0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣυναδελφοιΘα ηθελα να σας καταθεσω την εφιαλτικη εμπειρια που ζω σε μια βθμια που προσληφθηκα ως αναπληρωτης Για να μην μακρυγορω και κουραζω εν ταχει σας λεω οτι προσληφθηκα με την Α φαση ειδικης Αγωγης σε περιοχη Α Μου ανατεθηκαν 10 ωρες παραλληλης στηριξης και μετα απο συναντηση που ειχα με τον προισταμενο του ΚΕΔΔΥ μου ειπε πως υπαρχουν 15 παιδια σε τμημα ενταξης στην Α το οποιο ομως ακομα δεν ξεκινησε. Επειδη ομως υπαρχουν 2 παιδια σε σχολειο σε Δ περιοχη με τοποθετησαν στα Γκραβαρα για τις υπολοιπες 11 ωρες Αφου λοιπον αρχικα αρνηθηκα με καλεσε ο Δντης της
EmmakiΜην σας παραμυθιαζουν Ο 1566/85 προβλεπει την αποσπαση ενος αναπληρωτη με αποφαση του οικειου ΠΥΣΔΕ μονο ανα ο αναπληρωτης δεν εχει ωρες στη περιοχη τοποθετησης του. Η διαθεση 3 μερες στη Δ και 2 στην Α δεν προβλεπεται απο κανενα νομο και καμια διαταξη Ο 3848/2010 επισης αναφερεται στις μετακινησεις των μονιμων και οχι των αναπληρωτων Στην δικη μου περιπτωση υπαρχουν ωρες Απλα για οσους γνωριζουν τα της εκπαιδευσης η μετακινηση του αναπληρωτη γινεται γιατι καποιος δικος τους βολευτηκε στην Α
Να σας πω κι εγώ τη δική μου εφιαλτική εμπειρία:Προσληφθήκαμε πριν σχεδόν δύο εβδομάδες ως αναπληρωτές δάσκαλοι, ενώ υπήρχαν δύο ακόμα αναπληρωτές από την προηγούμενη φάση που δεν τοποθετήθηκαν.Μας είπαν ότι θα μας τοποθετήσουν σε θέσεις μετά τις συνταξιοδοτήσεις.Σήμερα άρχισαν να τα μασούν, διότι τα κενά είναι λιγότερα από μας.Εντωμεταξύ δουλέψαμε στο γραφείο και σε διάφορα σχολεία κατά καιρούς, καλύπτοντας κενά από συναδέλφους που έχουν προσωρινή αναρρωτική(μίας εβδομάδας, δέκα μέρες...).Είμαστε στα ξενοδοχεία μια και δεν ξέρουμε πού θα τοποθετηθούμε για να βρούμε σπίτι και φυσικά εξαντληθήκαμε οικονομικά.Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση;Ξέρετε;Σε ποιον να αποτανθούμε ή να το καταγγείλουμε;Επιτρέπεται να προσλαμβάνονται αναπληρωτές χωρίς αντικείμενο;Μπορούν να μας στείλουν ως υπεράριθμους κάπου αλλού, ίσως στις ιδιαίτερες πατρίδες μας ή σε όμορους νομούς που έχουν κενά;Σημειωτέον, λογοέφερα για αυτό το θέμα με το διευθυντή, αλλά το αποτέλεσμα ήταν φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!Πελάγωσα!!!
Αυτό το μιωμενου μου έχει βγάλει το μάτι Φαντάζομαι το Σημίτη νa το λέει mio-menou με τον τόνο στο me... Άμα ξέρει πολλές γλώσσες ο άνθρωπος περιφρονεί τη μητρική του Έλεος αλλάξτε το... όχι γιατί είμαστε και καλά εκπαιδευτικοί... αλλά μη γινόμαστε κατ' εικόνα και ομοίωση των πολιτικών... κρίμα είναι...