0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anneta στις Οκτώβριος 18, 2010, 02:11:30 μμΠαράθεση από: carina στις Οκτώβριος 18, 2010, 01:38:24 μμΜήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιόν αριθμό καλώ στο υπουργείο για να μάθω για την περιοχή μου, γιατί στα γραφεία της εκπαίδευσης δεν έχουν κάποια ενημέρωση;Να καλέσεις στο υπουργείο να μάθεις για την περιοχή σου τι ...?Να μάθω πότε θα πάρουν και άλλα άτομα, μιας και δεν έχουν στείλει σε όλα τα σχολεία. Μόνο σε κάποια που βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νομού και στα πιλοτικά.. Χαζομάρα, ρωτάω λες; Έχω πολύ αγωνία... Ήμουν 2 χρόνια σε σχολείο και πολύ φοβάμαι ότι φέτος δε θα παω...
Παράθεση από: carina στις Οκτώβριος 18, 2010, 01:38:24 μμΜήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιόν αριθμό καλώ στο υπουργείο για να μάθω για την περιοχή μου, γιατί στα γραφεία της εκπαίδευσης δεν έχουν κάποια ενημέρωση;Να καλέσεις στο υπουργείο να μάθεις για την περιοχή σου τι ...?
Μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιόν αριθμό καλώ στο υπουργείο για να μάθω για την περιοχή μου, γιατί στα γραφεία της εκπαίδευσης δεν έχουν κάποια ενημέρωση;
Παράθεση από: carina στις Οκτώβριος 18, 2010, 05:05:26 μμΠαράθεση από: anneta στις Οκτώβριος 18, 2010, 02:11:30 μμΠαράθεση από: carina στις Οκτώβριος 18, 2010, 01:38:24 μμΜήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιόν αριθμό καλώ στο υπουργείο για να μάθω για την περιοχή μου, γιατί στα γραφεία της εκπαίδευσης δεν έχουν κάποια ενημέρωση;Να καλέσεις στο υπουργείο να μάθεις για την περιοχή σου τι ...?Να μάθω πότε θα πάρουν και άλλα άτομα, μιας και δεν έχουν στείλει σε όλα τα σχολεία. Μόνο σε κάποια που βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νομού και στα πιλοτικά.. Χαζομάρα, ρωτάω λες; Έχω πολύ αγωνία... Ήμουν 2 χρόνια σε σχολείο και πολύ φοβάμαι ότι φέτος δε θα παω...Εγω ήμουν 3.5 χρόνια κ εύχομαι να μου "κάτσει" κάτι εκτός σχολείων για να ησυχάσω επαγγελματικά.
Παράθεση από: anneta στις Οκτώβριος 19, 2010, 01:02:51 μμΠαράθεση από: carina στις Οκτώβριος 18, 2010, 05:05:26 μμΠαράθεση από: anneta στις Οκτώβριος 18, 2010, 02:11:30 μμΠαράθεση από: carina στις Οκτώβριος 18, 2010, 01:38:24 μμΜήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιόν αριθμό καλώ στο υπουργείο για να μάθω για την περιοχή μου, γιατί στα γραφεία της εκπαίδευσης δεν έχουν κάποια ενημέρωση;Να καλέσεις στο υπουργείο να μάθεις για την περιοχή σου τι ...?Να μάθω πότε θα πάρουν και άλλα άτομα, μιας και δεν έχουν στείλει σε όλα τα σχολεία. Μόνο σε κάποια που βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νομού και στα πιλοτικά.. Χαζομάρα, ρωτάω λες; Έχω πολύ αγωνία... Ήμουν 2 χρόνια σε σχολείο και πολύ φοβάμαι ότι φέτος δε θα παω...Εγω ήμουν 3.5 χρόνια κ εύχομαι να μου "κάτσει" κάτι εκτός σχολείων για να ησυχάσω επαγγελματικά.Αααααχχχ... έχω κλωτσήσει ευκαιρίες για τα σχολεία... τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα τα σκέφτομαι... στερνή μου γνώση.. τι να πω.. καλή τύχη και καλό κουράγιο σε όλους μας!
Απο δυτικη Θεσ/νικη τωρα που μιλησα μου ειπανε οτι θελουνε γυρω στους 30 ΑΜΩ.Συνεχεια ζητανε αλλα το υπουργειο ακομη τιποτα.Τι στο καλο κανουνε; ποτε θα καλεσουνε; λετε μετα τις εκλογες;
Παράθεση από: hellen στις Οκτώβριος 21, 2010, 08:55:28 πμΑπο δυτικη Θεσ/νικη τωρα που μιλησα μου ειπανε οτι θελουνε γυρω στους 30 ΑΜΩ.Συνεχεια ζητανε αλλα το υπουργειο ακομη τιποτα.Τι στο καλο κανουνε; ποτε θα καλεσουνε; λετε μετα τις εκλογες; κι εγώ έχω την ίδια πληροφόρηση για τον χρόνο κλήσης :μάλλον την άλλη εβδομάδα.
Παράθεση από: comba στις Οκτώβριος 21, 2010, 09:18:19 πμΠαράθεση από: hellen στις Οκτώβριος 21, 2010, 08:55:28 πμΑπο δυτικη Θεσ/νικη τωρα που μιλησα μου ειπανε οτι θελουνε γυρω στους 30 ΑΜΩ.Συνεχεια ζητανε αλλα το υπουργειο ακομη τιποτα.Τι στο καλο κανουνε; ποτε θα καλεσουνε; λετε μετα τις εκλογες; κι εγώ έχω την ίδια πληροφόρηση για τον χρόνο κλήσης :μάλλον την άλλη εβδομάδα.Λες να ειναι ΑΚΩ η ΑΜΩ γιατι απο Θεσ/νικη μου ειπε η κοπελα δεν ξερουμε τι θα στειλει το υπουργειο για ΑΚΩ θελουμε μονο 15 ατομα.