0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μονο αν ανοιξουν οργανικες, θα φυγουμε απο την εξορια, και τοτε η τριετια δεν χρειαζεται. πραγμα που δεν προκειται να το κανει!!! αντιθετα θα καταργησει κι αλλες οργανικες...και τωρα που οι δημοσκοπησεις την βγαζουν απ΄εξω, μενει ανυποχωρητη. η τριετια και η διετια ειναι η βαση του πανουργου σχεδιου. και να κανουν αιτηση αποσπασης της διετιας, δεν θα ικανοποιηθουν, γιατι τα μορια ειναι λιγα!!! αντιλαμβανεται κανεις τι γινεται. ολα αερας και λογια.
Σίγουρα η δυνατότητα να κάνουν αίτηση μετάθεσης όσοι διορίστηκαν το 2010 είναι πολύ θετικό. Ήταν πάγιο αίτημα από την πρώτη στιγμή εφαρμογής αυτού του άδικου και πρακτικά ανούσιου μέτρου. Ωστόσο , υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα : 1) Να κάνω αίτηση για μετάθεση ,αλλά με τα μόρια που έχω τί νόημα έχει να μετατεθώ σε ένα άλλο μακρινό μέρος από τον τόπο μου και να μπω στη διαδικασία και πάλι να ξαναμαζεύω μόρια ; 2) Τί είναι προτιμότερο ; Να παραμείνω για άλλα δυο χρόνια ,ώστε να πάρω περισσότερα (διπλά) μόρια , για να μπορω να μετατεθώ όπου θέλω ευκολότερα ή να ζητήσω να μετατεθώ τώρα ,γιατί τα πράγματα είναι ούτως ή άλλως ρευστά ;3) Αν στον τόπο που υπηρετώ τώρα, μπορώ να πάρω εύκολα οργανική θέση , θα μπορώ να κάνω το ίδιο στον τόπο που θα ζητήσω μετάθεση ; Μήπως θα είμαι μόνιμα υπεράριθμος σε μια δευτεροβάθμια που θα με διαθέτει ,όπου νομίζει ,ακόμα κι εκτός νομού ή περιφέρειας ,για να καλύψω διδακτικές ανάγκες όντας πλέον ...Κρατικός Υπάλληλος ;(όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι η οργανική θέση τα επόμενα χρόνια θα είναι κλειδί για την παραμονή στο δημόσιο)Όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα που ενδεχομένως τώρα μου διαφεύγουν , δεν έχουν βέβαια κανένα νόημα από τη στιγμή που δεν ανοίγουν θέσεις μετάθεσης σε περιοχές ,όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Επόμενως ,ποοιο το νόημα να φύγει κανείς από τη Ρόδο π.χ. για να μετατεθεί στη Σπάρτη ή στον Έβρο ,αν ο τόπος καταγωγής του είναι η Θεσσαλονίκη ,η Αθήνα ή η Λάρισσα;
Λέτε να παίξει τίποτα με την άδεια ανατροφής;
Μην ξεχνάτε ότι δεν έχουν όλοι οι νεοδιόριστοι λίγα μόρια.Εγώ για παράδειγμα έχω 65+ μόρια. Φάνηκε τώρα που έκανα αίτηση για οριστική τοποθέτηση, χωρίς τα μόρια της εντοπιότητας και της συνηπηρέτησης.Γιατί λοιπόν να μένω υποχρεωτικά σε περιοχή μακριά από το σπίτι μου που ούτως ή άλλως θα έμενα αν δεν είχα τα μόρια για να πάρω μετάθεση;
ειμαι σε δυσκολη θεση, υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ειμαι του χρονου απο τους ελαχιστους που θα διορισει(24μηνιτης φυσικος), μαλιστα πιο πολλες πιθανοτητες δινω σε αυτο παρα να κληθω αναπληρωτης αθηνα(τωρα που τα επαλ δε θα χουν φυσικη), απο την αλλη εχω μια προταση να ανοιξω φροντιστηριο, σε καλη γειτονια της αθηνας, και σκεφτομαι καθε βραδυ τι να κανωδιαβαζοντας τις σελιδες αυτου του topic νομιζω οτι βρηκα την απαντησησας ευχαριστω
Παράθεση από: konstance στις Δεκεμβρίου 23, 2011, 08:49:32 pmΜην ξεχνάτε ότι δεν έχουν όλοι οι νεοδιόριστοι λίγα μόρια.Εγώ για παράδειγμα έχω 65+ μόρια. Φάνηκε τώρα που έκανα αίτηση για οριστική τοποθέτηση, χωρίς τα μόρια της εντοπιότητας και της συνηπηρέτησης.Γιατί λοιπόν να μένω υποχρεωτικά σε περιοχή μακριά από το σπίτι μου που ούτως ή άλλως θα έμενα αν δεν είχα τα μόρια για να πάρω μετάθεση;65. Αλλά άλλο να είσαι μαθηματικός με 65 μόρια κι άλλο νηπιαγωγός. Επίσης, άλλο να ζητάς μετάθεση Θεσσαλονίκη κι άλλο Ηράκλειο.