0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: topsy στις Οκτωβρίου 07, 2010, 04:17:50 pmΕμας παει μονο αυτος απο τους γυμναστες που ειναι ο υπευθυνος της καθε παρελασης (αλλος τωρα, αλλος το Μαρτιο)Ναι έτσι γίνεται στα μεγάλα σχολεία.Απλά στα μικρά, πολύ πιθανό ο γυμναστής να έχει πιο πολλές ώρες σε άλλο σχολείο,σε άλλο χωριό ή πόλη, οπότε πάει σε εκείνο σύμφωνα με τη νομοθεσία.Γι αυτό έχει επικρατήσει ως έθιμο ας πούμε να πηγαίνουμε μισοί μισοί.(οι μισοί μπορεί να είναι 4 άτομα ;DΚαι ας κοροιδεύει ο Τάκης
Εμας παει μονο αυτος απο τους γυμναστες που ειναι ο υπευθυνος της καθε παρελασης (αλλος τωρα, αλλος το Μαρτιο)
Γεια σας,Τελικά υπάρχει νόμος (εγκύκλιος ή τι...) για την υποχρεωτική παρουσίαση στην παρέλαση; Είμαι στη Ν. Ερυθραία οργανικά και το πάμε μισοί-μισοί. Αν δεν είναι υποχρεωτικό κι επειδή τα'χω λίγο πάρει και με κάτι άλλα, προτιμώ να δω τα δικά μου παιδιά στην παρέλαση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ξέρει κάτι σχετικά.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό και είπα να μην ανοίξω νέο θέμα:Είναι υποχρέωση ενός εκπαιδευτικού να μιλήσει τη μέρα της εθνικής εορτής στην εκκλησία επειδή είναι η "σειρά" του σχολείου του, ενώ ο ίδιος δεν το θέλει;
Παράθεση από: λιθοσφαιριστής στις Οκτωβρίου 10, 2010, 11:30:06 pmΉθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό και είπα να μην ανοίξω νέο θέμα:Είναι υποχρέωση ενός εκπαιδευτικού να μιλήσει τη μέρα της εθνικής εορτής στην εκκλησία επειδή είναι η "σειρά" του σχολείου του, ενώ ο ίδιος δεν το θέλει;Εμένα τελικά με υποχρεώνουν όχι μόνο να είμαι εκεί τη μέρα της παρέλασης, αλλά να εκφωνήσω και τον πανηγυρικό!Αυτό προέκυψε μετά από κλήρωση, η οποία έγινε χωρίς να είμαι παρών, και έτσι δε μου δόθηκε η ευκαιρία να πω πριν γίνει κλήρωση ότι δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κανένα συνάδελφο να το αναλάβει, αν δεν μπορεί ή απλά δε θέλει. Αν πω τώρα όλα αυτά, θα θεωρηθεί ότι τα λέω επειδή κληρώθηκα εγώ.Περιμένω τις προτάσεις σας, διευκρινίζοντας ότι δε συμφωνώ με αυτό το πανηγυράκι που γίνεται σε κάθε γιορτή με τα μεγάλα και κούφια λόγια, γι' αυτό και δε θέλω να συμμετάσχω.