*

Αποστολέας Θέμα: Απο πληρους-μιωμενου?  (Αναγνώστηκε 3724 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demek

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απο πληρους-μιωμενου?
« στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 07:33:37 pm »
Συναδελφοι

Θα ηθελα να σας καταθεσω την εφιαλτικη εμπειρια που ζω σε μια βθμια που προσληφθηκα ως αναπληρωτης Για να μην μακρυγορω και κουραζω εν ταχει σας λεω οτι προσληφθηκα με την Α φαση ειδικης Αγωγης σε περιοχη Α Μου ανατεθηκαν 10 ωρες παραλληλης στηριξης και μετα απο συναντηση που ειχα με τον προισταμενο του ΚΕΔΔΥ μου ειπε πως υπαρχουν 15 παιδια σε τμημα ενταξης στην Α το οποιο ομως ακομα δεν ξεκινησε. Επειδη ομως υπαρχουν 2 παιδια σε σχολειο σε Δ περιοχη με τοποθετησαν στα Γκραβαρα για τις υπολοιπες 11 ωρες Αφου λοιπον αρχικα αρνηθηκα με καλεσε ο Δντης της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Απο πληρους-μιωμενου?
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:58 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 07:47:54 pm »
Νομίζω πως ο διευθυντής μπορεί να σε διαθέσιε όπου κρίνει αναγκαίο για την υπηρεσία αν δεν συμπληρώνεις ωράριο....
Το ότι δεν έχει αρχίσει να δουλεύει ένα ΤΕ, δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να σε στείλει εκεί. Ειδικά αν είναι πολλάν παιδιά, σίγουρα θα προσπαθήσει να στείλει κάποιον που θα συμπληρώνσιε όλο το ωράριο του εκεί και όχι κάποιον που θα πηγαίνει από σχολέιο σε σχολέιο (είναι καλύτερο και για τα παιδιά, αλλά και για το πρ΄γραμμα του σχολέιου).
Τώρα, αν μπορεί να σε "κάνει" ΑΜΩ....Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος athena81

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 08:07:05 pm »
Συναδελφοι

Θα ηθελα να σας καταθεσω την εφιαλτικη εμπειρια που ζω σε μια βθμια που προσληφθηκα ως αναπληρωτης Για να μην μακρυγορω και κουραζω εν ταχει σας λεω οτι προσληφθηκα με την Α φαση ειδικης Αγωγης σε περιοχη Α Μου ανατεθηκαν 10 ωρες παραλληλης στηριξης και μετα απο συναντηση που ειχα με τον προισταμενο του ΚΕΔΔΥ μου ειπε πως υπαρχουν 15 παιδια σε τμημα ενταξης στην Α το οποιο ομως ακομα δεν ξεκινησε. Επειδη ομως υπαρχουν 2 παιδια σε σχολειο σε Δ περιοχη με τοποθετησαν στα Γκραβαρα για τις υπολοιπες 11 ωρες Αφου λοιπον αρχικα αρνηθηκα με καλεσε ο Δντης της
δουλειά είναι να κάνεις κάτι και να πληρώνεσαι, ενώ σπορ είναι το να κάνεις το ίδιο και να πληρώνεις.μαντέψτε τι απ'τα δυο είναι η ωρομισθία

Αποσυνδεδεμένος Demek

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 08:15:13 pm »
Emmaki
Μην σας παραμυθιαζουν Ο 1566/85 προβλεπει την αποσπαση ενος αναπληρωτη με αποφαση του οικειου ΠΥΣΔΕ μονο ανα ο αναπληρωτης δεν εχει ωρες στη περιοχη τοποθετησης του. Η διαθεση 3 μερες στη Δ και 2 στην Α δεν προβλεπεται απο κανενα νομο και καμια διαταξη Ο 3848/2010 επισης αναφερεται στις μετακινησεις των μονιμων και οχι των αναπληρωτων Στην δικη μου περιπτωση υπαρχουν ωρες Απλα για οσους γνωριζουν τα της εκπαιδευσης η μετακινηση του αναπληρωτη γινεται γιατι καποιος δικος τους βολευτηκε στην Α

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:58 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 08:35:23 pm »
Emmaki
Μην σας παραμυθιαζουν Ο 1566/85 προβλεπει την αποσπαση ενος αναπληρωτη με αποφαση του οικειου ΠΥΣΔΕ μονο ανα ο αναπληρωτης δεν εχει ωρες στη περιοχη τοποθετησης του. Η διαθεση 3 μερες στη Δ και 2 στην Α δεν προβλεπεται απο κανενα νομο και καμια διαταξη Ο 3848/2010 επισης αναφερεται στις μετακινησεις των μονιμων και οχι των αναπληρωτων Στην δικη μου περιπτωση υπαρχουν ωρες Απλα για οσους γνωριζουν τα της εκπαιδευσης η μετακινηση του αναπληρωτη γινεται γιατι καποιος δικος τους βολευτηκε στην Α

Εμένα προσωπικά δεν με παραμυθιάζει κανένας, γιατί είμαι σε θέση που δεν με μετακινούν (με τα σημερινά δεδομένα)  ;)
Τώρα, για τους αναπληρωτές....δεν είμαι και σίγουρη. Ξέρω ότι σίγουρα ο αναπληρωτής καλύπτει ένα λειτουργικό κενό, άρα πάει σε συγκεκριμένη θέση, Στη ΕΑ, όμως, είναι λίγο περίεργα. Αν π.χ φέτος δεν είναι τόσα τα παιδιά ώστε να μπορεί να καλύψει ο δάσκαλος όλο το ωράριο του, τότε θα πάει και αλλού.
Μπορεί φυσικά να συμβαίνει και αυτό που λες, με την τακτοποίηση κάποιου δικού τους. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να ζητήσεις εγγράφως να σου αιτιολογήσουν τη μετακίνηση σου στην άλλη περιοχή. Είναι υποχρεωμένοι να σου αοαντήσουν εγγράφως και από εκέι και πέρα θα πράξεις αναλογως!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος Demek

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 09:56:47 pm »
Emmaki
Λαθος αυτο που λες για την Ειδικη Αγωγη. Επειδη αν και Μαθηματικος εχω σπουδασει και νομικα σου λεω πως κανενας νομος και καμια εγκυκλιος δεν αναφερει κατι διαφορετικο για την Ειδικη Αγωγη Για τις διαθεσεις-τοποθετησεις αναπληρωτων ισχυουν οιι ιδιοι νομοι και στην γενικη εκπαιδευση Η προσληψη αναπληρωτη για οσους γνωριζουν νομικα γινεται σε προσωποπαγη θεση. Μονο η αποσπαση εξ ολοκληρου τεκμηριωνεται απο την κειμενη νομοθεσια αλλα παντα μονο στην περιπτωση που δεν υπαρχουν ωρες στην περιοχη τοποθετησης του αναπληρωτη. Αλλωστε αυτο εγινε φετος με καποιες συναδελφους νηπιαγωγους οι οποιες μετακινηθηκαν με αποφαση του Περιφερειαρχη και σε αλλο νομο Αυτο που μου συμβαινει εμενα ειναι γεννημα του Ε

Αποσυνδεδεμένος Demek

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 10:02:15 pm »
Ειναι γεννημα του Ελλαδισταν. Δυστυχως και νομικα να κινηθω θα δικαιωθω μετα απο 1 χρονο το ελαχιστο Ασε δε που δεν εχω την οικονομικη ευκαιρεια να προσλαβω δικηγορο για αυτη την υποθεση Οπου φτωχος κιη μοιρα του τι να κανουμε emmaki Απλα και γω λεω τον πονο μου εδω μεσα Αντεδρασα Φωναξα. Μαλωσαμε σχεδον με τον Δντη Πηρα τηλεφωνα στο Υπουργειο. Πηγα στην τοπικη ΕΛΜΕ. Αυτα μπορουσα να κανωανθρωπινως χωρις χρημα αυτα εκανα Απλα τα αναφερω για να μαθουν και οι συναδελφοι να αντιδρουν και να διεκδικουν οσο μπορουν για τα δικαιωματα τους Γιατι πλεον εχουμε χουντα με επικαλυψη Δημοκρατιας Και οπως μου ειπε καποιος αδερφος οχι απλα φιλος μου που εμαθε την περιπτωση μου μου ειπε πως σε λιγα χρονια οχι μονο θα αδικουμαστε αλλα θα φοβομαστε και να μιλησουμε συναδελφοι

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 10:28:12 pm »
Τώρα κάποιος που είναι άνεργος θα έλεγα ότι αφού υπάρχει δουλειά, πάλι καλά... Οπότε να βλέπουμε και αυτά...

Αποσυνδεδεμένος Demek

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 11:08:32 pm »
Οχι Green
Δεν συμφωνω μαυτο που λες Ετσι μας καταντησαν Να κοιταμε τα χειροτερα και να λεμε Δοξα τω Θεω ενω θα πρεπει να κοιταμε τα καλυτερα και να διεκδικουμε Κριμα βεβαια για τους ανεργους συναδελφους Ας προσλαβουν παραπανω ατομα μια και χρειαζονται και να μην τα δινουν στις τραπεζες Οι τραπεζες αυτη τη στιγμη ειναι οι μονες κερδοφορες επιχειρησεις στην Ελλαδα Αυτο θελουν να μας κλεισουν τα στοματα Ναμην μιλαμε και να κανουν οτι θελουν Να αλωνιζουν Στο κατω κατω θα πω και το σλογκαν που κυκλοφορει στις μερες μας Μαζι τα φαγαμε ρε? Ε? Μαζι?

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 11:17:04 pm »
Δεν είπα να μην διεκδικεί κάποιος, είπα να έχουμε και αυτό στο μυαλό μας, γιατί πια δεν είναι αυτονοήτη η εργασία για κανένα.
Πάντως σχετικά με το "μαζί τα φάγαμε", νομίζω πως ναι, υπήρξαν συμπολίτες μας που έφαγαν και αυτοί καλά από ρουσφέτια και "διευκολύνσεις" πολιτικών. Η όλη κατάσταση διαφθοράς υπήρχε περίπτωση να διαρκέσει τόσες δεκαετίες χωρίς και την σιωπηλή, ή και μη, υποστήριξη μιας σημαντικής μερίδας του κόσμου; Δεν νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος EVANG

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 11:25:07 pm »
Να σας πω κι εγώ τη δική μου εφιαλτική εμπειρία:Προσληφθήκαμε πριν σχεδόν δύο εβδομάδες ως αναπληρωτές δάσκαλοι, ενώ υπήρχαν δύο ακόμα αναπληρωτές από την προηγούμενη φάση που δεν τοποθετήθηκαν.Μας είπαν ότι θα μας τοποθετήσουν σε θέσεις μετά τις συνταξιοδοτήσεις.Σήμερα άρχισαν να τα μασούν, διότι τα κενά είναι λιγότερα από μας.Εντωμεταξύ δουλέψαμε στο γραφείο και σε διάφορα σχολεία κατά καιρούς, καλύπτοντας κενά από συναδέλφους που έχουν προσωρινή αναρρωτική(μίας εβδομάδας, δέκα μέρες...).Είμαστε στα ξενοδοχεία μια και δεν ξέρουμε πού θα τοποθετηθούμε για να βρούμε σπίτι και φυσικά εξαντληθήκαμε οικονομικά.Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση;Ξέρετε;Σε ποιον να αποτανθούμε ή να το καταγγείλουμε;Επιτρέπεται να προσλαμβάνονται αναπληρωτές χωρίς αντικείμενο;Μπορούν να μας στείλουν ως υπεράριθμους κάπου αλλού, ίσως στις ιδιαίτερες πατρίδες μας ή σε όμορους νομούς που έχουν κενά;Σημειωτέον, λογοέφερα για αυτό το θέμα με το διευθυντή, αλλά το αποτέλεσμα ήταν φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!Πελάγωσα!!!
ΠΕ02 και ΠΕ70

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 11:46:13 pm »
Να σας πω κι εγώ τη δική μου εφιαλτική εμπειρία:Προσληφθήκαμε πριν σχεδόν δύο εβδομάδες ως αναπληρωτές δάσκαλοι, ενώ υπήρχαν δύο ακόμα αναπληρωτές από την προηγούμενη φάση που δεν τοποθετήθηκαν.Μας είπαν ότι θα μας τοποθετήσουν σε θέσεις μετά τις συνταξιοδοτήσεις.Σήμερα άρχισαν να τα μασούν, διότι τα κενά είναι λιγότερα από μας.Εντωμεταξύ δουλέψαμε στο γραφείο και σε διάφορα σχολεία κατά καιρούς, καλύπτοντας κενά από συναδέλφους που έχουν προσωρινή αναρρωτική(μίας εβδομάδας, δέκα μέρες...).Είμαστε στα ξενοδοχεία μια και δεν ξέρουμε πού θα τοποθετηθούμε για να βρούμε σπίτι και φυσικά εξαντληθήκαμε οικονομικά.Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση;Ξέρετε;Σε ποιον να αποτανθούμε ή να το καταγγείλουμε;Επιτρέπεται να προσλαμβάνονται αναπληρωτές χωρίς αντικείμενο;Μπορούν να μας στείλουν ως υπεράριθμους κάπου αλλού, ίσως στις ιδιαίτερες πατρίδες μας ή σε όμορους νομούς που έχουν κενά;Σημειωτέον, λογοέφερα για αυτό το θέμα με το διευθυντή, αλλά το αποτέλεσμα ήταν φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!Πελάγωσα!!!

Τι να πούμε σε αυτη την περιπτωση συναδελφοι?Να σας μακαρισουμε που δεν ειστε ανεργοι?Κυνηγηστε το παιδια δεν ειναι δυνατον να μην γινεται κατι...τουλαχιστον μηπως αποζημιωθειτε για ολη αυτην την ταλαιπωρια, δεν ξερω αν προβλεπεται νομικα κατι. Ολοι μπορουμε να βρεθουμε στη θεση σας...κοντος ψαλμος

Αποσυνδεδεμένος sec

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 12:00:46 am »
Αυτό το μιωμενου μου έχει βγάλει το μάτι  ::)

Φαντάζομαι το Σημίτη νa το λέει mio-menou με τον τόνο στο me... Άμα ξέρει πολλές γλώσσες ο άνθρωπος περιφρονεί τη μητρική του :P Έλεος αλλάξτε το... όχι γιατί είμαστε και καλά εκπαιδευτικοί... αλλά μη γινόμαστε κατ' εικόνα και ομοίωση των πολιτικών... κρίμα είναι...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2010, 12:02:39 am από sec »

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 07, 2010, 12:57:41 pm »
Αυτό το μιωμενου μου έχει βγάλει το μάτι  ::)

Φαντάζομαι το Σημίτη νa το λέει mio-menou με τον τόνο στο me... Άμα ξέρει πολλές γλώσσες ο άνθρωπος περιφρονεί τη μητρική του :P Έλεος αλλάξτε το... όχι γιατί είμαστε και καλά εκπαιδευτικοί... αλλά μη γινόμαστε κατ' εικόνα και ομοίωση των πολιτικών... κρίμα είναι...

++++   ;D  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144