*

Ψηφοφορία

Συμμετείχατε στην απεργία της 7/10/2010;

Ναι και είμαι μόνιμος/η
41 (35%)
Ναι και είμαι αναπληρωτής - ωρομίσθιος/α
17 (14.5%)
Όχι και είμαι μόνιμος/η
24 (20.5%)
Όχι και είμαι αναπληρωτής - ωρομίσθιος/α
27 (23.1%)
Δεν απαντώ
8 (6.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 114

Αποστολέας Θέμα: Συμμετοχή στην απεργία της 7/10/2010  (Αναγνώστηκε 9417 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Συμμετοχή στην απεργία της 7/10/2010
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:14:32 pm »
τη λυση σαφως τη δουλευε οσο κλαιγοταν εδω για ταχα μου καταργηση της 3ετιας και τί δυσκολα τα φερνει περα με μια κορη (της παντριας ηταν).....ασε μη τα θυμαμαι γιατι "φορτωνω"

τη λυση παντως τη κρατησε για τον εαυτο της η miss "βίσμα" 2010
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:53:18 »

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:20:40 pm »
Μάρκο μου δείξε σε παρακαλώ λίγη επιείκεια για τη λέξη ''απογοητευμένη'' !!  ;D Δεν είμαστε όλες οι ''απογοητευμένες'' ίδιες !!!  ;D  Δεν είμαστε όλες ''πειραγμένες '' !!  ;)

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:26:24 pm »
Μάρκο μου δείξε σε παρακαλώ λίγη επιείκεια για τη λέξη ''απογοητευμένη'' !!  ;D Δεν είμαστε όλες οι ''απογοητευμένες'' ίδιες !!!  ;D  Δεν είμαστε όλες ''πειραγμένες '' !!  ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
+++++++++++++++++
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:26:44 pm »
Ο λόγος που δεν συμμετείχα στην απεργία δεν ήταν τόσο το οικονομικό. Δεν είμαι καθόλου υπεράνω, αλλά μπορώ να διαθέσω 50Ε ένα μήνα για μια απεργία όταν νιώθω ότι αυτή γίνεται για το συμφέρον του κλάδου. Τελευταία όμως έχω την αίσθηση ότι οι απεργίες είναι κάτι σαν γραφειοκρατική διαδικασία του δημοσίου ή κάτι σαν τις αργίες. Δηλαδή ενημερώνομαι από τον τύπο ή έρχεται ένα χαρτί στο σχολείο ότι την τάδε έχουμε απεργία. Όμως θα περίμενα όλο αυτό να συνοδεύεται από κάποια έστω κινητοποίηση προηγούμενως. Να έρθει ένας συνδικαλιστής στο σχολείο, να μας μιλήσει για το ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από τη συγκεκριμένη απεργία, γιατί αποφασίστηκε για την τάδε ημερομηνία και πώς τελοσπάντων σκοπεύουν να κινηθούν στο μέλλον. Ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν υπάρχει. Γι' αυτό και εγώ δεν συμμετείχα.

μηπως ο συνδικαλιστης να μας εφερνε και γλυκα ! μην ερχοταν και με αδεια χερια..... οσα δε φτανει η αλεπου....τα κανει δικαιολογιες!
σορυ κιολας αλλα δε συμφωνω para5  μου !

δεν είπα να μας φέρει γλυκά, απλά να κάνει τη δουλειά του. Το γεγονός όμως ότι δεν την κάνει εμένα τουλάχιστον μου λέει ότι η απεργία είτε είναι στημένη ή έστω γίνεται για τα μάτια του κόσμου.
Τι εννοείς "όσα δεν φτάνει η αλεπού". Ότι είναι τόσο δύσκολο να κάνει κάποιος απεργία;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:53:18 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:28:36 pm »

ευτυχως! οχι ολες/οι  !!!  ;D  αλλα εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος πλεον !!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:31:21 pm »
Η αλήθεια είναι ότι οι.. τυπικές μηνιαίες ή τριμηνιαίες απεργίες δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα. Αν υπάρχουν φλέγοντα ζητήματα (καλή ώρα), απεργία διαρκείας και μόνο. Όλα τα άλλα είναι.. ντεπόν για πονόδοντο (πραγματικά δεν πιάνει καθόλου το ντεπόν :D)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:31:33 pm »
Ο λόγος που δεν συμμετείχα στην απεργία δεν ήταν τόσο το οικονομικό. Δεν είμαι καθόλου υπεράνω, αλλά μπορώ να διαθέσω 50Ε ένα μήνα για μια απεργία όταν νιώθω ότι αυτή γίνεται για το συμφέρον του κλάδου. Τελευταία όμως έχω την αίσθηση ότι οι απεργίες είναι κάτι σαν γραφειοκρατική διαδικασία του δημοσίου ή κάτι σαν τις αργίες. Δηλαδή ενημερώνομαι από τον τύπο ή έρχεται ένα χαρτί στο σχολείο ότι την τάδε έχουμε απεργία. Όμως θα περίμενα όλο αυτό να συνοδεύεται από κάποια έστω κινητοποίηση προηγούμενως. Να έρθει ένας συνδικαλιστής στο σχολείο, να μας μιλήσει για το ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από τη συγκεκριμένη απεργία, γιατί αποφασίστηκε για την τάδε ημερομηνία και πώς τελοσπάντων σκοπεύουν να κινηθούν στο μέλλον. Ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν υπάρχει. Γι' αυτό και εγώ δεν συμμετείχα.

μηπως ο συνδικαλιστης να μας εφερνε και γλυκα ! μην ερχοταν και με αδεια χερια..... οσα δε φτανει η αλεπου....τα κανει δικαιολογιες!
σορυ κιολας αλλα δε συμφωνω para5  μου !

δεν είπα να μας φέρει γλυκά, απλά να κάνει τη δουλειά του. Το γεγονός όμως ότι δεν την κάνει εμένα τουλάχιστον μου λέει ότι η απεργία είτε είναι στημένη ή έστω γίνεται για τα μάτια του κόσμου.
Τι εννοείς "όσα δεν φτάνει η αλεπού". Ότι είναι τόσο δύσκολο να κάνει κάποιος απεργία;

μα, οτι δεν την κανει σε αυτο φταιμε εμεις που δε συμμετεχουμε! ( CHRISOULA πότε παλι θα γινει κινητοποιηση να μοιρασω ....φυλλαδια?!!!) :P
δεν ξερω ανα ειναι δυσκολο ή ευκολο, αυτο ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση, αλλα οταν δεν βλεπεις συμμετοχη ας αναλογιστει ο καθενας το γιατι.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:38:05 pm »
Καλά κάνεις Μάρκο.  ;) Αστειεύομαι. Εγώ πάντως είμαι επιφυλακτική με αυτούς που ΔΕΝ είναι απογοητευμένοι ( εννοώ σχετικά με την κατάντια της χώρας, δεν αναφέρομαι στην προαναφερθείσα περίπτωση του ''βύσματος ''). Γενικά αδυνατώ να συναναστραφώ ανθρώπους που είναι στον κόσμο τους και δέχονται με απάθεια και αδιαφορία αυτό που συντελείται καθημερινά γύρω μας. Όχι ότι πριν συναναστρεφόμουν τον οποιονδήποτε, παρόλο που είμαι ανοιχτός και κοινωνικός άνθρωπος, τολμώ όμως να πω ότι από πέρυσι με όλα αυτά που ζήσαμε μέσα σε λίγους μήνες, έχω ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχυ, δεν αντέχω τους αδαείς και γενικά όσους  είναι στον κόσμο τους, η βλακεία με αρρωσταίνει. Καλέ μήπως τελικά πρέπει να ευχαριστήσω την κυβέρνηση, που με έκανε να θέσω νέα και αυστηρότερα κριτήρια αξιολόγησης των ανθρώπων;;;  ;D ;D :-X

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:38:16 pm »
Η αλήθεια είναι ότι οι.. τυπικές μηνιαίες ή τριμηνιαίες απεργίες δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα. Αν υπάρχουν φλέγοντα ζητήματα (καλή ώρα), απεργία διαρκείας και μόνο. Όλα τα άλλα είναι.. ντεπόν για πονόδοντο (πραγματικά δεν πιάνει καθόλου το ντεπόν :D)

Landau, εδω δεν υπαρχει συμμετοχη σε μονοημερη θα υπαρξη σε ....διαρκειας? !!!
 ειδες εσυ 1 χρονο τωρα μια μεγαλη απεργια?
εδω, μιλησαν για καινοτομιες στα ΑΕΙ & ΤΕΙ και δεν υπηρξε η παραμικρη αντιδραση!!!
θυμαμαι επι Γιαννακου ειχαν καψει την Αθηνα για πιο ηπιες αλλαγες!
τί μας ταίζουν ρε σεις?  

Αποσυνδεδεμένος desperino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:40:20 pm »
Στάλθηκε από: MARKOS 

Παράθεση
βγηκε και το ειπε δημοσια! Εχουν θρασος μερικοι/ες.
και το αστειο ειναι οτι οταν πρωτοκλαυτηκε την πηρα στο "ψιλο" και εδειξε ενοχλημενη η κυρια! οτι και καλα εγω δεν συμμεριζομαι την κατασταση των συναδελφων και λοιπα.... "
για ποια κατασταση μιλουσε αραγε? αυτη που δεν συμμεριστηκε τελικα η ιδια, παραγκωνιζοντας αλλο/η συναδελφο βαζοντας μεσο?
και ειχε το θρασος να προκαλεσει το κοινο αισθημα!
αλλα ειπαμε οταν γραφουν τη λεξη απελπισμενη/απογοητευμενη (ξερω παρα πολυ καλα τι λεω ) προκειται για πειραγμενο ατομο.

Προφανώς δεν ήθελε να εξηγήσει ,γιατί έπεσε σε τοίχο και μάλιστα από μη γνώστες ούτε της οικογενειακής  κατάστασης ούτε των συνθηκών διορισμού.

Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να κρίθηκε υπεράριθμη π.χ., και να είπαν ποιος θέλει να φύγει;ή ποιος έχει τα μόρια να φύγει; Νομίζω γίνεται να αποσπαστείς για τις ανάγκες της υπηρεσίας και φυσικά ξαναγυρίζεις την επόμενη χρονιά. Δεν είναι πρώτη φορά να συμβεί αυτό. Ή να έμεινε έγκυος;

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:43:06 pm »

Landau, εδω δεν υπαρχει συμμετοχη σε μονοημερη θα υπαρξη σε ....διαρκειας? !!!
 ειδες εσυ 1 χρονο τωρα μια μεγαλη απεργια?
εδω, μιλησαν για καινοτομιες στα ΑΕΙ & ΤΕΙ και δεν υπηρξε η παραμικρη αντιδραση!!!
θυμαμαι επι Γιαννακου ειχαν καψει την Αθηνα για πιο ηπιες αλλαγες!
τί μας ταίζουν ρε σεις?  

Φόβο και ανασφάλεια. Για την ώρα πιάνει το σχέδιό τους.. να δούμε για πόσο ακόμα!
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:46:04 pm »
Καλά κάνεις Μάρκο.  ;) Αστειεύομαι. Εγώ πάντως είμαι επιφυλακτική με αυτούς που ΔΕΝ είναι απογοητευμένοι ( εννοώ σχετικά με την κατάντια της χώρας, δεν αναφέρομαι στην προαναφερθείσα περίπτωση του ''βύσματος ''). Γενικά αδυνατώ να συναναστραφώ ανθρώπους που είναι στον κόσμο τους και δέχονται με απάθεια και αδιαφορία αυτό που συντελείται καθημερινά γύρω μας. Όχι ότι πριν συναναστρεφόμουν τον οποιονδήποτε, παρόλο που είμαι ανοιχτός και κοινωνικός άνθρωπος, τολμώ όμως να πω ότι από πέρυσι με όλα αυτά που ζήσαμε μέσα σε λίγους μήνες, έχω ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχυ, δεν αντέχω τους αδαείς και γενικά όσους  είναι στον κόσμο τους, η βλακεία με αρρωσταίνει. Καλέ μήπως τελικά πρέπει να ευχαριστήσω την κυβέρνηση, που με έκανε να θέσω νέα και αυστηρότερα κριτήρια αξιολόγησης των ανθρώπων;;;  ;D ;D :-X

καταλαβαινω τι λες και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ ! Αυτη ειναι ακομα χειροτερη κατασταση και ισως πιο επικινδυνη!

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:55:17 pm από MARKOS »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:48:27 pm »
Ακριβώς....

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:49:40 pm »
Επί Σημίτη μας τάισαν πολλά πολλά σκουπίδια στην τηλεόραση. Μας μπούχτισαν με τόσα πολλά που η λέξη διασκέδαση ταυτίστηκε με το χαζοκούτι. Και όλα αυτά για να μη "βγαίνουμε" και ξοδεύουμε, να κάνουμε οικονομία κλπ κλπ
Το πέτυχε ο "κινέζος".

Μήπως έχετε παρατηρήσει και την τελευταία έξαρση των "ποιοτικών" τηλεοπτικών προγραμμάτων;
Μέσα στο "μαντρί" λοιπόν και στο έλεος του "λειτουργήματος" των προπαγανδιστών δημοσιογράφων!

ΥΓ ετοιμαστείτε για άνευ όρων παράδοση στο θέμα των Σκοπίων με άρμα τις αμερικάνικες επενδύσεις. Γειά σου ρε "δημοκράτη" Ομπάμα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)