0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nαι το εχω κοιταξει, ευχαριστω!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση που ταιριάζει εδώ.Τι χρειάζεται αν θέλω να εργαστω σαν δάσκαλος/καθηγητής (ιπαλιλοσ) σε φροντιστηριο γερμανικών.Μεγάλωσα στην Γερμανία. Πήγα στη Γερμανία στο σχολείο και έχω Abitur. Έχω σπουδάσει στο πανεπιστήμιο στη Γερμανία (όμως τίποτα με γερμανική φιλολογία) και έχω απολυτήριο πανεπιστημίου. Επίσης έχω πάρη στο Goethe Institut - Das große Deutsche Sprachdiplom - Deutsch C2.δεν έχω όμως απολυτήριο ελληνικού λυκείου μόνο ελληνικού γυμνασίου γιατί συνέχισα το γερμανικό.Πρέπει να κάνω κάποια αναγνώριση στην Ελλάδα? η μπορώ να δουλέψω κατευθείαν σε φροντιστήριο χωρίς αναγνώριση με το große Deutsche Sprachdiplom. Χρειάζομαι άλλα έγγραφα?Σχόλια όπως:Γιατί θέλεις να δουλεύεις σε φροντιστήριοήέχεις πτυχίο πανεπιστημίου γιατί θέλετε να εργαστείτε ως υπάλληλος σε φροντιστηριοήΓιατί θέλετε να εργαστείτε με την κρίση εδώ στην Ελλάδα...Έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά αυτό δεν με βοηθήσει με την ερώτησή μου
καλησπέρα παιδιά!!Είναι αλήθεια ότι θα γίνει ανάκληση των αδειών λειτουργείας Κ.Ξ.Γ σε όσους είναι κάτοχοι μόνο proficiency?