0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maraki_76 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 02:00:54 pmΜε 17 - παρα κάτι - μοριάκια μόνο.....κάθε πέρυσι και καλύτερα Φαντάζομαι,maraki,όχι Αττική,σωστά;[/quot ..σπέέέέέέραααααα....Όχι δεν ήμουν Αττική..
Με 17 - παρα κάτι - μοριάκια μόνο.....κάθε πέρυσι και καλύτερα
εχω να κανω μια ερωτηση αν κ εχει ξαναρωτηθει αρκετες φορες. ειμαι διοριστεα ασεπ. ημουν κανονικα στη β' φαση αλλα λογω ΔΝΤ υποτίθεται οτι θα διοριστω του χρονου. απ'ο,τι καταλαβαινω εχω βασιμες ελπιδες για τη γ'φαση αναπληρωτων. (ειμαι στον εκκαθαρισμενο γυρω στο 245).αν με καλεσουν κ αρνηθω διαγραφομαι απο τον πινακα; δηλαδη δε θα με ξανακαλεσουν μεσα στη χρονια; (λειπω εκτος Ελλαδας κ θα γυρισω τα Χριστουγεννα)κ αν διαγραφω θα εχει καποια επιπτωση στο διορισμο μου;ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση
Παράθεση από: maryvas στις Οκτωβρίου 06, 2010, 09:13:46 pmεχω να κανω μια ερωτηση αν κ εχει ξαναρωτηθει αρκετες φορες. ειμαι διοριστεα ασεπ. ημουν κανονικα στη β' φαση αλλα λογω ΔΝΤ υποτίθεται οτι θα διοριστω του χρονου. απ'ο,τι καταλαβαινω εχω βασιμες ελπιδες για τη γ'φαση αναπληρωτων. (ειμαι στον εκκαθαρισμενο γυρω στο 245).αν με καλεσουν κ αρνηθω διαγραφομαι απο τον πινακα; δηλαδη δε θα με ξανακαλεσουν μεσα στη χρονια; (λειπω εκτος Ελλαδας κ θα γυρισω τα Χριστουγεννα)κ αν διαγραφω θα εχει καποια επιπτωση στο διορισμο μου;ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντησηΝαι, διαγράφεσαι από τον πίνακα για την τρέχουσα χρονιά (το γράφει στην αίτηση των αναπληρωτών) και επομένως δεν σε ξανακαλούν για φέτος, και όχι δεν έχει καμία πολύτως επίπτωση για το διορισμό σου και την τοποθέτησή σου ως νεοδιορισθείσα. Το μόνο κακό είναι ότι δε θα έχεις τα μόρια που θα μπορούσες για μεταθέσεις αργότερα
εχω ξαναρωτησει...με τη