0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληρωθηκε κανεις απο ΠΕΛΛΑ;
Πώς γίνεται αυτό; Εγώ προσλήφθηκα με τη
Παράθεση από: O.M.G στις Οκτωβρίου 16, 2010, 11:50:51 amΚαλημέρα!!!!Υπηρετώ σε σχολείο στον Έβρο ( 6 οκτ η πρόσληψη) και θα πληρωθώ κανονικά τον Οκτώβρη..ούτε ο διευθυντής δε το πίστευε..περίπου 1050 ευρώ για 25 μέρες ..όχι ολόκληρο μήνα :Dεπέλεξα και τράπεζα της αρεσκείας μου και όχι την αγροτική..γρήγορα κινείται ..ο ακριτικός Έβρος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ Πώς ξέρεις ότι θα πληρωθείς κανονικά; Στο είπαν στη Διεύθυνση; Έδωσες αριθμό λογαριασμού όταν πρωτοπαρουσιάστηκς ή πιο αργά; Άντε να δούμε κι εμείς του ΕΣΠΑ. Αριθμό λογαριασμού δεν ζήτησαν γιατί δεν ξέρουν σε ποια τράπεζα θα πληρωθούμε.
Καλημέρα!!!!Υπηρετώ σε σχολείο στον Έβρο ( 6 οκτ η πρόσληψη) και θα πληρωθώ κανονικά τον Οκτώβρη..ούτε ο διευθυντής δε το πίστευε..περίπου 1050 ευρώ για 25 μέρες ..όχι ολόκληρο μήνα :Dεπέλεξα και τράπεζα της αρεσκείας μου και όχι την αγροτική..γρήγορα κινείται ..ο ακριτικός Έβρος....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Πληρώθηκα σήμερα για 13 ημέρες..δηλαδή για το μήνα Οκτώβριο. Προσλήφθηκα 18 Οκτωβρίου... Πήρα 531.03 Ευρώ... Ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί η προϋπηρεσία μου... ΜΚ18 Μόνο που πρέπει εγώ να πηγαίνω στην Εφορία και μετά στο ΙΚΑ για να πληρώνω την εισφορά... Αυτά μέχρι και το Δεκέμβριο... Από τον Ιανουάριο θα πληρωνόμαστε όλοι από την Ενιαία Αρχή....
πλήρωσε Πέλλα...με αναληψη 5/101136 ευρω δεν αλλαξα ΜΚ με εχουν 18 ενω ειμαι 17...θα επικοινωνησω σημερα μαζι τουςειναι μεσα το επιδομα γαμου