0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TYXEROULA στις Οκτωβρίου 15, 2010, 10:53:48 amΧθές κατά τις 10 ανακοινώθηκαν κι άλλες προσλήψεις δευτεροβάθμιας στο άλφα-βήτα.Τις έχετε δει;(ΠΕ02 δεν είχε).Ναι, νομίζω ήταν ειδικότητες που δεν είχαν ξανακαλέσει! Το καλύτερο πάντως για' μένα ήταν η Δ' φάση δασκάλων-νηπιαγωγών και η συμπληρωματική εγκύκλιος για δασκάλους: πόσοι επιτέλους χρειάζονται . Και εμείς περιμένουμε για 200 θέσεις και τις θεωρούμε και πολλές....
Χθές κατά τις 10 ανακοινώθηκαν κι άλλες προσλήψεις δευτεροβάθμιας στο άλφα-βήτα.Τις έχετε δει;(ΠΕ02 δεν είχε).
Ρε συ kbazar, δώσε μου να καταλάβω, αυτοί που πήραν στα μουσικά δεν υπήρχαν στους πίνακες; Τι ακριβώς συνέβη; Γιατί θυμάμαι ότι στην αίτηση έλεγε να δηλώσουμε αν θέλουμε μουσικά (ή εκκλησιαστικά μόνο; δεν θυμάμαι)
δεν υπαρχουν νεοτερα μεχρι στιγμης.Παρασκευη η Δευτερα μου ειπαν χθες.Το κακο ειναι πως η αβαθμια θα παρει πιστωσεις απ τη ββαθμια για προσλαβει κι αλλους. 9000 προσληψεις εχει κανει και συνεχιζει ακαθεκτη! ενω εμεις...
Παράθεση από: zulte στις Οκτωβρίου 15, 2010, 11:11:00 amδεν υπαρχουν νεοτερα μεχρι στιγμης.Παρασκευη η Δευτερα μου ειπαν χθες.Το κακο ειναι πως η αβαθμια θα παρει πιστωσεις απ τη ββαθμια για προσλαβει κι αλλους. 9000 προσληψεις εχει κανει και συνεχιζει ακαθεκτη! ενω εμεις... ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΟΛΜΕ, ΠΕΑΕ ΚΑΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ....(ή μήπως κάνετε πως κοιμάστε )