0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: thCnd στις Οκτωβρίου 27, 2010, 04:03:28 pmΠαράθεση από: carina στις Οκτωβρίου 27, 2010, 03:56:29 pmΜα έχω την αίσθηση ότι πρώτα υπογράφεις τη σύμβαση και μετά αναλαμβάνεις υπηρεσία στο κάθε σχολείο ξεχωριστά. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ίσως κάποιος άλλος που είναι ΑΜΩ να μπορεί να βοηθήσει.Το ίδιο υπέθετα και εγώ ότι πρώτα υπογράφεις σύμβαση και μετά η ανάληψη υπηρεσίας.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Εδώ δε γνωρίζουν οι ίδιοι ή τους βολεύει να κάνουν πως δε γνωρίζουν.Δυστυχώς δεν υπογράφεις καμία σύμβαση, ειδικά αν είσαι μέσω ΕΣΠΑ.. η σύμβαση θα υπογραφεί αργότερα...
Παράθεση από: carina στις Οκτωβρίου 27, 2010, 03:56:29 pmΜα έχω την αίσθηση ότι πρώτα υπογράφεις τη σύμβαση και μετά αναλαμβάνεις υπηρεσία στο κάθε σχολείο ξεχωριστά. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ίσως κάποιος άλλος που είναι ΑΜΩ να μπορεί να βοηθήσει.Το ίδιο υπέθετα και εγώ ότι πρώτα υπογράφεις σύμβαση και μετά η ανάληψη υπηρεσίας.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Εδώ δε γνωρίζουν οι ίδιοι ή τους βολεύει να κάνουν πως δε γνωρίζουν.
Μα έχω την αίσθηση ότι πρώτα υπογράφεις τη σύμβαση και μετά αναλαμβάνεις υπηρεσία στο κάθε σχολείο ξεχωριστά. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ίσως κάποιος άλλος που είναι ΑΜΩ να μπορεί να βοηθήσει.
3. με συγχωρείτε που θα το πω, αλλά δυστυχώς είτε είστε ΤΕΙ είτε ΑΕΙ βλέπω διαμαρτύρεστε για πράγματα για οποία θα έπρεπε να είστε ενημερωμένοι. και πάλι το λέω με όλη την καλή πρόθεση, η φαγωμάρα μεταξύ σας δεν ωφελεί. το να οργανωθείτε λίγο θα ωφελούσε όλους πολύ.
συγνωμη ρε παιδια,αλλα η annetta εχει δικιο.αν δεν μπορουμε να συμπληρωσουμε μια απλη αιτηση και χτυπιομαστε μετα,πως θα μας εμπιστευτουν καποιοι τα παιδια τους για να τους κανουμε μαθημα?ε?τα πραγματα ηταν απλα:δηλωνες αμω ή/και ακω σε αθμια ή/και βθμια.δεν θελει φιλοσοφια.
Λάθος. Καθόλου μόρια. Οτι μόρια πήραμε πήραμε.
Παράθεση από: thelo_na_dioristo στις Οκτωβρίου 27, 2010, 03:38:03 pmΛάθος. Καθόλου μόρια. Οτι μόρια πήραμε πήραμε.Φίλε/η μου εσύ είσαι λάθος. Πιστεύω ότι είμαι αρκετά ακριβής σε αυτά που λέω και επαναλαμβάνω: Του χρόνου δεν πρόκειται να αλλάξει η σειρά κατάταξης είτε δούλεψε κάποιος φέτος είτε όχι. Η φετινή προϋπηρεσία θα προσμετρηθεί σε κάποιον, κατά ελάχιστο βαθμό, εφόσον πιάσει τη βάση στον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ή την έπιασε σε κάποιο προηγούμενοaggeloni, χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση, δεν πιστεύω ότι θα πάρουν ΑΚΩ στη Δ/θμια
--οι ωρομίσθιοι ή αλλιώς ΑΜΩ θα παίρνουν το σουρεαλ ποσό των 7,50 ευρώ την ώρα όπως πέρυσι??
--ποιές οι ανώτερες ώρες που παίρνει κάποιος ΑΜΩ? An πήγε κάποιος ΑΜΩ να μας διαφωτίσει,,,