*

Αποστολέας Θέμα: Ε φάση  (Αναγνώστηκε 46866 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Ε φάση
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 11:56:46 am »
pandwra πολυ ενδιαφερον
αλλα εδω φωναζουν οτι δεν εχουν χρηματα και ξαφνικα θα τους προσλαβουν ολους?
βεβαια οταν ειχα παει να κανω αιτηση για αναπληρωτρια η κοπελα στο γραφειο (επειδη με ειδε με το παιδι μου μαζι, με λυπηθηκε φαινεται και ηθελε να μου δωσει κουραγιο...!!!) μου ειπε οτι επειδη φοβουνται τα πολλα κενα απο συνταξεις θα κανουν πολλους διορισμους, μονιμους,(οτι δηλ.λεει και η ανακοινωση που εδωσες)
και σκεφτηκα και εγω αργοτερα που αρχισαν οι διορισμοι και οι φασεις με το σταγονομετρο, τι χαζομαρες μου ελεγε και αυτη στη πρωτοβαθμια...αλλα ισως και να ελεγε την αληθεια...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:43:13 »

Αποσυνδεδεμένος anta16

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 12:10:39 pm »
μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω τον εκκαθαρισμενο πινακα φιλολογων μετα και τις τελευταιες προσληψεις (αναπληρωτων-ωρομισθιων)

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 12:19:21 pm »
μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω τον εκκαθαρισμενο πινακα φιλολογων μετα και τις τελευταιες προσληψεις (αναπληρωτων-ωρομισθιων)
Λογικα θα μπεις στη σελιδα των φιλολογων κ θα ρωτησεις οχι εδω... ;)

Αποσυνδεδεμένος anta16

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 12:26:59 pm »
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:43:13 »

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 12:27:15 pm »
πολλή ησυχία έχει πέσει!!!πιστεύετε ότι η Ε φάση θα βγεί πριν τις εκλογές ή να το ξεχάσουμε??

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 12:36:36 pm »
πολλή ησυχία έχει πέσει!!!πιστεύετε ότι η Ε φάση θα βγεί πριν τις εκλογές ή να το ξεχάσουμε??
Εγω προσωπικα δεν θελω να σκεφτομαι την Ε φαση...δεν την παλευω με αλλη απογοητευση!! θα γυρισω στο επαγγελμα που ξερω να κανω καλα κι εχω προυπηρεσια....σερβιτορα!!  ;) :-\
Ας την βγαλουν οποτε θελουν... δεν πανε να δουνε αν ερχομαστε λεω εγω καλυτερα!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 12:37:02 pm »

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 12:56:18 pm »
Εγω προσωπικα δεν θελω να σκεφτομαι την Ε φαση...δεν την παλευω με αλλη απογοητευση!! θα γυρισω στο επαγγελμα που ξερω να κανω καλα κι εχω προυπηρεσια....σερβιτορα!!  ;) :-\
Ας την βγαλουν οποτε θελουν... δεν πανε να δουνε αν ερχομαστε λεω εγω καλυτερα!!!!!!
δεν έχεις άδικο Rinaki.Μας έχουν αρρωστήσει με όλα αυτά.Απλά  έχω χαμηλή θέση και δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω ή να βρώ δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 01:15:57 pm »
δεν έχεις άδικο Rinaki.Μας έχουν αρρωστήσει με όλα αυτά.Απλά  έχω χαμηλή θέση και δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω ή να βρώ δουλειά.
Γειά σας και από μένα!!!

Να σας πω την αλήθεια ποιστεύω ότι θα βγει φάση πριν τις εκλογές.
Αν βγει νομίζω θα είναι την Παρασκευή. Θα έχουν περάσει 2 βδομάδες απο την Δ φάση. Αν όμως την βγάλουν από Δευτέρα θα πρέπει να ταξιδέψουν τόσα άτομα μακριά από τον νομό τους και συνεπώς την εκλογική τους περιφέρεια. Οπότε δεν νομίζω να θελήσουν να ρισκάρουν να μην γυρίσουν να ψηφίσουν.
Αυτή είναι καθαρά δική μου εκτίμηση και η καλύτερη περίπτωση που μπορεί να γίνει. Αλλιώς πάμε μετά τις εκλογές και ο θεος βοηθός....
Αλλά δεν περιμένω τριψήφιο αριθμό σε καμία περίπτωση.

Μαριαννα τουλαχιστον εσύ δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς, σιγουρα θα είσαι μέσα, εφαγες τον γαιδαρο στην ουρά θα κολλήσεις;;;

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 01:21:25 pm »
Σε καταλαβαινω γιατι κ εγω που μαλλον εχω χειροτερη θεση απο σενα τους ιδιους ενδιασμους εχω ομως σταματησα να περιμενω για να σου πω την αληθεια...οχι οτι βρισκω ευκολα αλλη δουλεια αλλα λεμε τωρα! τι θεση εχεις??

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 01:25:39 pm »
Γειά σας και από μένα!!!

Να σας πω την αλήθεια ποιστεύω ότι θα βγει φάση πριν τις εκλογές.
Αν βγει νομίζω θα είναι την Παρασκευή. Θα έχουν περάσει 2 βδομάδες απο την Δ φάση. Αν όμως την βγάλουν από Δευτέρα θα πρέπει να ταξιδέψουν τόσα άτομα μακριά από τον νομό τους και συνεπώς την εκλογική τους περιφέρεια. Οπότε δεν νομίζω να θελήσουν να ρισκάρουν να μην γυρίσουν να ψηφίσουν.
Αυτή είναι καθαρά δική μου εκτίμηση και η καλύτερη περίπτωση που μπορεί να γίνει. Αλλιώς πάμε μετά τις εκλογές και ο θεος βοηθός....
Αλλά δεν περιμένω τριψήφιο αριθμό σε καμία περίπτωση.

Μαριαννα τουλαχιστον εσύ δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς, σιγουρα θα είσαι μέσα, εφαγες τον γαιδαρο στην ουρά θα κολλήσεις;;;
τους έχει φοβηθεί το μάτι μου lena και δεν ειμαι σίγουρη για τίποτα.Αυτοί είναι ικανοί να βγάλουν φάση και με 10 άτομα τώρα.Λογικά βέβαια δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο γιατί πάμε σε εκλογές και τους νοιάζει πολύ το αποτέλεσμα.Όσο για το πότε θα βγεί και γω πιστεύω αυτή τη βδομάδα για το λόγο που ανέφερες και συ.Ας ελπίσουμε ότι οι εκλογές μπορέι να μας βγουν και σε καλό και να βγει μια αξιοπρεπής Ε φάση!!!

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 01:27:55 pm »
Σε καταλαβαινω γιατι κ εγω που μαλλον εχω χειροτερη θεση απο σενα τους ιδιους ενδιασμους εχω ομως σταματησα να περιμενω για να σου πω την αληθεια...οχι οτι βρισκω ευκολα αλλη δουλεια αλλα λεμε τωρα! τι θεση εχεις??
έχω θέση 30 Rinaki.Εσύ??

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 01:39:38 pm »
Παράθεση
τους έχει φοβηθεί το μάτι μου lena και δεν ειμαι σίγουρη για τίποτα.Αυτοί είναι ικανοί να βγάλουν φάση και με 10 άτομα τώρα.Λογικά βέβαια δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο γιατί πάμε σε εκλογές και τους νοιάζει πολύ το αποτέλεσμα.Όσο για το πότε θα βγεί και γω πιστεύω αυτή τη βδομάδα για το λόγο που ανέφερες και συ.Ας ελπίσουμε ότι οι εκλογές μπορέι να μας βγουν και σε καλό και να βγει μια αξιοπρεπής Ε φάση!!

Ναι και γω τους έχω φοβηθεί, λειτουργούν τελείως αψυχολόγητα, για αυτό ότι και να λέμε εμείς....

Πάντως και 10 άτομα να πάρει, σκέψου θετικά, ότι τους περισσότερους πάνω από σένα τους έχει ήδη προσπεράσει το σύστημα. Εγώ περιμένω 40 με 50 άτομα το πολύ στην Ε Φάση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θέλουν να πάρουν περισσότερους.

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 01:56:37 pm »
έχω θέση 30 Rinaki.Εσύ??
Εγω ειμαι στο 115 περιπου....οποτε ειναι δυσκολο. Αλλα εσυ μην ανησυχεις μεσα θα εισαι πιστευω!  :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)