0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω να σας πω ότι εμένα με πήραν
Έλα ρε παιδιά, δεν τους μάθατε τους παλιοκερατάδες ακόμη; Τι θέλετε να πουν στο πανελληνιο που τους βλέπει και τους έχουμε όλοι στη μπούκα ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;;; Ότι τα σχολεία έχουν ακόμη κενα και σε λίγο θα έχουν ακόμη περισσότερα;;;; Αυτή είναι η δουλειά τους, οι παλιοψέφτηδες, κλέφτες, καρεκλοκένταυροι..... κλπ...κλπ...Θα υπάρξει γ' φάση, εκτιμώ ότι θα πάει προς τα τέλη Οκτώβρη για να δει τι θα κάνει και με τις συνταξιοδοτήσεις, μια και καλή.Να σας ρωτήσω τώρα κάτι άλλο: στον 2ο πίνακα που έβγαλε η ioanna89 ανέβηκα περίπου 20 θέσεις. Τι ακριβώς άλλαξε από τον 1ο που είχε βγάλει; Με βγάζει κοντά στο 60, μπορεί κάποιος που ξέρει καλύτερα να μου πει πόσα άτομα+καρπερούς πρέπει να πάρει για να είμαι μέσα; Ευχαριστώ.
Παράθεση από: kkre1827 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 12:17:55 pmΠαιδιά ψυχραιμία..είναι δυνατόν να μην υπάρξει γ' φάση σε μία χρονιά που συνταξιοδοτήθηκαν οι περισότεροι εδώ και δεκαετίες και ταυτόχρονα έγιναν και ελάχιστοι διορισμοί;;;..Τουλάχιστον από αποσπάσεις-άδειες και επιπλέον συνταξιοδοτήσεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα υπάρχουν κενά...Υπουργείο είναι όχι ο Χαρύ Πόττερ για να εξαφανίζει κενά...Συμφωνώ απολύτως! Ακόμη δεν έχουμε φτάσει στα περσινά επίπεδα αναπληρωτών κι επιπλέον φέτος είναι η χρονιά τόσων συνταξιοδοτήσεων. Όχι μόνο θα αναγκαστεί η Διαμαντοπούλου να πάρει κι άλλους, αλλά θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε προσλήψεις αναπληρωτών. Όσο κι αν προσπαθεί για το αντίθετο η πραγματικότητα είναι ότι κενά υπάρχουν ήδη και θα υπάρξουν κι άλλα.
Παιδιά ψυχραιμία..είναι δυνατόν να μην υπάρξει γ' φάση σε μία χρονιά που συνταξιοδοτήθηκαν οι περισότεροι εδώ και δεκαετίες και ταυτόχρονα έγιναν και ελάχιστοι διορισμοί;;;..Τουλάχιστον από αποσπάσεις-άδειες και επιπλέον συνταξιοδοτήσεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα υπάρχουν κενά...Υπουργείο είναι όχι ο Χαρύ Πόττερ για να εξαφανίζει κενά...
Είναι πολιτική θέση της κυβέρνησης και της κ. υπουργού μας ότι όλα βαίνουν ομαλά και δεν υπάρχουν κενά. Αυτό δεν λένε μονίμως μετά τους διορισμούς του Αυγούστου.Να ενημερώνεστε από άλλες πηγές και όχι από τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας