0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλοι και φίλες, θα μου επιτρέψετε να επιμείνω στην παραπάνω μου απάντηση. Είμαι παιδαγωγός επιστήμων με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από τον Τομέα Παιδαγωγικής ΦΠΨ ΕΚΠΑ και διορίστηκα καθηγητής φιλόλογος ΠΕ02 στην εκπαίδευση με +3 μόρια στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και εννοείται με παιδαγωγική επάρκεια αφού 1) είμαι πτυχιούχος του τμήματος που προανέφερα (βλ. το Νόμο 2525/97), ειδικευμένος στην Παιδαγωγική Επιστήμη (Επιστήμες της Αγωγής) και 2) είμαι κάτοχος ΜΔΕ στη Διδασκαλία...
Συνάδελφοι, μήπως πάλι κολλήσαμε στο δέντρο και δεν βλέπουμε το δάσος; Μήπως, αντί να ασχολούμαστε με τις εσωτερικές μας έριδες, να αντιληφθούμε επιτέλους ότι ΚΑΙ αυτό είναι άλλη μια απόπειρα να λειτουργήσει ό,τι αφορά την εκπαίδευση με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα; Κάτι το οποίο σημαίνει λιγότερο προσωπικό (και αυτό μας αφορά όλους.. μην ξεχνάτε ότι και στις καθηγητικές σχολές που έχουν πρακτικές αποσπώνται καθηγητές της δευτεροβάθμιας!!!) και -κάτι που τείνουμε να ξεχνάμε συνήθως- κακή παιδεία για τους μαθητές μας. Ίσως, λέω ίσως, να καταφέρναμε κάτι τότε. Λέω εγώ τώρα...
συγνωμη ρε ιωαννη ποιοι ειναι αυτοι που κοιταζουν το προσωπικο τους οφελος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για πες μας να μαθουμε και εμεις..............................................
Παράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 09:12:50 amσυγνωμη ρε ιωαννη ποιοι ειναι αυτοι που κοιταζουν το προσωπικο τους οφελος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;για πες μας να μαθουμε και εμεις..............................................δε γνωριζεις Μαιρη μου ή βαζεις σε δοκιμασια τα λογια του Ιωαννη?Ιoannis, το πεζοδρομιο ειναι "σκληρη" δουλεια, οπως εχεις διαπιστωσει.θελει ψυχη!ενω το πληκτρολογιο θελει ....καφε και μαξιλαρακι απο πουπουλα χήνας!Μαιρη, αυτοι που κλαινε, γρινιαζουν και φωναζουν πριν τακτοποιηθουν και μετα σιωπουν και δεν αντιδρουν για καμια βελτιωση. Ή μηπως πρωτη φορα τ'ακους?