0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση: έστω ότι καλούν ωριμίσθιους σε μια περιοχή όπου είχε ανάγκη για αναοληρωτή, το κενό δε παύει αυτόματα να φαίνεται;;;;
Όχι και μεγαλύτερο από του Μεταξά!!!!!!!!!!! Καλύτερα σε 3 σχολεία και με κανονικό μισθό παρά σε δύο όπως τα τελευεταία χρόνια και με ψίχουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άς πάρει λιγότερους ωρομισθίους και ας καλυφθούν οι θέσεις από αναπληρωτές
Παράθεση από: pupsi στις Οκτωβρίου 25, 2010, 01:26:51 pmΌχι και μεγαλύτερο από του Μεταξά!!!!!!!!!!! Καλύτερα σε 3 σχολεία και με κανονικό μισθό παρά σε δύο όπως τα τελευεταία χρόνια και με ψίχουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άς πάρει λιγότερους ωρομισθίους και ας καλυφθούν οι θέσεις από αναπληρωτές Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να εργαστούν σε σχολείο και δεν είναι πάνω πάνω στους πίνακες. Έχω βιώσει την απαξίωση των αναπληρωτών προς τους ωρομίσθιους σε μεγάλο βαθμό.Πέρυσι ήμουν ωρομίσθια κ η αναπληρώτρια που είναι τέσσερα χρόνια στο ίδιο σχολείο έβγαλε έτσι το πρόγραμμα ώστε να κάνω 140 χιλιόμετρα κάθε μέρα μόνη μου (ενώ μέναμε στην ίδια πόλη)και η ίδια πηγαινοερχόταν με τους μόνιμους, αφού έφταναν γύρω στις 10 στο σχολείο(εγώ ήμουν βάσει προγράμματος από το πρωί και έφευγα μόλις έφταναν). Μάλιστα, σε τρακάρισμα που είχα κόντεψα να χάσω τη ζωή μου κ μόνο τότε μου είπαν πως, έτσι όπως είχε βγει το πρόγραμμα ήταν άδικο προς εμένα τελικά!Από πότε οι αναπληρωτές έχουν τόση εξουσία; Είναι σωστό να διοριστεί ένας καθηγητής σε σχολείο όταν δεν ενδιαφέρεται στοιχειωδώς για τους άλλους; Πέρυσι ήμουν εγώ, του χρόνου κάποιος άλλος. Ο επαγγελματισμός και η ανθρωπιά φαίνεται απ' όλες τις ενέργειες συνολικά. Κ η ανωριμότητα επίσης μερικών που θα αναλάβουν κάποια στιγμή ως μόνιμοι σε σχολεία και θα έχουν να κάνουν με παιδιά...Δεν πιστεύω πως ένας τέτοιος καθηγητής πρέπει να διοριστεί ποτέ...
Σωστά τα λες.Γαϊδούρια υπάρχουν παντού.Έχω υπηρετήσει ως ωρομίσθια και έχω δει τη γλύκα.
Θα ήταν πιο δημοκρατικό από τη στιγμή που ισχύει η μεταβατική περίοδος και δεν θα ανανεωθούν οι πίνακες, να δουλέψουν του χρόνου αναπληρωτές όχι πάλι όσοι κλήθηκαν φέτος, αλλά να καλέσουν από τον τελευταίο που θα δουλέψει φέτος και κάτω. Και μετά όλοι μαζί ασεπ. Αυτό λέγεται δημοκρατία για όλους κ μιας και θέλουμε πια μόνο αναπληρωτές.
Παράθεση από: elekou στις Οκτωβρίου 25, 2010, 05:11:29 pmΘα ήταν πιο δημοκρατικό από τη στιγμή που ισχύει η μεταβατική περίοδος και δεν θα ανανεωθούν οι πίνακες, να δουλέψουν του χρόνου αναπληρωτές όχι πάλι όσοι κλήθηκαν φέτος, αλλά να καλέσουν από τον τελευταίο που θα δουλέψει φέτος και κάτω. Και μετά όλοι μαζί ασεπ. Αυτό λέγεται δημοκρατία για όλους κ μιας και θέλουμε πια μόνο αναπληρωτές. Κοπελιά τα όσα γράφεις είναι ανάξια σχολιασμού μιας και στερούνται στοιχειώδους λογικής.Εκεί που ήμουν είσαι και εδώ που είμαι θα έρθεις.Φιλοσόφησε το λίγο και θα δεις πόσο λάθος είσαι.Τίποτα άλλο.
Παράθεση από: mathstavros στις Οκτωβρίου 25, 2010, 05:50:04 pmΠαράθεση από: elekou στις Οκτωβρίου 25, 2010, 05:11:29 pmΘα ήταν πιο δημοκρατικό από τη στιγμή που ισχύει η μεταβατική περίοδος και δεν θα ανανεωθούν οι πίνακες, να δουλέψουν του χρόνου αναπληρωτές όχι πάλι όσοι κλήθηκαν φέτος, αλλά να καλέσουν από τον τελευταίο που θα δουλέψει φέτος και κάτω. Και μετά όλοι μαζί ασεπ. Αυτό λέγεται δημοκρατία για όλους κ μιας και θέλουμε πια μόνο αναπληρωτές. Κοπελιά τα όσα γράφεις είναι ανάξια σχολιασμού μιας και στερούνται στοιχειώδους λογικής.Εκεί που ήμουν είσαι και εδώ που είμαι θα έρθεις.Φιλοσόφησε το λίγο και θα δεις πόσο λάθος είσαι.Τίποτα άλλο.Πάντοτε τα καλά και συμφέροντα για ορισμένους!