0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2012, 10:09:15 pmΠαράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:47:33 pmΠαράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:43:23 pmκαλησπερα σας. 8α κανω πρωτη φορα αιτηση για μεταθεση κ δεν εχω καταλαβει καθολου τι ισχυει για το θεμα της συνηπηρετησης. ισχυει κ για τους ιδιωτικους υπαλληλους? κ αν ναι αυτα τα 4 μορια που σου δινει μερανε μονο για ενα νομο(στον οποιο δουλευει η/ο συζηγος)? για παραδειγμα αν εγω θελω Α Πειραια κ ο συζηγος δουλευει
Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:47:33 pmΠαράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:43:23 pmκαλησπερα σας. 8α κανω πρωτη φορα αιτηση για μεταθεση κ δεν εχω καταλαβει καθολου τι ισχυει για το θεμα της συνηπηρετησης. ισχυει κ για τους ιδιωτικους υπαλληλους? κ αν ναι αυτα τα 4 μορια που σου δινει μερανε μονο για ενα νομο(στον οποιο δουλευει η/ο συζηγος)? για παραδειγμα αν εγω θελω Α Πειραια κ ο συζηγος δουλευει
Παράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:43:23 pmκαλησπερα σας. 8α κανω πρωτη φορα αιτηση για μεταθεση κ δεν εχω καταλαβει καθολου τι ισχυει για το θεμα της συνηπηρετησης. ισχυει κ για τους ιδιωτικους υπαλληλους? κ αν ναι αυτα τα 4 μορια που σου δινει μερανε μονο για ενα νομο(στον οποιο δουλευει η/ο συζηγος)? για παραδειγμα αν εγω θελω Α Πειραια κ ο συζηγος δουλευει
καλησπερα σας. 8α κανω πρωτη φορα αιτηση για μεταθεση κ δεν εχω καταλαβει καθολου τι ισχυει για το θεμα της συνηπηρετησης. ισχυει κ για τους ιδιωτικους υπαλληλους? κ αν ναι αυτα τα 4 μορια που σου δινει μερανε μονο για ενα νομο(στον οποιο δουλευει η/ο συζηγος)? για παραδειγμα αν εγω θελω Α Πειραια κ ο συζηγος δουλευει
Παράθεση από: ΠΕ0404 στις Ιανουαρίου 15, 2012, 10:18:44 pmΠαράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2012, 10:09:15 pmΠαράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:47:33 pmΠαράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:43:23 pmκαλησπερα σας. 8α κανω πρωτη φορα αιτηση για μεταθεση κ δεν εχω καταλαβει καθολου τι ισχυει για το θεμα της συνηπηρετησης. ισχυει κ για τους ιδιωτικους υπαλληλους? κ αν ναι αυτα τα 4 μορια που σου δινει μερανε μονο για ενα νομο(στον οποιο δουλευει η/ο συζηγος)? για παραδειγμα αν εγω θελω Α Πειραια κ ο συζηγος δουλευει
συναδελφοι αποσπαση δικαιουμαστε?ξερει κανεις με τις επιλογες συνεξετασεις τι ισχυει?