0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 23, 2011, 10:40:18 pmειμαι σε δυσκολη θεση, υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ειμαι του χρονου απο τους ελαχιστους που θα διορισει(24μηνιτης φυσικος), μαλιστα πιο πολλες πιθανοτητες δινω σε αυτο παρα να κληθω αναπληρωτης αθηνα(τωρα που τα επαλ δε θα χουν φυσικη), απο την αλλη εχω μια προταση να ανοιξω φροντιστηριο, σε καλη γειτονια της αθηνας, και σκεφτομαι καθε βραδυ τι να κανωδιαβαζοντας τις σελιδες αυτου του topic νομιζω οτι βρηκα την απαντησησας ευχαριστωαπο την ωρα που πατησα το ποδι μου στο νησι ηθελα να παραιτηθω και εμεινα με τις παραινεσεις του ανδρα μου. το μετανιωσα, γιατι βρεθηκα με 970 ευρω εδω και με το νεο μισθολογιο θα παρω 740. αν το ηξερα τι θα παθω, θα εμενα αναπληρωτρια η θα μπορουσα να μην ορκιστω και να δεχθω το διορισμο και να ορκιστω του χρονου. κοινως την πατησα!!! και το εχω μετανιωσει χιλιες φορες!!! βρεθηκα εγκλωβισμενη και αισθανομαι ομηρος. ουτε αδεια ανευ αποδοχων δεν μπορω να παρω, αν δεν περασουν τα δυο χρονια. την πατησα. δεν μπορω να συμβιβαστω με τιποτα. η κατασταση μου ειναι αφορητη και το μονο που με νοιαζει ειναι να μπορεσω να φυγω και να ελευθερωθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειμαι σε δυσκολη θεση, υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ειμαι του χρονου απο τους ελαχιστους που θα διορισει(24μηνιτης φυσικος), μαλιστα πιο πολλες πιθανοτητες δινω σε αυτο παρα να κληθω αναπληρωτης αθηνα(τωρα που τα επαλ δε θα χουν φυσικη), απο την αλλη εχω μια προταση να ανοιξω φροντιστηριο, σε καλη γειτονια της αθηνας, και σκεφτομαι καθε βραδυ τι να κανωδιαβαζοντας τις σελιδες αυτου του topic νομιζω οτι βρηκα την απαντησησας ευχαριστω
να λεμε παλι καλα που εκανε λιγο πισωαπο το ολοτελα καλη καιη παναγιωτεναπρεπει να παλεψουμε παλι για καλυτερους ορουςγια τους φιλολογους λετε να δωσουνε θεσεις για μεταθεση φετος?