0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέραη αλήθεια είναι ότι πριν δεν διάβασα αν το είχε ανακοινωθεί στο forum αλλά και πάλι τόσο πολύ σε έθιξα που το έγραψα;για καλό το έκανα τώρα αν το διάβασες για δεύτερη φορά και έχασες τον χρόνο σου συγνώμη!καλά Χριστούγεννα και καλή ξεκούραση
λοιπον. ειμαι νεοδιοριστη του 2011 σε νησι με 3,6 χρονια προυπηρεσια. μου καθορισαν μισθο 740 ευρω με το νεο μισθολογιο. με καταδικαζει να μεινω για δυο χρονια μακρια απο το σπιτι μου. εχω παιδι που σπουδαζει και συζυγο αγροτη. η οικογενειακη μου κατασταση ειναι τετοια που δεν επρεπε να κανω ουτε μια ωρα μακρια απο το σπιτι μου και ακανα αιτηση αποσπασης και δεν υπεγραψε, αν και η κατασταση ειναι σοβαρη. οικονομικα και ψυχικα φαληρισαμε!!! γιατι δεν μου εδωσε αποσπαση φετος? και θα την πιστεψω!!!!!!!!!!!!!!!γαι του χρονου.ποτε!!! εδω παιδι στο σχολειο που υπηρετω στο νησι χανει την οραση του και θα μεινει τυφλος. δεν του δινουν χαρτι να δινει προφορικα!!!η μητερα του, συναδελφος, ειναι σε απογνωση. αυτο ειναι το κοινωνκο κρατος της διαμαντοπουλου. τα διελυσε ολα.
τους εχω ικανους να το καταργησουν και αυτο...εξαλλου πολλα ζηταμε!!!τετοιες ανεσεις...