0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sec στις Οκτωβρίου 09, 2010, 04:27:15 pmΤώρα... βρήκαμε τη λύση! Τα επαλ θα μας σώσουν... ο οχετός της εκπαίδευσης! Όλα τα παραραβατικά άτομα καταλήγουν εκεί... ο εφιάλτης των καθηγητών (όσων σέβονται τον εαυτό τους).Μόνο μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό διαβάζοντας το σχόλιό σου: ντροπή. Μιλάς λες και τα ΕΠΑΛ είναι αναμορφωτήρια ή ιδρύματα ή φυλακές ανηλίκων!! Λες και τα Γενικά Λύκεια είναι παράδεισος για τους εκπαιδευτικούς!! Α, και ο αδερφός μου είναι απόφοιτος ενός τέτοιου.. οχετού!! Ως "παραβατικό στοιχείο" τον στείλαμε εκεί στον "οχετό", ενώ εμένα που δεν είχα.. "παραβατικό παρελθόν" με έστειλαν στο Γενικό, στα "καθαρά"... Κρίμα ένας εκπαιδευτικός να χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αναρωτιέμαι αν ο "σεβασμός προς τον εαυτό σου" σου έχει επιτρέψει να μπεις ποτέ σε τάξη να δεις τι γίνεται.... Όσο για το σχεδιο προγράμματος.. πολύ "βρωμάει" η δουλειά, τα χειρότερα έρχονται!!
Τώρα... βρήκαμε τη λύση! Τα επαλ θα μας σώσουν... ο οχετός της εκπαίδευσης! Όλα τα παραραβατικά άτομα καταλήγουν εκεί... ο εφιάλτης των καθηγητών (όσων σέβονται τον εαυτό τους).
Παράθεση από: anastasia86 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 01:46:36 pmΠαράθεση από: sec στις Οκτωβρίου 09, 2010, 04:27:15 pmΤώρα... βρήκαμε τη λύση! Τα επαλ θα μας σώσουν... ο οχετός της εκπαίδευσης! Όλα τα παραραβατικά άτομα καταλήγουν εκεί... ο εφιάλτης των καθηγητών (όσων σέβονται τον εαυτό τους).Μόνο μια λέξη μου έρχεται στο μυαλό διαβάζοντας το σχόλιό σου: ντροπή. Μιλάς λες και τα ΕΠΑΛ είναι αναμορφωτήρια ή ιδρύματα ή φυλακές ανηλίκων!! Λες και τα Γενικά Λύκεια είναι παράδεισος για τους εκπαιδευτικούς!! Α, και ο αδερφός μου είναι απόφοιτος ενός τέτοιου.. οχετού!! Ως "παραβατικό στοιχείο" τον στείλαμε εκεί στον "οχετό", ενώ εμένα που δεν είχα.. "παραβατικό παρελθόν" με έστειλαν στο Γενικό, στα "καθαρά"... Κρίμα ένας εκπαιδευτικός να χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αναρωτιέμαι αν ο "σεβασμός προς τον εαυτό σου" σου έχει επιτρέψει να μπεις ποτέ σε τάξη να δεις τι γίνεται.... Όσο για το σχεδιο προγράμματος.. πολύ "βρωμάει" η δουλειά, τα χειρότερα έρχονται!! Kαλά,δεν είπε και κάτι κακό ή κατι που δεν ισχύει,μην κρυβόμαστε...το αν τελικά κάποιοι από τους αποφοίτους μπορεί να έχουν καλύτερη επαγγελματική εξέλιξη είναι άλλο θέμα.Στα ΕΠΑΛ χρειάζεσαι όντως οδηγό επιβίωσης...
Γνωρίζει κάποιος σίγουρα απο ποιας μαθητές θα αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο σύστημα για το λύκειο ?? Διοτι με όλα όσα ακούω τελευταία δεν μπορώ να βγάλω άκρη..