλεις να γνωρίζεις ότι οι πτυχιούχοι του τμήματος ΦΠΨ (με το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας) εκτός των άλλων υποχρεωτικών μαθημάτων (σημειωτέον κάνουν περισσότερα μαθήματα Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας από σένα) διδάσκονται τόσα μαθήματα Ιστορίας όσα δεν μπορείς καν να... ονειρευτείς εσύ Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.
Παράθεση από: Ioannis! στις Ιουλίου 19, 2012, 11:08:28 pmΠαράθεση από: Belisha στις Ιουλίου 19, 2012, 10:56:47 pmΠαράθεση από: eftychia* στις Οκτωβρίου 01, 2010, 03:22:55 pmΚαλησπέρα σε όλους! Συζητώντας σήμερα με μια γνωστή μου μου είπε πως της μετέφεραν από "εγκυρες πηγές"( οτι εξετάζεται ο επόμενος διαγωνισμός ΑΣΕΠ να είναι και ο τελευταίος για τους απόφοιτους του τμηματος Ιστορίας κ Αρχαιολογίας, δεν θα έχουν δηλαδή το δικαιωμα να συμμετάσχουν από εκει και πέρα. Το θέμα μου μυρίζει ραδιο αρβύλα και αρχικά δεν ήθελα να το αναπαράγω αλλά θα ήθελα να ξέρω αν εχει ακούσει και καποιος άλλος κάτι ανάλογο. Είναι δυνατόν να βγάλουν το Ιστορικό - Αρχαιολογικό και νβα αφήσουν το ΦΠΨ τους πανάσχετους;;;Προφανέστατα, η πανάσχετη της υπόθεσης είσαι εσύ. Γιατί κυρίως δεν καταλαβαίνεις μέσα στην πλάνη σου τη σοβαρότητα της κατάστασης. Και επειδή είσαι εριστικότατη και παντελώς ανενημέρωτη, οφείλεις να γνωρίζεις ότι οι πτυχιούχοι του τμήματος ΦΠΨ (με το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας) εκτός των άλλων υποχρεωτικών μαθημάτων (σημειωτέον κάνουν περισσότερα μαθήματα Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας από σένα) διδάσκονται τόσα μαθήματα Ιστορίας όσα δεν μπορείς καν να... ονειρευτείς εσύ Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.Είμαι της κλασσικής φιλολογίας και μηξ μου μιλάς εμένα για αρχαία , λατινικά και ιστορία που πήρα όλα τα επιλεγόμενα!!Με τις υγείες σου!!!
Είμαι της κλασσικής φιλολογίας και μηξ μου μιλάς εμένα για αρχαία , λατινικά και ιστορία που πήρα όλα τα επιλεγόμενα!!Με τις υγείες σου!!!