0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου είχε τύχει πολλές φορές να μου πει η ιδιοκτήτρια "βάλε του λίγο παραπάνω, πληρώνει καλά" ή "μην του βάλεις κάτω από τη βάση στο τεστ (παρ'ότι έγραψε 0) γιατί η μαμά του είναι κουμπάρα μου"
Κι έπειτα το άλλο το κορυφαίο... να έρχεται στο σχολείο η μαμά να παραπονεθεί για τον μέτριο ή κακό βαθμό του παιδιού της με τη δικαιολογία "μα πώς; στο φροντιστήριο μου λένε πως είναι άριστος..."
Παράθεση από: solil στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 12:34:22 πμμου είχε τύχει πολλές φορές να μου πει η ιδιοκτήτρια "βάλε του λίγο παραπάνω, πληρώνει καλά" ή "μην του βάλεις κάτω από τη βάση στο τεστ (παρ'ότι έγραψε 0) γιατί η μαμά του είναι κουμπάρα μου" Πόσο πολύ με θυμώνει αυτό και πόσο τυχερή αισθάνομαι που δεν το βίωσα ποτέ στο φροντιστήριο που δούλευα!
μια φορα εχω δουλεψει σε φροντιστηριο και οταν ηρθε ο καιρος να βαλουμε βαθμους μου ειπε κι εμενα ο ιδιοκτητης να μη βαλω πολυ χαμηλους, δεν το δεχτηκα, εβαλα τους βαθμους που πιστευα οτι επρεπε να βαλω και μου τους αλλαξε! κοντεψα να φαω τους ελεγχους!!!
Έχω μία ερώτηση για όσους έχουν ανοίξει ήδη δικό τους κέντρο ξένων γλωσσών. Πόσο πιστεύετε ότι θα μου κοστίσει όλη η συγκρότηση ενός φροντιστηρίου αν διαθέτω ήδη δικό μου χώρο, ο οποίος όμως χρειάζεται μικροαλλαγές (βλ. τουαλέτες αγοριών-κοριτσιών, γραφεία κλπ)?? Πόσο πρέπει να είναι το κεφάλαιο? Και επίσης είναι κατα την γνώμη σας αναγκαίο να έχεις κάνει πρώτα "όνομα" πριν ανοίξεις?