0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Μαρτίου 20, 2011, 01:46:53 amΠαράθεση από: marianiux στις Μαρτίου 20, 2011, 01:37:46 amΠαράθεση από: SilverPhoenix στις Μαρτίου 20, 2011, 01:31:42 amΜολις χτες πληρωσε η Γ' Αθηνας τον Ιανουαριο...αισιως, μετα απο μηνα και που μας ελεγαν απο μερα σε μερα!Μετά από δύο μήνες θες να πείς. Κοντεύει να μπει ο Απρίλης...Ναι, εχεις δικιο! Στην ουσια 2 μηνες και, αλλα εγραψα ενα μηνα, γιατι ενα μηνα τωρα επαιρνα τηλεφωνα και περναγα απο εκει και μου ελεγαν καθε φορα σε 1-2 μερες, στο τελος της βδομαδας, απο βδομαδα...τις γνωστες, κλασικες υπεκφυγες δηλαδη! Εχουν πει, δε, οτι ο Φεβρουαριος δε θα αργησει τωρα, θα ερθει σχεδον μαζι με τον Ιανουαριο. Αλλα ποιος τους εμπιστευεται;Είμαι πε20...Γ Αθήνας Α'βάθμια από τις 24/11/2010..και από είδα στον λογαριασμό μου...τα λεφτά του Ιανουαρίου μπήκαν στις 3/3/2011..σε εσάς γιατί μπήκαν..μόλις χτες? όποιους να ναι πληρώνουν..ή κάνετε κάποιο λάθος?? και επειδή λέτε "...μόλις χτες μας πλήρωσαν..." το μύνημα γράφτηκε στις 20/3..δηλαδή..υπάρχει περίπτωση, η τράπεζα να σε πλήρωσε στις 19/3...ημέρα Σάββατο?? μήπως πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί?? να κοιτάτε καλά καλά τις αποδείξεις από τις τράπεζες..?
Παράθεση από: marianiux στις Μαρτίου 20, 2011, 01:37:46 amΠαράθεση από: SilverPhoenix στις Μαρτίου 20, 2011, 01:31:42 amΜολις χτες πληρωσε η Γ' Αθηνας τον Ιανουαριο...αισιως, μετα απο μηνα και που μας ελεγαν απο μερα σε μερα!Μετά από δύο μήνες θες να πείς. Κοντεύει να μπει ο Απρίλης...Ναι, εχεις δικιο! Στην ουσια 2 μηνες και, αλλα εγραψα ενα μηνα, γιατι ενα μηνα τωρα επαιρνα τηλεφωνα και περναγα απο εκει και μου ελεγαν καθε φορα σε 1-2 μερες, στο τελος της βδομαδας, απο βδομαδα...τις γνωστες, κλασικες υπεκφυγες δηλαδη! Εχουν πει, δε, οτι ο Φεβρουαριος δε θα αργησει τωρα, θα ερθει σχεδον μαζι με τον Ιανουαριο. Αλλα ποιος τους εμπιστευεται;
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Μαρτίου 20, 2011, 01:31:42 amΜολις χτες πληρωσε η Γ' Αθηνας τον Ιανουαριο...αισιως, μετα απο μηνα και που μας ελεγαν απο μερα σε μερα!Μετά από δύο μήνες θες να πείς. Κοντεύει να μπει ο Απρίλης...
Μολις χτες πληρωσε η Γ' Αθηνας τον Ιανουαριο...αισιως, μετα απο μηνα και που μας ελεγαν απο μερα σε μερα!
Όποιοι έχετε πληρωθεί ΑΜΩ για Φεβρουάριο έχετε δει καμία αλλαγή στο μισθό σας;;;;; Είναι το ίδιο ποσό με τους προηγούμενους μήνες ή παραπάνω; Γιατί εγώ είδα παραπάνω (όχι βέβεαια τεράστιο ποσό) και αναρωτιέμαι
Δεν έχω αλλάξει μπήκα φέτος με 9 μήνες προυπηρεσία όποτε είμαι ΜΚ18. Τι μπορεί να είναι;